2009 Kasm Anneleri

şırıngamıı??
aslında aklıma gelmedi değil ama ya sonra yemesinde problem olurmuki.
çünkü hiç çaba harcamicak şırıngayla.
bu şekilde beslenen bebek tanıyonmu
ben kucuk kadeh ve sırınga ile besliyordum baslangıcta basa cıkılmıyor ama dayanamadım biberona gectim benimki hiç emmiyordu emmeye basladı şimdi

selam millettt a.s.
cerenimo allah kavuştursun yavrumm opuyorumnanaktan
fatom yiğenin nasıl oldu :uhm:
bide asrın nasılmış :çok üzgünüm:

ben kucuk kadeh ve sırınga ile besliyordum baslangıcta basa cıkılmıyor ama dayanamadım biberona gectim benimki hiç emmiyordu emmeye basladı şimdi

canım kadehle dökülmüyomuydu.?
benimki nerdeyse 4 aylık olcak şırınga iyi olurmu
biz kaşıkla denedik ama çok ziyan oluyo öyle sütler. biberonuda almıyo.
aslında 1 aylıkken fln alıyodu. ben bayadır hiç vermedim biberon unutu heralde almıyo şimdi. sen nasıl alıştırdın

e bisürü varmışya. pişir de ye kız. yarın bida pişirirsin.
sanki takılmicak gibi bişeyde ben kafaya takıyom. gitti yatıyo salonda. oğlu gelince kalkar:umursamaz:

selam millettt a.s.
cerenimo allah kavuştursun yavrumm opuyorumnanaktan
fatom yiğenin nasıl oldu :uhm:
bide asrın nasılmış :çok üzgünüm:

edoşum yiğenim dün çıktı hastaneden bacım iyi şimdi 4 gün yattı ama çok kötü olmuş ama şimcik iyi çok şükür a.sa.s

de get biz ne güne durik burda heeeee:mymeka::mymeka:
ya ben napam ben 4,5 senedir yapayanlızım burdasenağlamasenağlama

ya ben heç ayrılmadım çok zoruma gidiyii bi an önce temmuz olssun hayırlısılan annecime kavuşim yaaa :sinifsinif:

cerincim Allah kavuştursun opuyorumnanaktan ugün arkadaşım geldi ebebği görmeye yaptımbüssürü bişiyler bebeği kucağına verip mutfağa gdiyordumkii acayip bi sesmutfağa gittiğimde manzara korkunçtu ağlamak istedim çaydanlık devrilmiş kilim ocağın altındaki çamaşır makinesi yanındaki buzdolabı her yer çayy temilzeyen kadar canım çıktı kilimi yıkadım amma çıkacakmıı bilmem

bugün evlilik yıl dmnümüm 2.yılımızı kutluyoruz ahmed sadde bugün 3aylık oldu nasıl geçiyor demi zamnn

e bisürü varmışya. pişir de ye kız. yarın bida pişirirsin.
sanki takılmicak gibi bişeyde ben kafaya takıyom. gitti yatıyo salonda. oğlu gelince kalkar:umursamaz:

yatsın bacım boşversene kaaale alma sen öle kafana taktığını bildiği için onun daha çok hoşuna gider ezberlemiş seni yane
allah kolaylık versin :Saruboceq::Saruboceq:

çıtırtı yeğenine nolduki
asrının nesi varmışş iice fransız kaldım kendi derdime düşüp eyvahedigeldismile
edoşum napisin gı seni de heçç göremim artık haa olumunekankayizsmile

anaaam. geçmiş olsun. desene bisürü iş çıktı sana.
veeee tebrik edrim arkadaşım. sonsuza kadar bebeğin ve kocanla mutlu ol inş.

lan eda dodoşuuuuuuuuuu o ne lan kk kartımı aldın neen pembe olmuşun hee sempatiksalakcinni

çıtırtı yeğenine nolduki
asrının nesi varmışş iice fransız kaldım kendi derdime düşüp eyvahedigeldismile
edoşum napisin gı seni de heçç göremim artık haa olumunekankayizsmile

sorma dünür yiğenim havale geçirdide zor yetiştirdiler acile şim çok iyi şükürler olsun :Saruboceq:

hoşbuldum canlarımm opuyorumnanaktan
cerenimo ben editör oldum :kedi: kaynanan var ya kız ne yanlızlığı kaydirigubbakcemile3
fatom bu kadarına şükür cnmm :Saruboceq:
darksea nbr kız neler yapıyo senin oğluş anlat bakam yerimseniben
destna yıldönümünüz kutlu olsun cnmm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…