2009 Kasm Anneleri

slm millet nasılsınız
babamız üşütmüş hasta olmuş işten izin alıp eve gelmiş ablıycağınız evde mızmız iki oğlan çocuğu var
erkeklerde hastayken hiçte çekilmiyorlar hele benimki

slm millet nasılsınız
babamız üşütmüş hasta olmuş işten izin alıp eve gelmiş ablıycağınız evde mızmız iki oğlan çocuğu var
erkeklerde hastayken hiçte çekilmiyorlar hele benimki

geçmiş olsun canım bolbol nane limon kaynatın içsiin oglanıda yaklaştırma yanına evet kesinlikle hiç çek,lmiyolar.... allahtan çok sık hasta olmuyolar.....vereliniortak:

neyse bende velet uyurken bulaşıklarımı yıkayayım bari akşamada misafirim var eşiminde toplantısı var tatlı yapam diyorum şöyle en kolayından......zaten kimseciklerde yokkkkk

Merhaba 16 aralıkta doğacakken kasım annesi oldum. Hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz. Hepinize yeğenlerimle uzun bir ömür diliyorum. Sevgiler.

bende azcık dert yanayım
benim kızın salyaları akıyoooooohaoldumsmile

camnım benim oğlanınkide akıyo o yanaklarını çok sıkıyopsaız ondan olabilir.zaten senin kız benimkinden 1 gün küçük ,seni dogurana kadar takip ettim zaten satımız aynıydı çünkü:) elinide emiyomu?
yerimseniben

bende azcık dert yanayım
benim kızın salyaları akıyoooooohaoldumsmile
-tatlicadiarzu-benim kızımında akıy olurmuş ben dert etmim valla
Merhaba 16 aralıkta doğacakken kasım annesi oldum. Hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz. Hepinize yeğenlerimle uzun bir ömür diliyorum. Sevgiler.

hoşgeldin aramıza.bebişimizin cinsiyeti ve adı ne cnm

-tatlicadiarzu-benim kızımında akıy olurmuş ben dert etmim valla

1 hafftadır falan tükürüklerini dışarı veriyodu böle balon balon oluyodu ama bugün salyasıda akmaya başlamış :sinifsinif:

zeytunnn, benim kiz eli kulaginda uyanmak uzere.
uyaninca dolasmaya gidicem oglusuda alip.
1.5 saat sonra donem bari, sasmasin benim kiz.laelaelaelaelae

slm güzelleropuyorumnanaktan
hava çok güzel burda yaa..
ama yarın tekrar kar geliyomuş off bu sene nasıl kış oldu tamda bebek varkenmafoldumben
ben yalnız hiç çıkmadım oğlumla..
esiyo kafama çıkıp yürüsem mi..
sağlık ocağına da gidip kilosuna bi baktırsam mı diyeCADIARZU
emmeyi azalttı kaçgündür yaa..
cesaret edemiyom hala ya..
haftasonu hep dışardaydık gezdik avmlerde..mothercare de indirim vardı alışveriş yaptık..

evet, ruzgar var ama yinede guzel.
bende kuzularimi alip cikicam birazdan. yarin nolucagi belli degil.:sinifsinif:

neeeeeeeee yarın kar mı geliyomuuuuuuuşş delikafadulden bende hava yarında güzel olur dışarı çıkarım diye hayal ediyodum boshayallersmile

normal yanii dimii bilmiyorumkismile bende endişelendim diş falan mı çıkarıyo dedim delikafadulden bide eldivenler çıktımı sankiim elinde bal varmış gibi elini yalıyoo :sinifsinif:

normal canim normal.
Naz'da cok cok emiyo ellerini ama bu ara eline verilen seyleri yakalamaya calismakla mesgul.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…