destiiiiiiiiiiii nice yıllara canımmmmmmm bi ömür boyu mutlu olun işallahhhhh
hoşbuldum canlarımm opuyorumnanaktan
cerenimo ben editör oldum :kedi: kaynanan var ya kız ne yanlızlığı kaydirigubbakcemile3
fatom bu kadarına şükür cnmm :Saruboceq:
darksea nbr kız neler yapıyo senin oğluş anlat bakam yerimseniben
destna yıldönümünüz kutlu olsun cnmm Şeniz
saolo canım güya süslenecektim süslensem neye yAzarr pala" remzi gibiyim yaa işten ve meme kolik bebektrn vait kalmıyorkii yine emziriyo yazıı ondan bölee
krispi çokngeçmiş olsun canm rabbim şifa" versinn
asrına ne oldukii
he nan bende duyduydum ama sağarkende farketmiyormusun
ilk sağdığında su gibi sonrasında koyulaşıyo yaCADIARZU
oda olabilir. 2 gün boyunca yeni bir ilaca başladınmı
şu kusma için verdiği ilaç da yapmasın yeşil kaka
benim önceki verdiğim şurup mesela yeşil yaptırıyordu babuline öle yaptırmıyo da
gecen hafta yedim. Allah'im bebem kudurdu ertesi gece gazdan.akannehiroofffff canım asma yaprağı dolması çekti
dondurucuda sarılı var emme
yarın ablam gelicek çorludan onu beklim bu akşam pişirirsem onu yarını mümkün değil kalmaz ablamda kafamın etini yer o zaman
Allah kavustursun canim.ay napıonussss bugun öğlen arkadaşlar geldi bebişi görmeye o kaa zor hazırlandımki ayy cırcır böceee durmadı iki dakka onlar gitti annemler abimler geldi şimdi onları uğurladım annem gitti kıslar vedalaştık yarın bileti erkenmiş gelirsek yetişemem dedi vedalaştık şimdiden çokk zoruma gitti yaaa moralmanım yerlerde mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
cerenimo ben editör oldum :kedi: kaynanan var ya kız ne yanlızlığı kaydirigubbakcemile3
sagarken 5 dakika boyunca su gibi gelmiyoki. bi sure sonra normal sute donuyo.
cuma gaviscon basladik, ondan mi yesil acep ya?
gecen hafta yedim. Allah'im bebem kudurdu ertesi gece gazdan.akannehir
Allah kavustursun canim.
kadeh kucuk surup bardağı gibi birsey dudağından hıc kaldırmadan akanı da bardağın içine geri tutarak içiriyorduk sırınga daha kolay geldi ama onu da geri puskurtuyordu o zaman 20 30 cc falan veriyordum 50-60 a cıkınca zor gelmeye basladı eve gelen hemsire de beslenmesi onemli dedi biberonla besleyin dedi biberona gectik bizdecanım kadehle dökülmüyomuydu.?
benimki nerdeyse 4 aylık olcak şırınga iyi olurmu
biz kaşıkla denedik ama çok ziyan oluyo öyle sütler. biberonuda almıyo.
aslında 1 aylıkken fln alıyodu. ben bayadır hiç vermedim biberon unutu heralde almıyo şimdi. sen nasıl alıştırdın
cerenciğim Allah kavuştursun
Mureda naal editör oldun gııı hayırlı olsun
krispi sana ne oldu canım
destna mutlu yıllar size canım Allah daha uzun yıllar beraber geçirmenizi nasip etsin
cerincim Allah kavuştursun opuyorumnanaktan ugün arkadaşım geldi ebebği görmeye yaptımbüssürü bişiyler bebeği kucağına verip mutfağa gdiyordumkii acayip bi sesmutfağa gittiğimde manzara korkunçtu ağlamak istedim çaydanlık devrilmiş kilim ocağın altındaki çamaşır makinesi yanındaki buzdolabı her yer çayy temilzeyen kadar canım çıktı kilimi yıkadım amma çıkacakmıı bilmem
bugün evlilik yıl dmnümüm 2.yılımızı kutluyoruz ahmed sadde bugün 3aylık oldu nasıl geçiyor demi zamnn
sorma dünür yiğenim havale geçirdide zor yetiştirdiler acile şim çok iyi şükürler olsun :Saruboceq:
geçmiş olsun canımmbanabişe olmadıda yeğenim havale geçirmişti onu konuşuyoduka.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?