2009 Kasm Anneleri

günaydın kızlarrr... karakız sana bişey sorcam sen duruyu oturtmaya başladın mı?

ya canım erkenmi acaba diye korkuyorum benim duru prematüre doğdu düzeltilmiş 2 ay 20 günlük o nedenlede pek denemedim açıkçası oturtmayı.

gunaydin.

hava biraz ruzgarli ama oglusu ve kizcemi alip avm gezip gelem bari.zemuszemus

ay git canım valla hava alırsınız değişiklik olur opuyorumnanaktan

günaydın kızlar kimse yokmu

e ben burdayım ya bayanssulusmile

gecen ilk defa yikandiktan sonra aglamadi rahat rahat giydirdik.
aslinda aglamasa guzelce masaj yapsam ama bi dahaki banyoda sansimi deniyim bari.

bu arada benim anam maltepede oturuyo, sana cok yakin yani. gelsem kizi birakicam sana tracy teyzeden biseyler ogret.kaydirigubbakcemile3

en azindan yarim saat sonra uyanmamasini.akannehir

ben banyodan önce masaj yapıyom sonra yaparsam üşüyo bide yüzünden başlıyom sırt ve ayakta bitiriyom tersine yani kaydirigubbakcemile3
karakız anam dediki 5aydan önce oturtma dedi ben hala oturtmuyom

oglusada yazik be canim.
cocuk dunden beri cikalim diyo ama pazar cok kalabalik oluyo sinir oluyorum.
bugun daha sakindir. ilk defa iki cocuk yalniz cikicam.ohaoldumsmile

ben hem dün çıktım hem cumartesi ohhhhh sefam olsun
çık kız bu hava zor bulunur
pazar günü yanlız hemde dolmuşla çıktım ben boşver azıcık cesaret

ahanda ben de dün banyo yapmamıştı sileyim diye soydum bi güzel de masaj yaptım zettünü dinleyim masaj esnasında herşey mükemmeldi ama sonraaaa ohaoldumsmile
nolduysa kızı uyutana kadar canım çıktı tam mayışıyo birden kendn atarak açıyo gözleri koynumda biraz uyuttumm öle yatırdım anca uyudu gaz mı oldu ne haltsa artık akannehir

ya canım erkenmi acaba diye korkuyorum benim duru prematüre doğdu düzeltilmiş 2 ay 20 günlük o nedenlede pek denemedim açıkçası oturtmayı.
hımmmmmm anladım 3 aylıktan sonra yavaş yavaş oturtma alıştırmaları yapılıyo diye biliyorrum kucakta yarı oturur pozisyonda felan gerçi doktorlara kalsan 6 ay oturtmayın diyolarda....

hımmmmmm anladım 3 aylıktan sonra yavaş yavaş oturtma alıştırmaları yapılıyo diye biliyorrum kucakta yarı oturur pozisyonda felan gerçi doktorlara kalsan 6 ay oturtmayın diyolarda....

ben kucakta yarı oturtuyom yaa
ebişin dru da 2. ayda dediydi hafiften oturt diye delikafadulden

ben hem dün çıktım hem cumartesi ohhhhh sefam olsun
çık kız bu hava zor bulunur
pazar günü yanlız hemde dolmuşla çıktım ben boşver azıcık cesaret

dolmuslami ciktin? helal olsun valla.vereliniortak
benim oglus arabada bakar kardesine bende rahat surerim. yoksa tek daha cikamam.

yikaninca sapitiyo anacim bunlar.
dunde dedim, ben bi daha yikamiycam. pis pis yatsin kalksin.kaydirigubbakcemile3

3 ayliktan sonra yari oturur yapilabilir, tabi kucagimizda falan. ben ara sira yapiyorum, hosuna gidiyo.

bizde yemek yerken felan kucaga aluıyoruz ister istemez yarı otururpozisyonda oluyo dedim erken mi acep benim ki daha küçük çünkü...

burası bu gün pek bi sakin herkes veletleriyle ilg,ileniyo heral bende ilk defa erken kalktım veletten önce eşime kahvaltı hazırladım velette uyuyo sadece okumuyum bişeyler yazayım dedim bu sferde kimseciklerr yokbilmiyorumkismilesempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…