hele seninkini heç görmedimm :1no2:
sagol canım yapabılırsem yapıcam:sinifsinif:
sagol canmım dr aradım sadece parol alıyosun dıdı,ben bı hapsurdum
ohooo sen sıfayı kapmıssın dıdı
arık bebegıomı sadece uzaktan sewıcem,
ama dr dedıkı bagısıklık kazanır sutu sakın kesme dıdı
bende sewıyom hemıde cokkk
hele sahılde pehhhh
inşallah canım ama bizim bide askerlik var sorma kısa dönem gerçi
kız tatvan bize çok yakın havalar ısınsın arkadaş var orda gitcez gezmeye
esimde vana cok gitmis zaten.. havaalani vandaymiymis anlatiyodu..
sen bide asker yolu beklicen öylemi? kiz görümcenle filan konusmuyonmu gelsin ya bi ara yanina.. hicmi özlemiyorlar yagizi?
gelecem nan az sabret fethederik sahilin her karesinisempatiksalakcinni
anaaaaaaaaam sizin içiniz geçmiiiiişzemuszemus
aynen öle bacım görücü usülü evlendim ben
kocişime kız arıyolarmış bi kadına danışmışlar o kadında beniş pek severmiş hemen tavsiye etti geldi istediler aileler anlaştı bizde bi cafede konuştuk anlaştık bi takım sorular sordum ev iş felan o bağa hiç bşe sormadı
sonrada nasipti i,şte olduda bitti maşallaha.sa.s
harbi mi nan :1shok: heç haberim yok hacıı :1no2: ben facee girincee şuurumu kaybediyom kim kimdir bilmeden bakıyomm senin adın ne kii:uhm:
sabredemiyooooommmmm emineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:lepi:
beklıyom nan gell
hade be ordanklava: benim adim ne acaba burdada ayse ordada nan.. onur soyismim
ahanda buldum seni ayşeeeeeeeesositososito
du bide wannama bakam
he yaaaa
görümcemle konuşuyozda gelemiyoki
çalışıyo izin alamıyo alsa doğuma gelcekti
kaynatam gelecekti köydeler inekleri var onları bırakıp gelemiyo
kaynanam bakmıyoda ineklere
ayşeciim maşallah pek çıtır bı hatunmuşsun:jeyyar: wannam sende çok şugar bi gacımışsın hee:jeyyar: ama saçlar kısayken daha güzel :lepi:
ayşeciim maşallah pek çıtır bı hatunmuşsun:jeyyar: wannam sende çok şugar bi gacımışsın hee:jeyyar: ama saçlar kısayken daha güzel :lepi:
buldum nan ne baarıyon :çok üzgünüm:
ilk defami görüymosun bacim benim kiziklava:
hicmi izin alamiyoo..yada senin gitme imkanin olsa keske yaa.. hem onlar yagizi görür hemde sana degisiklik olur.. kaynananda tam dayaklikmis yav.. dövesim geliyo kadini..
hheee işte bak senin oğlanlada dışarı çıkamazsın sende nefret edersin bacım gezmektena.she gıııııııı senin cadın vaaaaaaaar o gezdirmez fdimi
ben sendede o potansyeli görim hacı bakma sen bazı talihsizlikler yaşadına.sa.ssen ona ne bakiisin azcık zorlasa o 28 yaşına kadar 8 tane daha yapar :roflol: ben onda o potansiyeli görüyomm şahsen :roflol:
hele seninkini heç görmedimm :1no2:
heee işte kaçi,diler yakaladıkkaydirigubbakcemile3kiz ben 23te universite biter bitmez evlendim. korktum benim adam kacar deyu.delikafadulden
evet canım biz flör edemediğim için evliliğn ilk yılları çok güzeldi şimdide güzel emme önceden daha güzeldi çok paylaşımımız oldu yanea.sa.s:roflol::roflol:
masallahkaydirigubbakcemile3
mutluysan huzurluysan sorun yok bacim.. ee kocanida seviyonki iki bebe yaptin.. daha ne olsun.. ha görücü ha severek.. siz birbirinizi tanidikca sevmissiniz paylascak daha cok seyiniz olmus bence.. biz zaten her haltimizi biliyoduk evlendigimizde o yüzden baslarda biraz sIkici bi evliliktikaydirigubbakcemile3
hade be ordanklava: benim adim ne acaba burdada ayse ordada nan.. onur soyismim
hheee işte bak senin oğlanlada dışarı çıkamazsın sende nefret edersin bacım gezmektena.s
ben sendede o potansyeli görim hacı bakma sen bazı talihsizlikler yaşadına.sa.s
heee işte kaçi,diler yakaladıkkaydirigubbakcemile3
evet canım biz flör edemediğim için evliliğn ilk yılları çok güzeldi şimdide güzel emme önceden daha güzeldi çok paylaşımımız oldu yanea.sa.s
ya ben şu wannayı görmedim nerde bende görecem onu
ilk defami görüymosun bacim benim kiziklava:
ayyy gelmeyin üstüme yaaaaaaa delikafaduldennaaaaaaaaaaan bana niye yorum yapmıyon yolabilirim her ankaydirigubbakcemile3
iyi hadi barışak Şeniziyi hadi küsme bagirmiyom.. gelde öpemde barisakŞeniz
ben sendede o potansyeli görim hacı bakma sen bazı talihsizlikler yaşadına.sa.s
ayyy gelmeyin üstüme yaaaaaaa delikafadulden
iyi hadi barışak Şeniz
yaa hiç hatırlatma o günleri düşünmek bile istemiyom senağlama
Rabbim kısmet ederse 2 tane daha isterim a.s 3te olabülüülülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?