2009 Kasm Anneleri

bende delirmek üzereyim çok kusuyo 2gündür
hem oğlum hem ben kaç kez üst değiştirdik
acayip sinirlerim bozuk neden kusuyo ya

bende kusmuk ve salyaları yüzünden üst değiştirmekten bıktım önüne eşşek kadar bi önlük bağladım :lepi: tavsiye ederim zemuszemus

canımmm çok geçmiş olsun of yaaa egem benim kuzuşum neen böle oliyi yaa rabbim kötüsünden korusun canımm :Saruboceq:

Dilmuh geçende markette satıcı kanıma girdi ve baby star aldım heç öle bulaştırmıyor ıslak mendil hediyeliydi birde benim kızın poposu çok hassas hemen pişiyor pişmek ne kelime deliniyor resmen bu iki ürünü çok beğendim ii geldi baya sadece 3 numaraya geçem dedim molfix sıkıyodu bu çok büyük geldi ama canbebe gibi beğendim iki markayıda kullanıcam molfix prima hikaye ama bebkden bebeğede değişiyor bu durum

ceriiiiinn nerdesin bacıımm
annen gitti mii canım:çok üzgünüm:

gitti tubişimmmm mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ayy keşkem yakın olsadık yaa hofffffff hoffffffffffffffffffffffff seni kapıp çıtırtıda olmak isterdim şimci ne iyi gelirdi :gitme:

özgüşede yansıdı benim moralmanım ya bebeminde tadı yok hiç ana kız mutsuzuz annican :çok üzgünüm:

mureda geçmiş olsun canım nasıl kapmış enfeksiyonu bişi dedimi dok benimkide amip bende şurup kullanıyom 8 saatte bir ii olurlar inş. biraz rahat olmak lazım bu işin püf noktası galiba

offfff canım yaaaaaamafoldumben Allah kavuştursun :Saruboceq:ne desem boş :gitme:
bana bak kızz ne dicemm aklıma ne geldi
benim arif 2haftada bi pazar günleri izin yapıyo yaa çalıştığı bi pazar günü bana gelin kocişleiniz evde oluyoo zatii bırakırlar sizii olur mu nan
ne kaa zekiyim dimii sositososito

kızlar dün canım tatlı istedikçe kuru incir yedim acayip süt yaptı sadece bi göğüsümden 80 cc süt çıktı zemuszemus yaşaşın bu gidişle işe dönmeden bütün süt stoklarımı tamamlıycam

canim, cok gecmis olsun.
noluyo boyle ya, harbiden sakindikca cop batiyo.:sinifsinif:

ohhh, masallah canim.
bende dun incirli kek yapmistim.
bide sabah aksam sicak suya corek otu yagi damlatip iciyorum.
bide koska helva. masallah benimde iyi su ara.

ayy çok ii olar ammaaa herif bıraksa eve dönse bida gelse olmaz dunyanın yolu nan e orda napcak deli kibin sokaklarda mı kalcak bilmiyorumkismile
ama böle bi terapiye ihtiyacım var yaaaaaa

aslında bi gelsek herifnen çok ii olar yolu öğrenirim havalar ısınınca damlarıs özgüşümnen bennnn herife ihtiyaç duymadan hafta içisiii sempatiksalakcinni

tubiş nerde bu kızlar kimsecikler yok bugün
ewet yaaaa kimse yokk :sm_confused:

ohhh, masallah canim.
bende dun incirli kek yapmistim.
bide sabah aksam sicak suya corek otu yagi damlatip iciyorum.
bide koska helva. masallah benimde iyi su ara.

ayy çok ii olar ammaaa herif bıraksa eve dönse bida gelse olmaz dunyanın yolu nan e orda napcak deli kibin sokaklarda mı kalcak bilmiyorumkismile
ama böle bi terapiye ihtiyacım var yaaaaaa

aslında bi gelsek herifnen çok ii olar yolu öğrenirim havalar ısınınca damlarıs özgüşümnen bennnn herife ihtiyaç duymadan hafta içisiii sempatiksalakcinni

walla şekerim ne yap ne ett bi yolunu bull kocanı ikna et
:jeyyar: anladın sen onu :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…