2009 Kasm Anneleri

şükür seninkinde çıkmamış çok dikat et kız egeye kendi sütünü veriyon mu

cok tesekkur ederım sızede gecmıs olsun allah tum bebeklerın sıfasını versın
altını degıstırdıkden sonra ellerını ıyıce yıka sanada gecmesın dedı doktorum bana
aklında bulunsun ıyı geceler

ya ben kabız deelim ki o dediklerini yersem ishal olurum nan sempatiksalakcinni

tatlım daha bugun sordum dr a benimkinin el içi ayakları kafası su oluyodu çok ii dedi troid bezleri ii çalışıyo rahat ol didi terleyememesi sorun didi

canım geçmiş olsun yaa :sinifsinif:
atlatır inş hemencik uzme sen kendini tosunu sütsüz bırakmaaa taaa mı
bu arada senin oğlan aldı başını gidiyiiiiiiiiiii o boy ne gıı maşallaahh

he bu arada cnm o kotuma 15 gün önce girememiştim moral sıfır tabi bende
tekrar deneyem dedim çok rahat girdim:lepi:
en dar kotum oydu çünkü kaydirigubbakcemile3artık herbişeyimi giyebilirim dimek oluyhihoyyyt

gıcııııııııııkkkkkkk alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

gecenin bu saatinde okudum cevaplarımıda yazdım hay ya rebbi kaydirigubbakcemile3
ay napim odada tırlicaktım uyumadı gitti salona geldim tv pc ışık ne varsa açtım benimki sabah oldu sandı zaar açtım ninnisini attım ayaklarıma yedi gaba uyuyooo ama beşine koymaya tırsıyoomm eyvahedigeldismile

yine bennn mafoldumben
gece 2.30 yattı 5 te uyandı hala uğraşıyom uyumuyo uyumadığı gibi delirmiş gibi ağlıyo gaz sancısından pusetinde gezdiriom banamısın demio çok fenayım ya her yanlarım ağrıyoo mafoldumben 3 saatlik uykuylan napacam ben daha hazırlık yapcam dun anca evi temizledim hofff :bbo:

gece bizi öttürdü sabaa kaa şimdi millet gelince akşama kadar fosur fosur uyur adıda uslu bebeye çıkar sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
canım geçmiş olsun yaa :sinifsinif:
atlatır inş hemencik uzme sen kendini tosunu sütsüz bırakmaaa taaa mı
bu arada senin oğlan aldı başını gidiyiiiiiiiiiii o boy ne gıı maşallaahh

sagol canım.elımden gelenıy yapıyorum ama ohalıne ıcım acıyo..masallah uzun olucak glıba canım

herkese günaydıınnnna.s.
cerenimom zabah zabah iyi güldürdün beni Allahta seni güldürsün :roflol:
zeytün karusu o kayısıları anladıkta içindeki cevizler neye iyi geliyoo hacıı :jeyyar:

canımcım bebelerin hepsi böyle benimkide misafir gelince bi uyuyo anlatamam millette onu hep öle sanıyor taki misafirler kapıdan çıkana kadar misafiri geçiriyorum benimki uyanıyo tabi uykuyuda alınca bi daha banamısın demiyo cin gibim suratıma bakıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…