bende delirmek üzereyim çok kusuyo 2gündür
hem oğlum hem ben kaç kez üst değiştirdik
acayip sinirlerim bozuk neden kusuyo ya
günaydın kızlar
nazar değdi oğluşuma ne güzel uyuyo dedim artık uyumuyoooooooooooo
bende delirmek üzereyim çok kusuyo 2gündür
hem oğlum hem ben kaç kez üst değiştirdik
acayip sinirlerim bozuk neden kusuyo ya
selam kızlar a.s.
benim oğlumda bağırsak enfeksiyonu olmuş yaaa :sinifsinif: allahım delircem artık sakınan göze çöp batar sözü ne kadar doğru yaaa ben herşeyden korudukça daha kötü oluyooo mafoldumbenmafoldumben
çocuğumun hiçbir sıkıntısı yok kakası yeşil yada açık sarı,sümüksü bir yapısı var vee acayip kokuyo akannehir henüz çok yeni olmuş enfeksiyon çabuk geçer dedi dr.bi şurup verdi antibiyotik :sinifsinif:
mafoldumben offfff offffff mafoldumben
ceriiiiinn nerdesin bacıımm
annen gitti mii canım:çok üzgünüm:
gitti tubişimmmm mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ayy keşkem yakın olsadık yaa hofffffff hoffffffffffffffffffffffff seni kapıp çıtırtıda olmak isterdim şimci ne iyi gelirdi :gitme:
özgüşede yansıdı benim moralmanım ya bebeminde tadı yok hiç ana kız mutsuzuz annican :çok üzgünüm:
Günaydın canlar midesini üşütmüş olabilir telaş yapma emzirdikten sona çok hoplatıyonmu???gazı çıksın diye
selam kızlar a.s.
benim oğlumda bağırsak enfeksiyonu olmuş yaaa :sinifsinif: allahım delircem artık sakınan göze çöp batar sözü ne kadar doğru yaaa ben herşeyden korudukça daha kötü oluyooo mafoldumbenmafoldumben
çocuğumun hiçbir sıkıntısı yok kakası yeşil yada açık sarı,sümüksü bir yapısı var vee acayip kokuyo akannehir henüz çok yeni olmuş enfeksiyon çabuk geçer dedi dr.bi şurup verdi antibiyotik :sinifsinif:
mafoldumben offfff offffff mafoldumben
kızlar dün canım tatlı istedikçe kuru incir yedim acayip süt yaptı sadece bi göğüsümden 80 cc süt çıktı zemuszemus yaşaşın bu gidişle işe dönmeden bütün süt stoklarımı tamamlıycam
offfff canım yaaaaaamafoldumben Allah kavuştursun :Saruboceq:ne desem boş :gitme:
bana bak kızz ne dicemm aklıma ne geldi
benim arif 2haftada bi pazar günleri izin yapıyo yaa çalıştığı bi pazar günü bana gelin kocişleiniz evde oluyoo zatii bırakırlar sizii olur mu nan
ne kaa zekiyim dimii sositososito
ewet yaaaa kimse yokk :sm_confused:tubiş nerde bu kızlar kimsecikler yok bugün
kızlar dün canım tatlı istedikçe kuru incir yedim acayip süt yaptı sadece bi göğüsümden 80 cc süt çıktı zemuszemus yaşaşın bu gidişle işe dönmeden bütün süt stoklarımı tamamlıycam
ohhh, masallah canim.
bende dun incirli kek yapmistim.
bide sabah aksam sicak suya corek otu yagi damlatip iciyorum.
bide koska helva. masallah benimde iyi su ara.
ohhh, masallah canim.
bende dun incirli kek yapmistim.
bide sabah aksam sicak suya corek otu yagi damlatip iciyorum.
bide koska helva. masallah benimde iyi su ara.
ayy çok ii olar ammaaa herif bıraksa eve dönse bida gelse olmaz dunyanın yolu nan e orda napcak deli kibin sokaklarda mı kalcak bilmiyorumkismile
ama böle bi terapiye ihtiyacım var yaaaaaa
aslında bi gelsek herifnen çok ii olar yolu öğrenirim havalar ısınınca damlarıs özgüşümnen bennnn herife ihtiyaç duymadan hafta içisiii sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?