2009 Kasm Anneleri

cnm bebelac al derim
aptamil ağır geliyomuş sindirimi zormuş
kardeşimin doktoru önermişti ordan biliyom
annemmeleklede bugün konuştum onada bebelac önermiş dr
milupa ağır gelir demiş

bende bebelec aldım aptamil içmiyo kendi sütümüde sağıyom ama çok az her sağdığım 70cc geliyo birde benim makinam yok el pmpesı var onunla yapıyom cuma günündendir ne benim sütümü nede mama yiyor yesede çok az yiyo ne edcem bilmiyom morelim sıfır

yarem21 bişey sorcam senin veletti demi amipli olan kakası nasıl renngi bide nasıl farkettin

evet benim kız önce kakası çok kötü kokuyordu annem söyledi amip olmuştur diye tahlilde çıktı kaknın rengi yeşil bazen sarımsı oluyor çok kötü kokuyorve kakkanın sümüksü bir yapısı var mevzeyin kızındada çıkmış amip
kahrolasıca geçmiyo kızım 20 günlükken kaptı şimdide iştahını kesdi hiç bir şey kabul etmiyor

antibiyotkmi kullanıyosun yarem onunla geçiyomuş galiba sadece

tedavisi antibiyotik değil ama kulandık başka mikrop kapmasın diye ama geçmedi şimdi küçük poşetlerde serum var günde iki defa 20 cc makattan veriyoz direk barsaklara etki etsin diye bakalım bu işe yarayacak mı beslenemezse serum takalım dedi dok

sut sağmaya kalkmıstım sağdım yatıyorum simdi kalkmısken berk'e de biberonla sut verdim 8 9 a kadar uyur ınsallah

burda kar felaket kızlar aksam ne dıgıturk calıştı ne internet valla bu haftamız da karla gececek anlaşılan.

esim bu karda toplantısı vardı umraniyeden ta yenibosnaya gitmek için cıktı ben de sut sağdım yine sut sağarken bakınayım dedim ama kimsecikler gelmemiş

günaydın tabi uyuyanlara
özgem 11 de uyudu gece 1 de uyandı daha da uyumadı hala da savaşıyorum uyutam deye banamısın demiyo yaaa mahvolmuş durumdayım mafoldumben zaten annem gidio deye tadım yoktu şimdi tam oldum :gitme:

hah 3 aylık olmuşuz aman ne güzel ne güzel nası düzeldi kızım sormayın gitsin nur indi üstüne sihirli değenek ne kiii sihirli odun indi tepemize :bbo:
hikaye bu 3.ay muabbeti zıçtımın resmidir :1ninca:

bugün benim herife diyemde baksın barii
bende nukun damaklısını denedim bugünde nubynin yassı uçlu olanını aldım verdim onuda almadıı guclubacismile bide kauçuk deniceem artık:ecrin_bebek:
cerenimom hoşgeldin bacımm ösledim walla Şeniz özgem niye ölee yapıyııkii yaww ağlıyo mu peki yoksa sadece uyumuyo muu eyvahedigeldismile ne sıkıntısı varki acabe minnoşumun opuyorumnanaktan
annen bugün mü gidiyodu canım yaaaa offfff Allah kavuştursun :Saruboceq:
hah 3 aylık olmuşuz aman ne güzel ne güzel nası düzeldi kızım sormayın gitsin nur indi üstüne sihirli değenek ne kiii sihirli odun indi tepemize :bbo:
hikaye bu 3.ay muabbeti zıçtımın resmidir :1ninca:

senin ruh halini heç eyi görmedimm :1ninca:

Çalışan anneler bişi sorcam, doğum izninin bitiş zamanını nasıl hesaplıyoruz, ben doğum öncesi 5 haftalık iznimi doğum sonrasına aktarmıştım. tam olarak kaç gün sayacağım kafam karıştı:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…