bebekken çabuk iyileşiyomu
merhaba hosgeldin aramıza;
ben oğlumu bir aylıkken sunnet ettirdim aslında doğumun ertesi gunu yaptırmak istiyorduk erken ve kucuk doğduğu için bekleyelim dedi doktorumuz,
ilerde idrar yolu enfeksiyonu olmasını azaltıyor ve cocuk sunnetin psikolojık etkilerinden kurtuluyot annannemiz pek hoşlazmadı ama yaptırdık
4 gunde de iyileşti altını bezledik hergun de yıkadık cabucak iyileşti
local anestezi ile yapıldı buyudukce genel anestezi ihtiyac oluyormus bir de
ya bana garip geliyo sonuçta beze kaka yapıyo eee sünnet olunca açık yara idrar ve kakaya değiyo nasıl olacak
evet ya 4 kıloya ulaştık artık,arzu senin oglan iyice toparlamis masallah. avatarda cok seker gorunuyo. gittikcede babaya benziyo galiba.kaydirigubbakcemile3
evet ya 4 kıloya ulaştık artık,
bastan beri babaya benziyordu iyice benzemeye basladı valla.
valla 2.yi kız istiyorum insallah oyle olurerkek cocuklari genelde babaya benziyo.
sende ikinciyi benim gibi kiz yapip kendine benzetirsin.kaydirigubbakcemile3
benim oglum ameliyat olmak zorundaydi, aradan sunnetide cikardik hazir narkoz almisken ama cabuk atlatti. kucukken daha cabuk atlatip unutuyolar.
ya bana garip geliyo sonuçta beze kaka yapıyo eee sünnet olunca açık yara idrar ve kakaya değiyo nasıl olacak
merhaba hosgeldin aramıza;
ben oğlumu bir aylıkken sunnet ettirdim aslında doğumun ertesi gunu yaptırmak istiyorduk erken ve kucuk doğduğu için bekleyelim dedi doktorumuz,
ilerde idrar yolu enfeksiyonu olmasını azaltıyor ve cocuk sunnetin psikolojık etkilerinden kurtuluyot annannemiz pek hoşlazmadı ama yaptırdık
4 gunde de iyileşti altını bezledik hergun de yıkadık cabucak iyileşti
local anestezi ile yapıldı buyudukce genel anestezi ihtiyac oluyormus bir de
valla 2.yi kız istiyorum insallah oyle olur
hoş esim kız cocuğu koruyup kollamak cok zor diye kara kara dusunuyor o da erkek olsa uzulmeyecek yani:),
2011 kasım annesi olmayı planlıyorum:)
hem geçmiş hemde hayırlısı olsun
ben uyku tablosu yapamaya basladım cunku gece uyumayınca 15 gun cıldırttı valla beni gun içindeki uykularını hesaplıyorum artmaya baslayınca uyanık tutmaya baslıyorum gece 23 gibi uyuyup 7 gibi kalkıyor bir kaç gundurbenim kiz ne cabuk uyaniyo ya.mafoldumben
negüzel hayırlısı olsun
sünnetin fiyatı nekadar ben 400 tl fiyat aldım
buarada benımde ılk bebeğim ve aynı babası
biz acıbademde 950 liraya yaptırmıstık senin fiyatın uygunmusnegüzel hayırlısı olsun
sünnetin fiyatı nekadar ben 400 tl fiyat aldım
buarada benımde ılk bebeğim ve aynı babası
erkek cocuklari genelde babaya benziyo.
sende ikinciyi benim gibi kiz yapip kendine benzetirsin.kaydirigubbakcemile3
valla 2.yi kız istiyorum insallah oyle olur
hoş esim kız cocuğu koruyup kollamak cok zor diye kara kara dusunuyor o da erkek olsa uzulmeyecek yani:),
2011 kasım annesi olmayı planlıyorum:)
biz acıbademde 950 liraya yaptırmıstık senin fiyatın uygunmus
benimki neen babaya benziyo o zaman nan :mymeka:
ben uyku tablosu yapamaya basladım cunku gece uyumayınca 15 gun cıldırttı valla beni gun içindeki uykularını hesaplıyorum artmaya baslayınca uyanık tutmaya baslıyorum gece 23 gibi uyuyup 7 gibi kalkıyor bir kaç gundur
gun içindeki uykuları da dediğin gibi cok kısa suuror bir tane 2 saatlik bir tane 1 saatşil bir de 3-4 tane 15-20 dk lık uykusu oluyor genelde eskiden her uykusu en az 2 saatti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?