hee tabi tabii omega 3 içindir o cevizler laelaelaelaelae:jeyyar:omega 3 lülülülülülü yoğsam cevizdemi yasaktıkafamçokkarıştı
ayy her yer yumurtaa düşenemiyorumm :sinifsinif:gunaydin.a.s.
sabah sabah oglus bi kutu yumurtayi mutfagin ortasina dusurdu, her yer yumurta oldu.kafamçokkarıştı
kocis yarin ankaraya gidiyo ama anamla babam geliyo yalniz kalmim diye.:lepi:
:roflol::roflol::roflol:tuhhh, ogleye kadar uyumadimi bugun.kaydirigubbakcemile3
kizim cocuk dedigin erken kalkar.kaydirigubbakcemile3
bak yine dizlerinde uyutuyo, hortliycaak tracy.aklinialirimsmile
insan ne kaa seviniyoo dimii :sm_cool: benimkide en sonunda kauçuk emzik aldı :lepi: bu zamana kadar boşuna uğraşım silikon emziklerlen ohaoldumsmilegünaydın kızlar...sonunda benim paşada emziği aldı çok şükür....ama uykuya geçiş sırasında ali sadece oda benim işime geliyo dün hiç sallamadı valla hep kendi kendine uyudu....tabi dalana kadar düşünce geri verdim........1 haftalıktan beri ugraşim alsın diye aynı emziği ve sonunda zafer benimkaydirigubbakcemile2zemuszemussositososito
gündüz 1 kere uyutabildim oda 3 saat sürdü ondandır belkimdelikafadulden
annemlerle donemde, oglusa kim bakicak anacim.annenlerle birlikte dön kız hem görüşmüş oluruzŞeniz
hemde bana incirli kek yaparsın:kedi:
ayy her yer yumurtaa düşenemiyorumm :sinifsinif:
insan ne kaa seviniyoo dimii :sm_cool: benimkide en sonunda kauçuk emzik aldı :lepi: bu zamana kadar boşuna uğraşım silikon emziklerlen ohaoldumsmile
he valla canım anlatamam sevincimi bayram ettim resmen valla ben ilk baştan beri aynı emziği ara ara denedim ve sonunda aldı.... ilk zamanlarda da 10 dk kadat aldıydı eşim agzından aldıydı emzik emmesin diye dün gece rahatlıgını görünce hak verdi zatiiii
şidi bile beşiğinde emzik agzında uyuyacak....akşam 15 dk emdi uyudu çok rahat çookkmaşallah diyemde.....nazar dimesinnnn.....:lepi:hihoyyythihoyyyt
slm kızlar....:) bebeğimin gözünde hep çapak oluyo birbirine yapışııyo neden aceba ne yapabilirm?
oğlanı uyuttum bi size bakem dedim acık evi toplasam bari hiçte canım istamiyor miskinlik var üstümde
akşama düğün varmış ama bize çok uzak gisiş 2 saat kayınpeder siz gidin ben çocuğa bakarım diyo bişey olsa hemen gelemeyizde adamın dediğine bakklava: ben akşama kocişi göndereyim bari kardeşimi çağrırım o benle kalır
çok geçmiş olsun canım nemli yerler hem bebekler için hem bizim için iyi değil bide farkında olmadan üşütmüş olabilirsin dr bana bi şurup yazmıştı ondan al içir olmazsaselamlar..oglum gece boyunca hapsurdu öksürdü,sırtı terledı bez koydum yanakları soguktu..su an emıyo ama yatak odası bıraz nemlı ondan mı ordaazıyo osurugu acaba..demın kapısını actım camaır suyuyla sıldım her yerı..güçlüolmalıyımkı oglum ıyılessın..çok moralsızım cunku..
yavv benimki hiç emzikle uyumuyo biraz emip ativeriyo ellerini sokuyo ağzına zaten emziği alalı 1ay oldu sizin bebiş kolikmiydi
çok geçmiş olsun canım nemli yerler hem bebekler için hem bizim için iyi değil bide farkında olmadan üşütmüş olabilirsin dr bana bi şurup yazmıştı ondan al içir olmazsa
kızlar herkese merhaba
dün oğlumu doktora götürdüm çift taraflı fıtık varmış ameliyat olması gerekır dedımafoldumben
yarın bı cerraha daha götürücem
ay bu ewden nefret edıyom.heryer damlıyo yaglı boya cunku...
hangı surup canım.gercı werdı bıze bronsıt baslangıcı ıçın.fark etmeden usuttum ıste kendımı sucluyorum hep.ama gecıcek tek tesellım bu allah betreınden saklasın yawrular.
selamlar..oglum gece boyunca hapsurdu öksürdü,sırtı terledı bez koydum yanakları soguktu..su an emıyo ama yatak odası bıraz nemlı ondan mı ordaazıyo osurugu acaba..demın kapısını actım camaır suyuyla sıldım her yerı..güçlüolmalıyımkı oglum ıyılessın..çok moralsızım cunku..
Allah acil şifalar versin geçmiş olsun canım
bencede tek doktorla kalma 2-3 doktora götür
hepsi aynını derse ameliyat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?