2009 Kasm Anneleri

merhaba kızlar, geçmişe şöyle bir baktımda süt biraz sorun galiba... bir kaç gün önce gelen bir misafirim un çorbası içmemi tavsiye etti, kendi çocukları için içermiş zamanında, sütüm taşardı dedi... ertesi gün ben de yaptım ve içtim, gerçekten sütümün bayağı arttığını fark ettim... isterseniz deneyin, bir de armut yememi tavsiye ettiler, hem süt yapıyormuş hem de süt sayesinde bebeğin gazını alıp rahat kaka yapmasını sağlıyormuş, sizlerle paylaşmak istedim :)

ii geceler canım

bende hemen denicem tesekkür ederim
bugun sütüm gecekten cok azaldı canım sıkıldıgı iöin sanırım
hemen armut yemeliyim

benimki medela swing modeli berk yeni ememye basladı doğdugundan beri sağarak veriyordum hala da sağıyorum cunku sağdığım kadar ememiyor daha daha az emiyor boşaltamıyor memeyi ben memnunum sağma makinesinden tavsiye ederim

slm kızlar canım çok sıkkın kızım ne emiyo nede mama yiyo gün boyu aç dr unu aradım ona zaman tanımamaı istedi mamasının içine petibör büskivi koy dedi onuda sevmedi bunun arkasından nezle olabilir yada tükürük salgısı gelişio dedi..ama çok üzülüom kilo kaybeticek diye...

kımsecıkler yokk
bende bebegımı 12 de yanıma aldım tw karsısında emzırıken uyumuzuz
onu yatırdı sımdı ben uyuycam herkese ıyı gecelerr

günaydın millet
uyandınızmı bebeler netti bebeler benimki dün gece bıcı bıcı yaptığı için güzel uyudu başında kaşlarında hatta alnında çok konak olmuştu bebe yağıyla önceden yağladım sonra yeni bir diş fırçasıyla fırçaladım ay valla tertemiz oldu hiç bişe kalmadı bebemde
konak sorunu yaşayanlara tavsiye ederim diş fırçasını acıtmıyo hiç bi şe yapmıyoa.s
kaşınıda fırçaladımkaydirigubbakcemile3

maşallah kıs nazar değmesin kuzuma uyumuş.
nan diş farcısıynan ne fırçaladın bebenin saçını sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…