walla bilmiom canım gündüz 3 saat uyuyor gecede 1 kere kalkıyor ama sabah 7 kalkış yatış olmuyor daha emzikten sona yarım saat dik tutmak gerekmiş bebeği gazı engellemek vwe yemek borusuna zararı engellemek için
sizde çerkezlik varmı nagieymen
ne bilim benzettimde mevlütteki kıyafetlerinden belki
yok anam kaygana istedi diii yaptım bizde yoktur böle adetler eşim tarafında var
kız kocanın hatrına nelere katlanıyoz dimivkaydirigubbakcemile3
kızlar slm bebişlerinize hala eldiven giydiriomusunuz? bidee kaçıncı aydan sonra oturmaya başlayacaklar:))
kızlar slm bebişlerinize hala eldiven giydiriomusunuz? bidee kaçıncı aydan sonra oturmaya başlayacaklar:))
ama dokunma duyusuda 2 buçuk aydan sonra başlarmış ben arada bir çıkarıorum ama sürekli deil..oturma zamanınada 4 aydan sonra diolar offffff ne zormuş anne olmak kafamçokkarıştıevet canım yoksa yüzüne dalyor 6 . ayda başlıcam bende oturma provalarına
evet canım yoksa yüzüne dalyor 6 . ayda başlıcam bende oturma provalarına
valla ben yarım saat değil 5 dk dik tutsam emdiğinin hepsini çıkarıyo :umursamaz:
akşam banyo yaptım kuzumu bugün çok kusmaya başladı acep üşüdümü bilmiyorumkismile
keramet karar verdim hemen EMZİKTE normalde yarım saate bir uyanan bebek hiçbir sese aldırmadan uyuyo 2 gündür emzik veriyorum keşke daha verseydimklava:
benimkide :sinifsinif:
ben kis cikana kadar yikamiycam. pis pis dolansin, usutuyo, yikandigi gece hic uyumuyo.-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?