ii geceler canımvalla öyle kenyam deli divane oldum artık akannehirakannehir
sende takılma be kocişinde abartmış sana kadar niye getiriyo konuyu anlamadımlmaz:
benim oğlan mızırdıyo emme vakti geldi uykuya devam etcek inşalalhh öptüm hepinizii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
merhaba kızlar, geçmişe şöyle bir baktımda süt biraz sorun galiba... bir kaç gün önce gelen bir misafirim un çorbası içmemi tavsiye etti, kendi çocukları için içermiş zamanında, sütüm taşardı dedi... ertesi gün ben de yaptım ve içtim, gerçekten sütümün bayağı arttığını fark ettim... isterseniz deneyin, bir de armut yememi tavsiye ettiler, hem süt yapıyormuş hem de süt sayesinde bebeğin gazını alıp rahat kaka yapmasını sağlıyormuş, sizlerle paylaşmak istedim :)
zature asısı bu 3. ayda gorunuyor bizim kartta.maşallah berk e :) cnm 3. ay da aşı yok bildiğim kadarıyla ? bizim karta 4, ay da gitmemiz için not yazmışlar kafamkarıştı
once esim nalburdan alıp yaptı ayagını elini bastık ama kırıldıcnm şu alçı izini nasıl yaptınız bende yapayım anlatırmısın
benimki medela swing modeli berk yeni ememye basladı doğdugundan beri sağarak veriyordum hala da sağıyorum cunku sağdığım kadar ememiyor daha daha az emiyor boşaltamıyor memeyi ben memnunum sağma makinesinden tavsiye ederimslm kızlar nasılsınız herkes iyi mi.
ya kızlar ya o kadar üzgünüm ki napcamı bılmıyorum.poyraz almıyo mememı.sağarak vermeye çalışıyorum ama yetmıyo mamada veriyorum.zaten bu duruma üzülüyoprum.komşumda geldi bugün sen alıştırdın dedi.böyle olur sütün gider dei.bende çok üzülüyorum sütümün gelmesı için neler yıyorum sağıyorumama napayım dedim...
yarımsaat uykuya daldım uykumda bile onu gördüm aynıseyleri tkrarlıyordu yaaa
yarın eşime elektriklı pompa aldırcam paraya kıyıp.manuelle 2 saatte bır sağmak çok zor yaaa
cocuk vebebekler için ilkyardım kitabı edinmekte fayda var ben aldım internettenayy yaaa hiçbişe de bilmiyom ben yaaa müdahale namınaaa
allahım hepimizin bebeklerini koru yarabbiimm
günaydın dünür nasılsın özgüşüm nasıl Şenizgünaydın cancanlarrrrrrrrrr
ösledinis mi benii zemuszemus
günaydın canlarımmm
günaydın millet
uyandınızmı bebeler netti bebeler benimki dün gece bıcı bıcı yaptığı için güzel uyudu başında kaşlarında hatta alnında çok konak olmuştu bebe yağıyla önceden yağladım sonra yeni bir diş fırçasıyla fırçaladım ay valla tertemiz oldu hiç bişe kalmadı bebemde
konak sorunu yaşayanlara tavsiye ederim diş fırçasını acıtmıyo hiç bi şe yapmıyoa.s
kaşınıda fırçaladımkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?