2009 Kasm Anneleri

omega 3 lülülülülülü yoğsam cevizdemi yasaktıkafamçokkarıştı
hee tabi tabii omega 3 içindir o cevizler laelaelaelaelae:jeyyar:
gunaydin.a.s.

sabah sabah oglus bi kutu yumurtayi mutfagin ortasina dusurdu, her yer yumurta oldu.kafamçokkarıştı

kocis yarin ankaraya gidiyo ama anamla babam geliyo yalniz kalmim diye.:lepi:
ayy her yer yumurtaa düşenemiyorumm :sinifsinif:
tuhhh, ogleye kadar uyumadimi bugun.kaydirigubbakcemile3
kizim cocuk dedigin erken kalkar.kaydirigubbakcemile3
bak yine dizlerinde uyutuyo, hortliycaak tracy.aklinialirimsmile
:roflol::roflol::roflol:
insan ne kaa seviniyoo dimii :sm_cool: benimkide en sonunda kauçuk emzik aldı :lepi: bu zamana kadar boşuna uğraşım silikon emziklerlen ohaoldumsmile

gündüz 1 kere uyutabildim oda 3 saat sürdü ondandır belkimdelikafadulden

bir kerede gunun toplamini yapmis ipekcik.kaydirigubbakcemile3

annenlerle birlikte dön kız hem görüşmüş oluruzŞeniz
hemde bana incirli kek yaparsın:kedi:
annemlerle donemde, oglusa kim bakicak anacim.

pazartesi okullar aciliyo. sen beni copsuz uzum saniyon herhal.kaydirigubbakcemile3

ayy her yer yumurtaa düşenemiyorumm :sinifsinif:

:sinifsinif::sinifsinif:iyyy kotuydu valla.

insan ne kaa seviniyoo dimii :sm_cool: benimkide en sonunda kauçuk emzik aldı :lepi: bu zamana kadar boşuna uğraşım silikon emziklerlen ohaoldumsmile

he valla canım anlatamam sevincimi bayram ettim resmen valla ben ilk baştan beri aynı emziği ara ara denedim ve sonunda aldı.... ilk zamanlarda da 10 dk kadat aldıydı eşim agzından aldıydı emzik emmesin diye dün gece rahatlıgını görünce hak verdi zatiiii
şidi bile beşiğinde emzik agzında uyuyacak....akşam 15 dk emdi uyudu çok rahat çookkmaşallah diyemde.....nazar dimesinnnn.....:lepi:hihoyyythihoyyyt

slm kızlar....:) bebeğimin gözünde hep çapak oluyo birbirine yapışııyo neden aceba ne yapabilirm?

yavv benimki hiç emzikle uyumuyo biraz emip ativeriyo ellerini sokuyo ağzına zaten emziği alalı 1ay oldu sizin bebiş kolikmiydi

oğlanı uyuttum bi size bakem dedim acık evi toplasam bari hiçte canım istamiyor miskinlik var üstümde
akşama düğün varmış ama bize çok uzak gisiş 2 saat kayınpeder siz gidin ben çocuğa bakarım diyo bişey olsa hemen gelemeyizde adamın dediğine bak klava: ben akşama kocişi göndereyim bari kardeşimi çağrırım o benle kalır

memisleri kayinpederine birakda git bari.:roflol:

selamlar..oglum gece boyunca hapsurdu öksürdü,sırtı terledı bez koydum yanakları soguktu..su an emıyo ama yatak odası bıraz nemlı ondan mı ordaazıyo osurugu acaba..demın kapısını actım camaır suyuyla sıldım her yerı..güçlüolmalıyımkı oglum ıyılessın..çok moralsızım cunku..

çok geçmiş olsun canım nemli yerler hem bebekler için hem bizim için iyi değil bide farkında olmadan üşütmüş olabilirsin dr bana bi şurup yazmıştı ondan al içir olmazsa

kızlar herkese merhaba
dün oğlumu doktora götürdüm çift taraflı fıtık varmış ameliyat olması gerekır dedımafoldumben
yarın bı cerraha daha götürücem

çok geçmiş olsun canım nemli yerler hem bebekler için hem bizim için iyi değil bide farkında olmadan üşütmüş olabilirsin dr bana bi şurup yazmıştı ondan al içir olmazsa

ay bu ewden nefret edıyom.heryer damlıyo yaglı boya cunku...
hangı surup canım.gercı werdı bıze bronsıt baslangıcı ıçın.fark etmeden usuttum ıste kendımı sucluyorum hep.ama gecıcek tek tesellım bu allah betreınden saklasın yawrular.

kızlar herkese merhaba
dün oğlumu doktora götürdüm çift taraflı fıtık varmış ameliyat olması gerekır dedımafoldumben
yarın bı cerraha daha götürücem

Allah acil şifalar versin geçmiş olsun canım
bencede tek doktorla kalma 2-3 doktora götür
hepsi aynını derse ameliyat olsun

reçetede yazıo canım bende daha almadım böle öksürük hastalık belirtisi olduğnda ver demişti

canım çok geçmiş olsun
bızım ev çift cam pımapenlı ama dışarısı çok soğuk olduğunda camlar duvarlar bızdede nemlenıyo
bız oturduğumuz odada yatıyoruz 21 derecede falan yınede benımkıde oksuruyo ve yanağı burnu hep soğuk ustelık burnuda tıkanıkmış hep tuzlu suyu damlat dedı dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…