meralaskop ben genelde kaynanam yada annemle yıkıyorum...
ne güzel...
benim eşim gcede çalıştığı için çokj özlüyorum böyle aile tablolarını:içelim:
canıım benım...ne güzel...
benim eşim gcede çalıştığı için çokj özlüyorum böyle aile tablolarını:içelim:
selammmmm canımmmm emışıyossss 11 de yıkıycamselam kızlarrrrr nappıyonusssssssssss
selam kızlarrrrr nappıyonusssssssssss
vereliniortak ağlatmadan yap ama ben ağlayınca himen alııyom valla tracy teyzem kızıy sonrakaydirigubbakcemile3bende alıştırmaya başladım bugün itibariyle
2 kez yatağında yattı kısa uyudu ama olsun napalım
biraz fazla ağlatıyorum ama napıym onun iyiliği için
selam kızlarrrrr nappıyonusssssssssss
vereliniortak ağlatmadan yap ama ben ağlayınca himen alııyom valla tracy teyzem kızıy sonrakaydirigubbakcemile3
takılmıyor,şahsen ben çok aramıştım dönenceyle ilgileneceği zaman geldiğinde.park yatak dönencesi yok ama kendinden dönenceli park yataklar var.bizimki üstte tentesi olanlardan tentesinden de oyuncaklae sarkıyor.yine de dönence gibi olmuyorpark yataklara dönence takılıyo mu?
daha almadım.
takılmazsa boşa para vermeyeyim....
cvp lütfen
iyi günlerde kullansın egeciğimselam kızlar opuyorumnanaktan
benim oğluşumun 2 gündür pek uykuyla falan arası yok bir sıkıntısı var ama çözemedim yav bilmiyorumkismile
dün sökeye gittik alışverişe dönünce ağladı huzursuzlandı baya ortalığı ayağa kaldırdı yani akannehir bugünde pek keyfi yok sabahtan beri anca uyudu akannehir
neyse oğlumun giycek hiç birşeyi kalmamıştı dolabı bomboştu dün aldım birsürü yeni cici :lepi: allahım sağlıkla giydirmek nasip etsin :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?