2009 Kasm Anneleri

benimki neen babaya benziyo o zaman nan :mymeka:

büyüdükce sana benzicek beros.. gecen kocisin amcaoglunun esiyle görüstüm nette.. kizi dogdugunda hik demis babasinin burnundan düsmüs diyorlardi.. ama simdi tamamen anneye benzemis..

benim kizida babaya benzetiyorlar.. ben benzetmiyom ama.. esimde diyorki üzülme büyüyünce sana benzerkaydirigubbakcemile3

bbenimkide emmiyo kafgayı yicem
bırak şimdi yarım kilo almasını kilo vermese bar:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sütün yetmiyormu bacımCADIARZU
550 ml sağıyorum dr 650 vermelisin dedi 3 ölçek de mama verıyorum
kılo basına 150 ml içmesi gerekirmiş gecen ay mamayı kusuyor diye sadece anne sutu verdim 600 gr almış az dedı dr boy uzaması ilk yasta onemliymiş iyi beslenmesı gerekir dedi, kustugu için de humana anti reflu mama verdi onu içiyor alllahtan

herkes istanbulda ben izmirdeyimbenneyaptımki

ben almanyadayim ama yazin izmirde olcam ALlah nasip ederse.. izmirin neresindesin bacim..

maşallah kızına annesi karbonatlamı iyileştirdin dilini kuzumun opuyorumnanaktan

ayy canım bızde öyleyız tek başımıza cıkmıyoz hıçbıryere kocalar götürüp geiriyo bizi

evet canim karbonatla gecti cok sükür ama bugün yine sürcem haala beyazlik var dilinde.. ara ara yapmak gerekiyor sanirim dimi? duruya kac günde bir yapiyor ananesi?

hosbuldum canimŞeniz

behlülüm napiyoo
behlül şimdi kaka yaptı onu temizledim
ama emmiyo bacımk yaa sinirlerimi bozdu iyicedelikafaduldendelikafadulden
ayyyyy eevet sen hepten yanlız kaldın:1hug:
hııımmmmm
yarım kilo alması bile yeter diyolar ama
demekki boyunun uzayıp uzamamasından anliler yetip yetmediğini

ben yaza gelcem kıs izmire gelirim seni ziyarete merak etme kaydirigubbakcemile5

dr bıze günde 3-4 defa silin karbonatlı su ile demişti annemde hergün dediği gibi yaptı geçti artık

4 kılo oldu 1730 gr dogmustu

oyyy maşallah nazar değmesin duruda 5 kilo oldu 1130 gr doğmuştu biliyosun boshayallersmile

ayda 500 gramda yeterlı yeterkı sağlıklı olsunlar canım

emer bacim ya dert etme bu bi dönem sabrini deniyor senin bakalim mama vericekmi diye.. sen gayret et zorlada olsa tik memeyi agzina.. sakin biberon filan verme acikinca illaki alicaktir uyurken vermeye calis..

ayda 500 gramda yeterlı yeterkı sağlıklı olsunlar canım

aynen öyle dr muzda bize 500 gr mın altına düşmediği srece sorun yok dedi.

bacim sende her yere gidiyosun he? masallah yani.. evinde otur biraz be sende tabi kilo kalmaz bi dötünün üstünde göremicezmi seni? izmire nereye gidiyosun kim var izmirde

bacim sende her yere gidiyosun he? masallah yani.. evinde otur biraz be sende tabi kilo kalmaz bi dötünün üstünde göremicezmi seni? izmire nereye gidiyosun kim var izmirde

nappiyim anacım ben alışkın değilim evde oturmaya hamılelığım boyuncada hepi topu 7 ay hep gezdim dolaştım kızımda anasına çekmiş oda gezenti oldu çıktı.
ya izmire Nazlının yanına ziyarete gitmeyi düşünüyorum kısmet olursa birazda oraları gezerim

slm kızlar krispi senin oğlişte emmiyo ya benimkide emmiyo ne yapısam almıyo mamada yemiyo bu çocuk aç ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…