erenköy kadıkoye baglı
herkes gibi sende karşıdasın heç şaşırmadım
kozyatağı hangi yakada oli ben pek bilmimde ist yi:1no2:
benımkı gözünü açtı bakınıyo
gündüz beşiğinde uyumadığı için koltuğa yatırdım şimdi bana bakıyo döncek gibi sankı
sızınkıler dönmeye başladımı
kk ya girme bebeni büyüt tekniğimi yoksam:roflol::roflol::roflol::roflol:
sen ne bicim istanbullusun kiz?
ben 18 yasinda geldim ingiltereden istanbula, bir sene sonrada bursaya geldim ama istanbulu bilirim.laelaelaelaelae
benimkide emiyomu, savasiyomu belli degil.
yavas yavas donecek gibi hareketler basladi.
yok bacım başlamadı benimki henüz
daha küçükler ama a.sa.s
ben ist li değelimki bacım 4,5 senedir burdayım bazı yerlerini bilim yaaaa:1no2:
sana doğru yola çıkmıştır:roflol::roflol:
ümraniye tantavi de oturuyorum kozyatagına tasınacağız kısmetse
herkes gibi sende karşıdasın heç şaşırmadım
kozyatağı hangi yakada oli ben pek bilmimde ist yi:1no2:
bbenimkide emmiyo kafgayı yicembenim kiz ne emdiyse kustu cikardi. yazik o kadar sute be.mafoldumben
benımkını emzıreyım dedim coğlığı bastı sımdı sağıyorum oyle vereceğim annem geldi bir de mama yapım mamasını içiriyor annannesi:)
annem sarıyerde işim maslakta ama karsıyı daha cok seviyoruz gene burada tasınacağızhımmmmmmmmm
çıkmisin kadıköyden yani
benımkını emzıreyım dedim coğlığı bastı sımdı sağıyorum oyle vereceğim annem geldi bir de mama yapım mamasını içiriyor annannesi:)
benim kiz ne emdiyse kustu cikardi. yazik o kadar sute be.mafoldumben
evet öle az az kaydırıyo kendinia.sbencede küçükler ama şimdiki çocuklar malum
maşallah kıpır kıpır eller ayaklar durmuyo yattığı yerı değiştirebiliyo azcık azcık kaydırıyo kendını
haklısın :roflol::roflol:haaa, gelin gittin yani oraya.
4.5 senede ikide bebe yaptin, bundan sonra zor ogrenirsin istanbulu.kaydirigubbakcemile3
yok kıs tracy teyzesi kır dizini otur evinde demiştir ona kesin :roflol: :roflol:
anaaaa kısss sende bu taraftaymışsın hiç demisin he kozyatağına taşın carrefourlarda toplanırız bebelerimizle kaydirigubbakcemile3
hem sen niye gelmiyon bızım evımıze bak yarın zeytün bana gelcek :lepi:
bizim tarafta oturiy canım sempatiksalakcinni
kizlar ben geldima.s.
herzaman gecmisi okuya okuya geliyom tam yazicam kiz uyaniyor bugün iki sayfa actim hem okuycam hem yazicam insallah kizim izin verirsekaydirigubbakcemile3
bizim sorunumuz gecti cok sükür kizimin dili iylesti simdi eski keyifli haline döndü masallah..
Allahim nazarlardan saklisin hepsine kocaman masallah..
hoşgeldiiiiiiiiiiiiinnnnna.s.a.s.
evet öle az az kaydırıyo kendinia.s
haklısın :roflol::roflol:
he annadık herkes oarlarda oturiii zati:çok üzgünüm:
kizlar ben geldima.s.
herzaman gecmisi okuya okuya geliyom tam yazicam kiz uyaniyor bugün iki sayfa actim hem okuycam hem yazicam insallah kizim izin verirsekaydirigubbakcemile3
bizim sorunumuz gecti cok sükür kizimin dili iylesti simdi eski keyifli haline döndü masallah..
Allahim nazarlardan saklisin hepsine kocaman masallah..
kendim evden tek basıma cıkamıyorum daha esime mahkumum yani o da işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?