ayyyy kıskanıyom sizi keşke ist olsamda bende gelsem :gitme:
nan bende ıstanbuldauyım
ben de onu diom hacııı bu kaa avratt bi toplanamadık diom yaw ne bahtsızım haa nere gitsem hava bozuyo yazında orduya gittik 1 hafta bulutun içinde yaşadık iimiinan bende ıstanbuldauyım
karakız
beni çağırmıyomusun :sinifsinif:
oyyyyy, uzun bir geceydi.:sinifsinif:
Naz butun gece inleyerek uyur uyanikti. uyanirkende hep aglayarak uyandi. en sonunda da sabah 7de hortladi.
tam aglamak uzereyken ustune esim pat diye odaya girince uyanma eylemi hizlanmis oldu. belki uyur diye tekrar emzirdim ama uyumayinca esime sen uyandirdin niye ben ugrasiyorum deyip, yastigimi alip salona gectim. bi ara baktim sizmislar baba-kiz.
selam milleeeet
kızı uyuttum da kahvaltı edem dediimm
ay kızlaaaar ben nasıl ayrılcam bu minnoştan
heleki ben sabah çıkarken o uyuyo olcak muhtemelen yani bu şekilde devam edersee
emzirip çıkcam
sabah 8-9 gibi uyanınca gülücükler saçmasını göremicem mafoldumben
bi de artık bariz bi şekilde babasının geleceği saatte uyanıyo isterse 5 dk önce uyumuş olsunn
ayyy ne zilli yaaa
bu aralar aynada kendine bakmaya bayılıyo hanfendi gülmekten kırılıyo resmen çok süslü olcak heraldee opuyorumnanaktan
karakıııııııııız akşam duru sana cevabını vermiş görüyomusuuunn nasıl da ninniler öğrenmiş benim akıllı kızımm
zaten prematüreler zeki olurmuş diye duyduydum maşallah yavruşumaa
:teselli: canımmm nasıl bır ruh halınde olduğunu tahmın edebılıyorum ben duruyu bırakıp geldığımde bılıyosun mınnacıktı başlarda cok zor hergun ağlıyodum ben işyerınde akşam olsada ev gıtsem dıye saatlerı dakıkaları sayıyodum ama ne yapalım onların geleceği için calışmamız lazım.
Duru artık sabahları bızımle bırlıkte uyanıyo 7 de hemen altını değiştirip emziriyorum sonrada 8 e kadar oyun zamanı bol bol oynaşıp opüp kokluyoruz babası ile.
Ay canım sorma ya akşam şaştım kaldım bu sabahta aynı şeyi emzirirken yaptı babası gulmekten koptu resmen meme ağzında eeeee diyo ben başlıyorum eee kızıma eee demeye sonra susuyprum o yenıden eeee demezmı cadı ya cadı kaydirigubbakcemile3
kıslarrrr kızıma az evlel park yatak aldı babası hemide kırmızı e ne demişler o meşhurrr atalarımız
kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun sempatiksalakcinni
bakın bunu aldık
Crespo Dönenceli Park Yatak - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
wannacım demekki nazı sanaymış naz hanımın babasını özlemiş onunla uyuduğuna göre
wannacım bu bebelerin nazları bize galiba
bu arada isimler taşıyan kişiyle uyum sağlarmış naz ismide senin kızı nazlı eyliyo kaydirigubbakcemile3
heralde o da uyku saatlerini ayarlar bi müddet sonra ama minnoşum ilk günler napıcak acabaaa
bi uyancak anne yok mafoldumben kaçar gibi gitmeyin mutlaka gittiğinizi söyleyin diyolar ama zaten şimdi anlamıyoki bi de uyuyo olursa akannehir
zaten ne zamandır gün içinde anne sana süt sağıyo anane içircek anne işe gitcek diip duruyom anlayana kaydirigubbakcemile3
ananesi en son 40 günlükken gelmişti
onu hatırlatmaya çalışıyoom kafamçokkarıştı
walla yaw:umursamaz: nıye sallamıyonuz nan beni:roflol: kuzum bu karılaaa seni sallamıyo sen taşın bursaya laelaelaelaelae
nooolmus yaneeeee hıhhh:umursamaz: olsun ben her yere gıderün beeehe istanbuldasın istanbulun trakya ile birleştiği noktadayım desene sen şuna sempatiksalakcinni :1ninca:
bahtsız degılsın kuzum kısın ırtasında bahar arıyz bızboshayallersmileben de onu diom hacııı bu kaa avratt bi toplanamadık diom yaw ne bahtsızım haa nere gitsem hava bozuyo yazında orduya gittik 1 hafta bulutun içinde yaşadık iimii
yazık kuzma bıseyımı warkı acep...nazlar cok nazlı olıı benımde yegenım id,lnaz cooookkk nazlı sıpa 8 yasında bıde suslubayanssulusmileoyyyyy, uzun bir geceydi.:sinifsinif:
Naz butun gece inleyerek uyur uyanikti. uyanirkende hep aglayarak uyandi. en sonunda da sabah 7de hortladi.
tam aglamak uzereyken ustune esim pat diye odaya girince uyanma eylemi hizlanmis oldu. belki uyur diye tekrar emzirdim ama uyumayinca esime sen uyandirdin niye ben ugrasiyorum deyip, yastigimi alip salona gectim. bi ara baktim sizmislar baba-kiz.
canım kbıttımı işin. bnım oglus hapsurup duruyo ya dun babane hastaydı kuzumamı gectıkı:çok üzgünüm:gidip kizin altini temizlim. islerimi yapim, uyuyunca gelirim yine.
wannaaa bilge koysaydııın "bilge kaan" olurlardıı :roflol:
yazık kuzma bıseyımı warkı acep...nazlar cok nazlı olıı benımde yegenım id,lnaz cooookkk nazlı sıpa 8 yasında bıde suslubayanssulusmile
canım kbıttımı işin. bnım oglus hapsurup duruyo ya dun babane hastaydı kuzumamı gectıkı:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?