unutmayın beni haaa. zati başımda bi cadaloz var.
karının yanında oturmayım diye kek börek yaptım.
enazından gelişi bi işe yaradı. çayla yeriz kocamla ohhh mis gibi cokacimcoook
kaynanayada versemmi ki:jeyyar:
senuykusundan çekiyon bense beslenmesinden ay mamada yese dert etmeyecem onuda yemi
olabiliir. bugün bi ara dışarı çıktı. acıktı herhal.kaynanaya verme kıs simit al yeter ona :roflol: :roflol:
yada sen zahmet etme yemiştir o bi ara dışarı çıkıp :roflol: :roflol: :roflol:
he nan bende duyduydum ama sağarkende farketmiyormusungecen tv de bebek ihtiyacinin %90nini ilk 5 dakikada karsilar, ondan sonrasi keyiftir diyodu ya.
kime inancaz?
simit yemistir o, verme.delikafadulden
uykusunun icinde baya mizikladi.
emmek icin kalktiginda normalde ih mihh yapar ama dun gece aglayarak uyandi hep. emip uyudu ama yine miziklayarak. sabahin korunde de uyandi zaten.:sinifsinif:
iki gundur yesil kaka yapiyo.
kac gundur benim midem kotuydu ya, kizada mi gecti acaba diyorum.mafoldumben
ya kızlar hangi mamayı alsam aptamil yemiyor benim kız
falla mı gıııı hollleeey kaydirigubbakcemile5babayamı:1shok::1shok::1shok: hayıııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sana benzi kız kopyasısına.sa.sa.s
eveet öle diiiler büyüdükçe anaya benziyolarmış kızlaar olumunekankayizsmilebüyüdükce sana benzicek beros.. gecen kocisin amcaoglunun esiyle görüstüm nette.. kizi dogdugunda hik demis babasinin burnundan düsmüs diyorlardi.. ama simdi tamamen anneye benzemis..
benim kizida babaya benzetiyorlar.. ben benzetmiyom ama.. esimde diyorki üzülme büyüyünce sana benzerkaydirigubbakcemile3
yaa izmirden bahsedip durmuşunuuz içim gittiiii akannehiremer bacim ya dert etme bu bi dönem sabrini deniyor senin bakalim mama vericekmi diye.. sen gayret et zorlada olsa tik memeyi agzina.. sakin biberon filan verme acikinca illaki alicaktir uyurken vermeye calis..
sende hosgeldin aramiza canim..esimin ailesi manavkuyuda.. ablasida bornovada.. ben pek bilmiyom izmiri zaten.. ama buca biraz uzak galiba?
ben biliyoooooommfalla bılmıyomkı ben nereye gelcemi
Nazlım nerde oturuyosa oraya gelcem ona misafir gidecem yağmurumu sevecem he bide gitmişken edoşuma da uğrarım tebi kendisi denizde yüzüyo değilse sempatiksalakcinni
ben dee ben dee 6.5 aylıkkene stockholmler gördüüü 6 aylıkken de karadeniz gezdi geldi kuzumm kaydirigubbakcemile2nappiyim anacım ben alışkın değilim evde oturmaya hamılelığım boyuncada hepi topu 7 ay hep gezdim dolaştım kızımda anasına çekmiş oda gezenti oldu çıktı.
ya izmire Nazlının yanına ziyarete gitmeyi düşünüyorum kısmet olursa birazda oraları gezerim
amaan o aradan nolccek gıııı istanbulmu sankimmmhoşbuldum canım
evet arası bıraz var sağlık olsun
nereye gelıcenı bılmıyon demek oda güzela.s
ben buralardayım canım
allah kolaylık versin hacıımeranba hanımlarnasılsınız
ben kaynanmla uğraşmaya son gaz devam ediyom. eşimde anasının hatalarını gördü ve uyardıı kadını.
ben bişey yapmıyomki oğlum demiş ama eşim anladı ya bişey istemem artıkk.
bide pzt işe başlıyom ama bebeğim biberon almıyooo. napcam bilmiyom ya mafoldumben
he bide 10 dk emzirip sonra diğer memeye geçip 10 dk ordan emzirdiğindede
sadece su içirmiş oluyomuşuz.o yüzden bir memede 20 dk tutmak gerekirmiş
ve susuzluğu gideren sütte (10 dk da içirilen süt) uykusunun gelmesini sağlayan madde varmış.o yüzden uyumaları normalmiş memede ama yarım ve 1 saate kadar uyanırlar diy
kısa süreli emen bebişlerde bence biraz sağıp vermek lazım gibi geliyor
protein karbonhidratı 15.dk dan sonra alıyorlarmış
buda kilo problemi olanların dikkatine teyzem öle diy vallalaelaelaelaelae
benim kiz gun icinde de 15-20dk emmiyoki. en fazla 10dk emiyo.laelaelaelaelae
ben gece uyutmadan 1 saat once gunduz biriktirdigim sutten 75ml veriyorum. 1 saat sonrada emerken uyuyo. uykusu cok geldigi icin 5dk icinde siziyo. ben 10dk emzirip cekiyorum memeyi cunku uyumus oluyo. ac oldugunu sanmiyorum. onceden toplu sut vermesem evet ac diycem ama bizimki sadece aliskanlik.
dun gece nasil olduysa uyanmadi ama sabaha kadar mizir mizir yedi beni. sabahta 7de hortladi zaten.mafoldumben
humana antireflu kullanıyorum ben preaptamili kusuyorduya kızlar hangi mamayı alsam aptamil yemiyor benim kız
allah kolaylık versin hacıı
o zaman bakıcı kaşıkla veya şırıngayla vercek
şırınga daha rahat olabilir
oofffff canım asma yaprağı dolması çekti
dondurucuda sarılı var emme
yarın ablam gelicek çorludan onu beklim bu akşam pişirirsem onu yarını mümkün değil kalmaz ablamda kafamın etini yer o zaman
http://www.goldengoat.com.tr/ bu mamayı da tavsiye ediyorlar keci sutunden yapılmış e bebekte satılıyorben bulursam satn bi yer alırım ya keçi sütü. ben işteyken sütümün yetmediği zamanlarda kurtarıcı olabilir. hem yoğurdunuda onla mayalarım diye dşünüyom
ay napıonussss bugun öğlen arkadaşlar geldi bebişi görmeye o kaa zor hazırlandımki ayy cırcır böceee durmadı iki dakka onlar gitti annemler abimler geldi şimdi onları uğurladım annem gitti kıslar vedalaştık yarın bileti erkenmiş gelirsek yetişemem dedi vedalaştık şimdiden çokk zoruma gitti yaaa moralmanım yerlerde mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
nan heptenlik gitmiyo ya gelecekmiş işte allah allah hem ananda accık kafasını dinlesin demiay napıonussss bugun öğlen arkadaşlar geldi bebişi görmeye o kaa zor hazırlandımki ayy cırcır böceee durmadı iki dakka onlar gitti annemler abimler geldi şimdi onları uğurladım annem gitti kıslar vedalaştık yarın bileti erkenmiş gelirsek yetişemem dedi vedalaştık şimdiden çokk zoruma gitti yaaa moralmanım yerlerde mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kıız bende bisürüü var.
keynenem getirmişti. hiç sarmadığımı görünce komşulara ver bari dedi. bende öyle yapcam zaten dedim.
sanki samaya vaktim varda sarmıyom. otur sar madem dimi. yememizi çok istiyosan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?