günaydın kızlarrr... karakız sana bişey sorcam sen duruyu oturtmaya başladın mı?
gunaydin.
hava biraz ruzgarli ama oglusu ve kizcemi alip avm gezip gelem bari.zemuszemus
günaydın kızlar kimse yokmu
canım masajı önce ayaklardan başlım ben o zaman kolay adette oluy hoşuna gidiyler
bebe yağıyla ayaklarını ov sırtını yapıyom sonra (önü ilkten yapınca karnı acıyo en son karın masajı yapıyom ki cırlıyo demek gazı kakası oluyo ya ondan o ağlama kıyafet giyene kadar devam ediy yani
canım sırtını açık defteri düzeltir gibi yapıyorsun omuzlara doğru
sonra kumu kendine çeker gibi aşağıya çek
aynı işlemi ön içinde yapacaksın
karnı için ben hem kum çeker hareketi yapıyom
hem de saat yönünde masaj yapıyom
kol ve bacaklar için de sıkacaksın ve burma hareketi yapacaksınavucunla sık ve hafif çevre çevire aşağıya kadar in yüz masajını istediğin gibi yapabilirsin ellerinide açıp yapıyom ben
wannam ya sende masajı bi denesene benim kız ağlasa da yapıyom vucut rahatlamış olur en azından
ya da gel annenin yanına bende de kal ben yapam nazıma masaj
ay git canım valla hava alırsınız değişiklik olur opuyorumnanaktan
gecen ilk defa yikandiktan sonra aglamadi rahat rahat giydirdik.
aslinda aglamasa guzelce masaj yapsam ama bi dahaki banyoda sansimi deniyim bari.
bu arada benim anam maltepede oturuyo, sana cok yakin yani. gelsem kizi birakicam sana tracy teyzeden biseyler ogret.kaydirigubbakcemile3
en azindan yarim saat sonra uyanmamasini.akannehir
oglusada yazik be canim.
cocuk dunden beri cikalim diyo ama pazar cok kalabalik oluyo sinir oluyorum.
bugun daha sakindir. ilk defa iki cocuk yalniz cikicam.ohaoldumsmile
gecen ilk defa yikandiktan sonra aglamadi rahat rahat giydirdik.
aslinda aglamasa guzelce masaj yapsam ama bi dahaki banyoda sansimi deniyim bari.
bu arada benim anam maltepede oturuyo, sana cok yakin yani. gelsem kizi birakicam sana tracy teyzeden biseyler ogret.kaydirigubbakcemile3
en azindan yarim saat sonra uyanmamasini.akannehir
hımmmmmm anladım 3 aylıktan sonra yavaş yavaş oturtma alıştırmaları yapılıyo diye biliyorrum kucakta yarı oturur pozisyonda felan gerçi doktorlara kalsan 6 ay oturtmayın diyolarda....ya canım erkenmi acaba diye korkuyorum benim duru prematüre doğdu düzeltilmiş 2 ay 20 günlük o nedenlede pek denemedim açıkçası oturtmayı.
hımmmmmm anladım 3 aylıktan sonra yavaş yavaş oturtma alıştırmaları yapılıyo diye biliyorrum kucakta yarı oturur pozisyonda felan gerçi doktorlara kalsan 6 ay oturtmayın diyolarda....
ben hem dün çıktım hem cumartesi ohhhhh sefam olsun
çık kız bu hava zor bulunur
pazar günü yanlız hemde dolmuşla çıktım ben boşver azıcık cesaret
ahanda ben de dün banyo yapmamıştı sileyim diye soydum bi güzel de masaj yaptım zettünü dinleyim masaj esnasında herşey mükemmeldi ama sonraaaa ohaoldumsmile
nolduysa kızı uyutana kadar canım çıktı tam mayışıyo birden kendn atarak açıyo gözleri koynumda biraz uyuttumm öle yatırdım anca uyudu gaz mı oldu ne haltsa artık akannehir
hımmmmmm anladım 3 aylıktan sonra yavaş yavaş oturtma alıştırmaları yapılıyo diye biliyorrum kucakta yarı oturur pozisyonda felan gerçi doktorlara kalsan 6 ay oturtmayın diyolarda....
ben kucakta yarı oturtuyom yaa
ebişin dru da 2. ayda dediydi hafiften oturt diye delikafadulden
bizde yemek yerken felan kucaga aluıyoruz ister istemez yarı otururpozisyonda oluyo dedim erken mi acep benim ki daha küçük çünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?