benimki neen babaya benziyo o zaman nan :mymeka:
550 ml sağıyorum dr 650 vermelisin dedi 3 ölçek de mama verıyorumbbenimkide emmiyo kafgayı yicem
bırak şimdi yarım kilo almasını kilo vermese bar:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sütün yetmiyormu bacımCADIARZU
herkes istanbulda ben izmirdeyimbenneyaptımki
maşallah kızına annesi karbonatlamı iyileştirdin dilini kuzumun opuyorumnanaktan
ayy canım bızde öyleyız tek başımıza cıkmıyoz hıçbıryere kocalar götürüp geiriyo bizi
4 kılo oldu 1730 gr dogmustucanım berk ne kadar oldu şimdi kilosu falan opuyorumnanaktan
behlül şimdi kaka yaptı onu temizledimhosbuldum canimŞeniz
behlülüm napiyoo
ayyyyy eevet sen hepten yanlız kaldın:1hug:herkes istanbulda ben izmirdeyimbenneyaptımki
hııımmmmm550 ml sağıyorum dr 650 vermelisin dedi 3 ölçek de mama verıyorum
kılo basına 150 ml içmesi gerekirmiş gecen ay mamayı kusuyor diye sadece anne sutu verdim 600 gr almış az dedı dr boy uzaması ilk yasta onemliymiş iyi beslenmesı gerekir dedi, kustugu için de humana anti reflu mama verdi onu içiyor alllahtan
ayyy ben geçmişi okurken siz 1 sayfadaha atladınız kaydirigubbakcemile3
oğluşu uyutuyum dedim o beni uyuttu
ben almanyadayim ama yazin izmirde olcam ALlah nasip ederse.. izmirin neresindesin bacim..
öncelikle hoşgeldın bebişinede geçmiş olsun
bende 9 yaşıma kadar almanyada bayreuth taydım oraları hayal meyal hatırlıyorum
izmirde buca evka-1 de oturuyorum
sen izmirin neresıne gelıyosun canım
uyuya uyuyamı bize yetişecen:roflol::roflol:
herkes istanbulda ben izmirdeyimbenneyaptımki
ben almanyadayim ama yazin izmirde olcam ALlah nasip ederse.. izmirin neresindesin bacim..
evet canim karbonatla gecti cok sükür ama bugün yine sürcem haala beyazlik var dilinde.. ara ara yapmak gerekiyor sanirim dimi? duruya kac günde bir yapiyor ananesi?
4 kılo oldu 1730 gr dogmustu
550 ml sağıyorum dr 650 vermelisin dedi 3 ölçek de mama verıyorum
kılo basına 150 ml içmesi gerekirmiş gecen ay mamayı kusuyor diye sadece anne sutu verdim 600 gr almış az dedı dr boy uzaması ilk yasta onemliymiş iyi beslenmesı gerekir dedi, kustugu için de humana anti reflu mama verdi onu içiyor alllahtan
ben yaza gelcem kıs izmire gelirim seni ziyarete merak etme kaydirigubbakcemile5
herzaman beklerım canım sen izmirin neresine gelıyosun
behlül şimdi kaka yaptı onu temizledim
ama emmiyo bacımk yaa sinirlerimi bozdu iyicedelikafaduldendelikafadulden
ayyyyy eevet sen hepten yanlız kaldın:1hug:
hııımmmmm
yarım kilo alması bile yeter diyolar ama
demekki boyunun uzayıp uzamamasından anliler yetip yetmediğini
öncelikle hoşgeldın bebişinede geçmiş olsun
bende 9 yaşıma kadar almanyada bayreuth taydım oraları hayal meyal hatırlıyorum
izmirde buca evka-1 de oturuyorum
sen izmirin neresıne gelıyosun canım
sende hosgeldin aramiza canim..esimin ailesi manavkuyuda.. ablasida bornovada.. ben pek bilmiyom izmiri zaten.. ama buca biraz uzak galiba?
ayda 500 gramda yeterlı yeterkı sağlıklı olsunlar canım
herzaman beklerım canım sen izmirin neresine gelıyosun[/QUOTE .!.:falla bılmıyomkı ben nereye gelcemi
Nazlım nerde oturuyosa oraya gelcem ona misafir gidecem yağmurumu sevecem he bide gitmişken edoşuma da uğrarım tebi kendisi denizde yüzüyo değilse sempatiksalakcinni
ben yaza gelcem kıs izmire gelirim seni ziyarete merak etme kaydirigubbakcemile5
dr bıze günde 3-4 defa silin karbonatlı su ile demişti annemde hergün dediği gibi yaptı geçti artık
oyyy maşallah nazar değmesin duruda 5 kilo oldu 1130 gr doğmuştu biliyosun boshayallersmile
bacim sende her yere gidiyosun he? masallah yani.. evinde otur biraz be sende tabi kilo kalmaz bi dötünün üstünde göremicezmi seni? izmire nereye gidiyosun kim var izmirde
sende hosgeldin aramiza canim..esimin ailesi manavkuyuda.. ablasida bornovada.. ben pek bilmiyom izmiri zaten.. ama buca biraz uzak galiba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?