ya almaz normaldede şimdi aldı güzel uyuyo uyanırdı hemen uyanmadı acaba tehlikesi olurmu ağzında dursa
cnm bebelac al derim
aptamil ağır geliyomuş sindirimi zormuş
kardeşimin doktoru önermişti ordan biliyom
annemmeleklede bugün konuştum onada bebelac önermiş dr
milupa ağır gelir demiş
yok cnm ne tehlikesi o atar birazdan telaşlanma
yarem21 bişey sorcam senin veletti demi amipli olan kakası nasıl renngi bide nasıl farkettin
antibiyotkmi kullanıyosun yarem onunla geçiyomuş galiba sadece
hayırlısı olsun arzucum bende taşınmak istiyorum yaa akannehir
evim çok rutubet oldu :sinifsinif:
sağol eda, benimde giriş kat iyice rahatsız olmaya basladık burdan cıkalım dedik kayınvalidemin karsı apartmanı cok rahat edeceğim insallah
hayırlı olsun canım
sağol cersu hayırlı olacak insallah annem sarıyerde cok uzak bana bari kanyınvalideme yakın olalım dedik onlar da yaslılar hastalandıklarında yakın da olalım onlara dedik
kayinvalidem hic olmaz.
bakici olabilir aslinda, oglusada kapi acar diye dusunuyorum ama korkuyorum yabanci birinin benim evimde benim bebegimle aksama kadar yalniz kalmasindan.
kresler daha guvenli geliyo bana. oglusda hic sorun yasamadim, yasini doldurmadan vermistim.
benim kayınvalide annemden iyi bakıyor derdini anlıyor hemen cozuyor valla,
temmuza kadar ucretsiz izinliyim ben de evde yalnız bakıcıya bırakamayacağım
2-3 arkadasın evinde hırsızlık olayı oldu bakıcı yuzunden bir de gizli kamera koydular bebegi hırpalıyordu biri o yuzden kayınvalidemin yanına bakıcı alacağım işe gidince tek bakıcı ile kalmayacak cocuk
buyuk gecmiş olsun yaren inşalah en kısa zamanda atlatırsınız humana anti reflu golden goat bir de similac da var mama en kotu bir bir denersin bir arkadasım hepsini denedim similac işe yaradı sonra koli koli aldım demiştitedavisi antibiyotik değil ama kulandık başka mikrop kapmasın diye ama geçmedi şimdi küçük poşetlerde serum var günde iki defa 20 cc makattan veriyoz direk barsaklara etki etsin diye bakalım bu işe yarayacak mı beslenemezse serum takalım dedi dok
bugün benim herife diyemde baksın bariifatoş emziği denedinmi cnmbilmiyorumkismile
kıslar genelde nukun damaklısını kullanıyorlardı galba
bide iki ucu yassı olanmı ne varmış
ben sadece damaklı kullanıyom
oda uyurken 5 dk sakinleşmesi için veriyom yetiy bana
cerenimom hoşgeldin bacımm ösledim walla Şeniz özgem niye ölee yapıyııkii yawwgünaydın tabi uyuyanlara
özgem 11 de uyudu gece 1 de uyandı daha da uyumadı hala da savaşıyorum uyutam deye banamısın demiyo yaaa mahvolmuş durumdayım mafoldumben zaten annem gidio deye tadım yoktu şimdi tam oldum :gitme:
hah 3 aylık olmuşuz aman ne güzel ne güzel nası düzeldi kızım sormayın gitsin nur indi üstüne sihirli değenek ne kiii sihirli odun indi tepemize :bbo:
hikaye bu 3.ay muabbeti zıçtımın resmidir :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?