2009 Kasm Anneleri

gelecem nan az sabret fethederik sahilin her karesinisempatiksalakcinni

inşallah canım ama bizim bide askerlik var sorma kısa dönem gerçi
kız tatvan bize çok yakın havalar ısınsın arkadaş var orda gitcez gezmeye

esimde vana cok gitmis zaten.. havaalani vandaymiymis anlatiyodu..

sen bide asker yolu beklicen öylemi? kiz görümcenle filan konusmuyonmu gelsin ya bi ara yanina.. hicmi özlemiyorlar yagizi?

esimde vana cok gitmis zaten.. havaalani vandaymiymis anlatiyodu..

sen bide asker yolu beklicen öylemi? kiz görümcenle filan konusmuyonmu gelsin ya bi ara yanina.. hicmi özlemiyorlar yagizi?

he yaaaa
görümcemle konuşuyozda gelemiyoki
çalışıyo izin alamıyo alsa doğuma gelcekti
kaynatam gelecekti köydeler inekleri var onları bırakıp gelemiyo
kaynanam bakmıyoda ineklere

anaaaaaaaaam sizin içiniz geçmiiiiişzemuszemus

:roflol::roflol:

masallahkaydirigubbakcemile3
mutluysan huzurluysan sorun yok bacim.. ee kocanida seviyonki iki bebe yaptin.. daha ne olsun.. ha görücü ha severek.. siz birbirinizi tanidikca sevmissiniz paylascak daha cok seyiniz olmus bence.. biz zaten her haltimizi biliyoduk evlendigimizde o yüzden baslarda biraz sIkici bi evliliktikaydirigubbakcemile3

harbi mi nan :1shok: heç haberim yok hacıı :1no2: ben facee girincee şuurumu kaybediyom kim kimdir bilmeden bakıyomm senin adın ne kii:uhm:

hade be ordanklava: benim adim ne acaba burdada ayse ordada nan.. onur soyismim

ayşeciim maşallah pek çıtır bı hatunmuşsun:jeyyar: wannam sende çok şugar bi gacımışsın hee:jeyyar: ama saçlar kısayken daha güzel :lepi:

ahanda buldum seni ayşeeeeeeeesositososito
du bide wannama bakam

ilk defami görüymosun bacim benim kiziklava:

he yaaaa
görümcemle konuşuyozda gelemiyoki
çalışıyo izin alamıyo alsa doğuma gelcekti
kaynatam gelecekti köydeler inekleri var onları bırakıp gelemiyo
kaynanam bakmıyoda ineklere

hicmi izin alamiyoo..yada senin gitme imkanin olsa keske yaa.. hem onlar yagizi görür hemde sana degisiklik olur.. kaynananda tam dayaklikmis yav.. dövesim geliyo kadini..

ayşeciim maşallah pek çıtır bı hatunmuşsun:jeyyar: wannam sende çok şugar bi gacımışsın hee:jeyyar: ama saçlar kısayken daha güzel :lepi:

yok be ne citiri gelde simdi gör sen beni:roflol:
wannayi bende görmedim bi profil resmini gördüm yeni resimmi eklemiskaydirigubbakcemile3

buldum nan ne baarıyon :çok üzgünüm:

iyi hadi küsme bagirmiyom.. gelde öpemde barisakŞeniz

hicmi izin alamiyoo..yada senin gitme imkanin olsa keske yaa.. hem onlar yagizi görür hemde sana degisiklik olur.. kaynananda tam dayaklikmis yav.. dövesim geliyo kadini..

yok bacım izin vermiyolar
ankarada büyük bi avm de güvernlik çok sıkıymış
ben istesem giderim aslında ama bebem küçük gııı
kaynanam hakkında bişey demiyom artık
geçen kocişe bak ben annesizliği bilirim ara anneni barış iki gün sonra allah koruysun bişey olursa çok üzülürsün dedim ararım ama şlimdi değil bikaç yıl sonra dedi çooooook kızmışi oda

he gıııııııı senin cadın vaaaaaaaar o gezdirmez fdimi
hheee işte bak senin oğlanlada dışarı çıkamazsın sende nefret edersin bacım gezmektena.s
sen ona ne bakiisin azcık zorlasa o 28 yaşına kadar 8 tane daha yapar :roflol: ben onda o potansiyeli görüyomm şahsen :roflol:

hele seninkini heç görmedimm :1no2:
ben sendede o potansyeli görim hacı bakma sen bazı talihsizlikler yaşadına.sa.s
kiz ben 23te universite biter bitmez evlendim. korktum benim adam kacar deyu.delikafadulden
heee işte kaçi,diler yakaladıkkaydirigubbakcemile3
evet canım biz flör edemediğim için evliliğn ilk yılları çok güzeldi şimdide güzel emme önceden daha güzeldi çok paylaşımımız oldu yanea.sa.s

ya ben şu wannayı görmedim nerde bende görecem onu

he ya dur yaz gelsin anlarım seni:)))))))))

kızlar galiba yakında taşıncam ama kesin değil
ilçeye gitme olasılığımız var burda kısa kalmak için

naaaaaaaaaaan bana niye yorum yapmıyon yolabilirim her ankaydirigubbakcemile3
ayyy gelmeyin üstüme yaaaaaaa delikafadulden
iyi hadi küsme bagirmiyom.. gelde öpemde barisakŞeniz
iyi hadi barışak Şeniz
ben sendede o potansyeli görim hacı bakma sen bazı talihsizlikler yaşadına.sa.s

yaa hiç hatırlatma o günleri düşünmek bile istemiyom senağlama
Rabbim kısmet ederse 2 tane daha isterim a.s 3te olabülüülülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…