2009 Kasm Anneleri

benim kiz gun icinde de 15-20dk emmiyoki. en fazla 10dk emiyo.laelaelaelaelae
ben gece uyutmadan 1 saat once gunduz biriktirdigim sutten 75ml veriyorum. 1 saat sonrada emerken uyuyo. uykusu cok geldigi icin 5dk icinde siziyo. ben 10dk emzirip cekiyorum memeyi cunku uyumus oluyo. ac oldugunu sanmiyorum. onceden toplu sut vermesem evet ac diycem ama bizimki sadece aliskanlik.

dun gece nasil olduysa uyanmadi ama sabaha kadar mizir mizir yedi beni. sabahta 7de hortladi zaten.mafoldumben

canım kocam benimm. artık istemezsen seni asla bizimkilere gel diye zorlamam babamada dicem annemin yaptıklarını dedi.
bende şimdilik misafirim diye hiçbişe demiyom. relax davranıom

babulineyi akşamdandır veriyom wannw sen demiştin sarmısak bebğin iştahını açar diye çok kötü gaz yapmasına rağmen denesem mi acaba ya emzede gaza razıyım sinirlerim sınıra geldi

gecen bi yerde okudumda sana yazdiydim canim.
Insallah bi care olur ne bilim. :sinifsinif:

wannacım gaviscon kestimi peki kusmayı

canim, azaltti gibi ama bugun yine kustu. kusmayi tamamen kesmiyo yani.:sinifsinif:

benimki varya 4 5 dk dursa memede bayram ederime tam emmeye başlıyo. gözü biyere takılıyo. dikkati daılıp bırakıyo memeyi. snra 20 dk snra yine aranmaya başlyod

gecen tv de bebek ihtiyacinin %90nini ilk 5 dakikada karsilar, ondan sonrasi keyiftir diyodu ya.

kime inancaz?

benımkı tamamen uyandı ve akşam ıçınde yemek yapma vaktı geldı
benden şimdilik bukadar kızlar
sonra görüşürüüüüüüüzyerimseniben

bugun aklima geldin. sabah beri hic girmedin ya heralde kaynanayla ugrasiyo dedim.kaydirigubbakcemile3

bebegin ac kalinca mecbur alir biberonu canim, hic sikma canini.

unutmayın beni haaa. zati başımda bi cadaloz var.
karının yanında oturmayım diye kek börek yaptım.
enazından gelişi bi işe yaradı. çayla yeriz kocamla ohhh mis gibi cokacimcoook
kaynanayada versemmi ki:jeyyar:

sağdığın sütten veriyosan iyi dediğin gibi aç değildir o zaman
emerken uyumasıda dediğim gibi 10 dk emilen sütten dolayıymışCADIARZU
sabaha kadar senin yanındamı mızıkladı bilmiyorumkismile
mızıklayıp kendi kendinemi uykuya dalıyo cnm
hadi gündüz neysede gece neden uyumaz nazım anlamıyom

simit yemistir o, verme.delikafadulden

uykusunun icinde baya mizikladi.
emmek icin kalktiginda normalde ih mihh yapar ama dun gece aglayarak uyandi hep. emip uyudu ama yine miziklayarak. sabahin korunde de uyandi zaten.:sinifsinif:

iki gundur yesil kaka yapiyo.
kac gundur benim midem kotuydu ya, kizada mi gecti acaba diyorum.mafoldumben

:roflol: :roflol: kıız sen ölme emiiii :roflol:
bugünde gitmiş portakal almış kendinee. bitek ondan yiyoo. ama akşam eşim gelince kedi gibi süzüldü masayaa. yedi bitirdi tabağınııı sempatiksalakcinni

eller gidiyo mersine,
biz gidiyoz tersine.

herkes duzene giriyo, biz gitgide bozuluyoruz.mafoldumben
canm sen tecrübeli annesin daha iyi bilirsinde. sıkma canını inş girer düzene wannacım ya.
bak en azından evdesin. ben işe başlicam artık. offf offf. biberonda tutmuyoo. aklım fikrim şimdi onda

tek gida besleniyo kadin.sempatiksalakcinni

canm sen tecrübeli annesin daha iyi bilirsinde. sıkma canını inş girer düzene wannacım ya.
bak en azından evdesin. ben işe başlicam artık. offf offf. biberonda tutmuyoo. aklım fikrim şimdi onda

mutlaka girecek canim.
bugunler hep gecici.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…