Çalışan anneler bişi sorcam, doğum izninin bitiş zamanını nasıl hesaplıyoruz, ben doğum öncesi 5 haftalık iznimi doğum sonrasına aktarmıştım. tam olarak kaç gün sayacağım kafam karıştı:bbo:
hah 3 aylık olmuşuz aman ne güzel ne güzel nası düzeldi kızım sormayın gitsin nur indi üstüne sihirli değenek ne kiii sihirli odun indi tepemize :bbo:
hikaye bu 3.ay muabbeti zıçtımın resmidir :1ninca:
gunaydın herkese.yıne gaz ıle uyandık...4.ay dolmadan bıtmez bu sorun
evet benim kız önce kakası çok kötü kokuyordu annem söyledi amip olmuştur diye tahlilde çıktı kaknın rengi yeşil bazen sarımsı oluyor çok kötü kokuyorve kakkanın sümüksü bir yapısı var mevzeyin kızındada çıkmış amip
kahrolasıca geçmiyo kızım 20 günlükken kaptı şimdide iştahını kesdi hiç bir şey kabul etmiyor
Çalışan anneler bişi sorcam, doğum izninin bitiş zamanını nasıl hesaplıyoruz, ben doğum öncesi 5 haftalık iznimi doğum sonrasına aktarmıştım. tam olarak kaç gün sayacağım kafam karıştı:bbo:
bunu bende duydum canım dogru olan bu
ama ben dıkkat ettım 20. dakıka sonunda gogsumden gelen sut daha yaglı grdum bende
hah 3 aylık olmuşuz aman ne güzel ne güzel nası düzeldi kızım sormayın gitsin nur indi üstüne sihirli değenek ne kiii sihirli odun indi tepemize :bbo:
hikaye bu 3.ay muabbeti zıçtımın resmidir :1ninca:
Canım sana bir karışım diyeyim belki cadında işe yara ama sorunu başkaysa bilemem 1 tatlı kaşığı rezene bir tatlı kaş. az anason bir su bardağına demle içine çay kaşığının ucuyla kimyon at 4. 5 çay kaş. ver gerisini sen iç bak nasıl uyuyacak tecrübeyle sabittir ama ananesi gidiyor diyede durmayabilir
canım 8 haftana beş hafta eklicen
5 hafta deyi 95 gün ne oluyu kicanım hemen hesapla gün olarak doğum tarihinin üzerine 95 gün koy
günaydın tabi uyuyanlara
özgem 11 de uyudu gece 1 de uyandı daha da uyumadı hala da savaşıyorum uyutam deye banamısın demiyo yaaa mahvolmuş durumdayım mafoldumben zaten annem gidio deye tadım yoktu şimdi tam oldum :gitme:
merhaba arkadaşlar.Bazen fırsat bulursam 2 çocuktan buraya girip okuyabiliyorum sizleri .Benim oğluş ta 2.5 aylık oldu.Süt artıran şeyler hakkında konuşmuşsunuz geçmiş birkaç sayfada.Bahsettiniz mi bilmiyorum ama benim doktorumun ilk oğlumda bana verdiği şimdi de hftada 3 şişe falan içtiğim vitamalt var.Çok güzel süt yapıyor(anneye de kilo tabi),ayrıca incir,boza,tahin pekmez karışımı ve de olmazsa olmaz helva.Ben de doğum sonrası 3 kilom kalmışken eski halime dönmeye bunlara başlayınca maalesef aldım ama önemli değil artık,onların kilo alışını görmek herşeyden güzel.
slm 20+20 leri kullanacakmısın sen ? bilmiyorumkismile
rezene-anason karisimini aksamlari bende yapip veriyorum ama kimyon koymuyodum. geri kalaninida ben iciyorum. ama benim kiz niye hala yarim saat sonra uyaniyo.sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?