2009 Kasm Anneleri

ne güzel...
benim eşim gcede çalıştığı için çokj özlüyorum böyle aile tablolarını:içelim:
canıım benım...
benım esımde sehır dısında normalde ayda bı gelıyo kendı ışlerı her yere gıdıyo
bebek ıcın kaldı yanımda..benım kı daha zor
ama saglık olsun
selam kızlarrrrr nappıyonusssssssssss
selammmmm canımmmm emışıyossss 11 de yıkıycam
memede duruyo emmıyo bakıyo oyle

selam kızlar
biz de arkadaşlara gittik
minik oğlum uslu uslu durdu, fakat büyük oğlumla arkadaşın oğlu rahat durmadılar
az önce eve geldik

bende alıştırmaya başladım bugün itibariyle
2 kez yatağında yattı kısa uyudu ama olsun napalım
biraz fazla ağlatıyorum ama napıym onun iyiliği için
vereliniortak ağlatmadan yap ama ben ağlayınca himen alııyom valla tracy teyzem kızıy sonrakaydirigubbakcemile3
selam kızlarrrrr nappıyonusssssssssss

ŞenizŞenizŞenizŞenizne ediyo cimcimem benim

vereliniortak ağlatmadan yap ama ben ağlayınca himen alııyom valla tracy teyzem kızıy sonrakaydirigubbakcemile3

zaten ilk 1 yıl çocuğun güveni açısından çok önemli. onun için çok ağlatmamak gerek ihtiyaçlarını hemen karşılamak gerek. yoksa dünyaya karşı güvensiz bireyler olurlar.

gecende tv de dr ilk üç ay sadece 30 saniye ilk 6 ay 1 dak kadar ağlatabilirsiniz dedi. 30 sny bile kalmıyor zaten hopp kucaktalar. ancak uykuları çok bölündüğü için ağladıklarında tekrar uykuya dalmaları için biraz beklenmeli...opuyorumnanaktan

merhaba kızlar, bir kaç gün nete giremedim, sayfalar almış başını gitmiş, hepsini okuyamadım ama ara ara okuduğum kadarıyla hepimizin sıkıntısı ortak, benim oğluşum da gün boyu uyumuyor ve devamlı kucak istiyor, hiçbir iş yapamıyorum ve kucağımda taşımaktan hem sırtım çok kötü hem de kollarım... bu kucak olayından nasıl vazgeçireceğim bilemiyorum ve ağlayacak duruma geliyorum zaman zaman... bu gece çok huzursuz, zor uyuttum ve sık sık uyanıyor, sanırım bu gece asker edecek beni... bugün kakasını yapamadı, sanırım sıkıntısı o, umarım bugünleri hayırlısıyla atlatırız...

kızlar, bir şey soracağım, oğlumun sağ gözü çok fazla çapak yapıyor, bu sizce neden oluyordur? aranızda böyle bir sıkıntısı olan var mı? doğduğunda da çapak oluyordu ama son iki üç gündür sanki daha fazla gibi...

hani çok dikkat etsekde bi yeri ıslanıyoya süt akıyo bazen üstü ıslanıyo orda çok üşüyo aslında çocuklar o yüzden vücuduna koyduğumuz bezle onu engellemeliyiz ben öyle yapıyorum yani bilmiyorumkismile

park yataklara dönence takılıyo mu?
daha almadım.
takılmazsa boşa para vermeyeyim....
cvp lütfen
takılmıyor,şahsen ben çok aramıştım dönenceyle ilgileneceği zaman geldiğinde.park yatak dönencesi yok ama kendinden dönenceli park yataklar var.bizimki üstte tentesi olanlardan tentesinden de oyuncaklae sarkıyor.yine de dönence gibi olmuyor

iyi günlerde kullansın egeciğim

günaydın kızlarrrr
aaa gene kimse yok noldu yafff benmi bahtsız bedevi oldum anlamadımki ne zaman gelsem kimse yok cıksam bı dunya sohbet edılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…