2009 Kasm Anneleri

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr

canım dogum belgende bıtışi yazar

hah 3 aylık olmuşuz aman ne güzel ne güzel nası düzeldi kızım sormayın gitsin nur indi üstüne sihirli değenek ne kiii sihirli odun indi tepemize :bbo:
hikaye bu 3.ay muabbeti zıçtımın resmidir :1ninca:

40 gun, 3 ay, 6 ay derken boyle boyle buyuyo bebeler canim. yoksa hepsi hikaye.

gunaydın herkese.yıne gaz ıle uyandık...4.ay dolmadan bıtmez bu sorun

bizde gazla uyandik.mafoldumben

ya simdi bunlari okudumda, benim kizda iki gundur yesil kaka yapiyo, kokusuda kotu ve sumukumsu yapisi var. Insallah degildir ya.mafoldumben

hah 3 aylık olmuşuz aman ne güzel ne güzel nası düzeldi kızım sormayın gitsin nur indi üstüne sihirli değenek ne kiii sihirli odun indi tepemize :bbo:
hikaye bu 3.ay muabbeti zıçtımın resmidir :1ninca:

Canım sana bir karışım diyeyim belki cadında işe yara ama sorunu başkaysa bilemem 1 tatlı kaşığı rezene bir tatlı kaş. az anason bir su bardağına demle içine çay kaşığının ucuyla kimyon at 4. 5 çay kaş. ver gerisini sen iç bak nasıl uyuyacak tecrübeyle sabittir ama ananesi gidiyor diyede durmayabilir

rezene-anason karisimini aksamlari bende yapip veriyorum ama kimyon koymuyodum. geri kalaninida ben iciyorum. ama benim kiz niye hala yarim saat sonra uyaniyo.sempatiksalakcinni

cerin benim berk de gece gunduzu karışmıstı
15 gun cektim şimdiden gunduz 4 saatten fazla uyutmamaya calış uykularını saati saatine takip et topla ne kadar olduğunu
ilk gunler ne kadar uyutmak istemesen de uyandırmazsın yavas yavas gunduz uykuları azalıp geceye doner
bu arada gece 23 24 gibi cok iyi besle memeden değil de sağarak 80-90 ml verirsen tabii biberonla vermende sakınca yoksa iyi beslenirse de kolay uyanmaz

ama dediğim gibi once gunduz uykularını azaltman lazım ben bastan yapmadım boyle 15 gun cektim

merhaba arkadaşlar.Bazen fırsat bulursam 2 çocuktan buraya girip okuyabiliyorum sizleri .Benim oğluş ta 2.5 aylık oldu.Süt artıran şeyler hakkında konuşmuşsunuz geçmiş birkaç sayfada.Bahsettiniz mi bilmiyorum ama benim doktorumun ilk oğlumda bana verdiği şimdi de hftada 3 şişe falan içtiğim vitamalt var.Çok güzel süt yapıyor(anneye de kilo tabi),ayrıca incir,boza,tahin pekmez karışımı ve de olmazsa olmaz helva.Ben de doğum sonrası 3 kilom kalmışken eski halime dönmeye bunlara başlayınca maalesef aldım ama önemli değil artık,onların kilo alışını görmek herşeyden güzel.

hımmm hem ii hem kötü kaydirigubbakcemile3
bende still tea milupanın rezene çayı bide en önemlisi su başka bişeye gerek kalmıyo şükür

merhaba kızlar kızım 3 aylık oldu ve bugün rota aşısı oldu doktor ateş yapmaz ama olursa da şurup verebilirsin dedi sizler yaptırmışmıydınız ve ateş olmuşmuydu bu arada gece o uyanmasada mutlaka uyandırmadan emzir dedi 2 kez yeterliymiş benim çok merak ettiğim bir konuydu uyandırmaya kıyamıyordum. ve gaz sorunumuz bizim çok şiddetliydi ağlamadan uyanıkkan hiç durmazdı om_x bize iyi geldi tabi karnına havlu da sardık 10 gündür çok farketti cocuğu en çok rahatsız eden gaz malesef ve ağlamalarının büyük oranda sebebi de gaz, kızımız gerçekten uyumaya başladı kendisi çıkaramassa sabahları karın üstü yastığa yatırıp çıkarttırıyoruz çok rahatlıyo siz bunları biliyosunuzdur aslında ama ben çok tecrubesiz bi anneydim ve benim gibi varsa bilgisi olsun istedim sevgilerimle...

doğum izni kağıdını bebeğinin doğum kağıdı ile onaylatıp btiş tarihi onaylatman gerekiyor doğum iznini aldığın hastanede, sonrada iş yerine veriyorsun. iş yerin onun uzerine 5 haftanı ekler. doğum sonrası 56 gun sanırım ızın uzerine de 5 haftanı eklersin

13 hafta sayacaksınız. 13*7=91 gün yani.... benim iznim bitt maalesefi..birazda raporla idare edeceğim sonra okula ....Çok üzgünüm çoook

rezene-anason karisimini aksamlari bende yapip veriyorum ama kimyon koymuyodum. geri kalaninida ben iciyorum. ama benim kiz niye hala yarim saat sonra uyaniyo.sempatiksalakcinni

walla bilmiom canım gündüz 3 saat uyuyor gecede 1 kere kalkıyor ama sabah 7 kalkış yatış olmuyor daha emzikten sona yarım saat dik tutmak gerekmiş bebeği gazı engellemek vwe yemek borusuna zararı engellemek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…