benim bebeğimde elleriyle yüzüne çok saldırıyo.
hele uykulu olduğunda yüzünü tırmalıyo.
gözlerine zarar vericek diye korkuyorum..
hoşbulduk canımhoşgeldin özlem
ben de eldivenleri çıkarıyombenimkide kocaman cizmiş yanagını
napalım ogrenecekler boylelikle tanıcaklar
hoşbulduk canım
kusura bakma çıkmak zorunda kaldım
ancak cevap yazıyom
ben de eldivenleri çıkarıyom
yüzünü tırmalıyo geri takıyom
bugün arkadaşlar gelmişti onlara kestirdik tırnaklarını
geçmiş olsun canım a.s.selam kızlar a.s.
benim oğlumda bağırsak enfeksiyonu olmuş yaaa :sinifsinif: allahım delircem artık sakınan göze çöp batar sözü ne kadar doğru yaaa ben herşeyden korudukça daha kötü oluyooo mafoldumbenmafoldumben
çocuğumun hiçbir sıkıntısı yok kakası yeşil yada açık sarı,sümüksü bir yapısı var vee acayip kokuyo akannehir henüz çok yeni olmuş enfeksiyon çabuk geçer dedi dr.bi şurup verdi antibiyotik :sinifsinif:
mafoldumben offfff offffff mafoldumben
selam kızlar a.s.
benim oğlumda bağırsak enfeksiyonu olmuş yaaa :sinifsinif: allahım delircem artık sakınan göze çöp batar sözü ne kadar doğru yaaa ben herşeyden korudukça daha kötü oluyooo mafoldumbenmafoldumben
çocuğumun hiçbir sıkıntısı yok kakası yeşil yada açık sarı,sümüksü bir yapısı var vee acayip kokuyo akannehir henüz çok yeni olmuş enfeksiyon çabuk geçer dedi dr.bi şurup verdi antibiyotik :sinifsinif:
geçmiş olsun canım a.s.
hımmm amip olmuş galibaaaa bilmiyorumkismile
geçmiş olsun canım ah kıyamam yaaaaaaa
geçmiş olsunnn
selam kızlar a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?