2009 Kasm Anneleri

yaaaa nasıl gitti göbişin bende kocaman gitmiyo giyem korse hergün

ben hala eski kotlarıma giremıyorum.2 gün önce bebeği yarım saat bırakıp anneme siyah kot aldım.Allahım şu kıloları versem yaza kadar çok var çokkk...
dılmuhcum ya korseyı hergün takıyor musun

verirsin cnm merak etme:teselli:
sütünü sağdığın sürece hem kilonu düzeltir hem de rahmi toparlarmış cnm
6 aya kadar sabret sonra başlarsın egzersiz yapmaya yediklerini de ayarlar kurtulursun
kaç kilo kaldıki cnm

oy maşallahh zeytunum yaaa
yok kız ben bikaç kez giydim sıkıldım
ama giycem artık her gün
benimde olmuyo kotlarım
çok kaldı kilo
6 aylık olunca diyet yapvcam

valla evde bisiklet var spor yapsam ama zaman yokkı...kaç saat takmalıyız kı acaba...bende kilot korse aldım ama korkuyorumdikişlere bişi olur deye

yaaaa nasıl gitti göbişin bende kocaman gitmiyo giyem korse hergün

göbüşüm varda baya düzeldi eskiye göre cnm
zamanla düzelir hele 6 ayı bi tamamla da şincik emzikli karuyuz
öle özel bişeyde yapmadım cnm şuan tek yapabileceğimiz emzirme rejim yapılamaz zattın
ama korseyi takabilirsin hem kış ayı gerçi senin ev sıcak da sen yinede tak yazın heç takmak istemiycen çünküakannehir

*Bağırsak temizleyici, gaz gidericidir. İdrar söktürücü, idrar yolları hastalıkları ve iltihaplarında , (çayı veya kökleri kaynatılarak içilir.)
bende dündendir yapıp ,ç,yorum belki berraya şifa olur gerçi emmiyor ama ben sütümü sağıp veriyom yine ona geçiyordur böylelikle belki barsağındaki o böçükler temizlenir

valla evde bisiklet var spor yapsam ama zaman yokkı...kaç saat takmalıyız kı acaba...bende kilot korse aldım ama korkuyorumdikişlere bişi olur deye
yok kız olmaz bişey tak

he ya ben yarın takmaya başlayam hiçbişeyim olmuyo yaaaaa

selam kızlar opuyorumnanaktan
hoşgeldin cnmŞeniz
zeytün ısırgan otu çayını nasıl yapıyon
henüz başlamadım ama yarın kociş bi alsın yaparız
dr al kaynat suyunu iç dedi ama başka bişey yapmaya gerek yok galba
stell tealere bile koyuluyomuş ıırgan öle dedi tohtorumbilmiyorumkismile

saol meleğim.darısı senin başına:Saruboceq:
ohh ne güsel biiklet varsa günde 1 sefer çalış cnm
ben sadece bel korse kullandım kilot beni boğar diye

canım 9 kılom var nasıl gider bilmim.bakalım yavaş yavaş vercez artık bunada şükür...11 kg verdım
selam kızlar opuyorumnanaktan

slm canım hoşgeldın nasıslın

ay canım ya kurtulamadın şu böcükten yapıştı kaldı pis mikrop
sana doktorunmu önerdi cnm
ver tabi o ısırgana heç bi mikrop dayanamaz sanırsam
ölsün o mikroplarkötükedihüso

bu hafta pazarda vardı aldım manyak gibi çok almadım bir tutamınıda tezgahta unutmuşum neyse iki yaprağın ve dallarını ince ince doğruyom sonra bir çay bardağı kaynar suyun içine bırakıyom 8 dak demlendiriyom sonra sabah ve akşam aç karnına içiyom dündir içiyom kızıma şifa olur inşalah özellikle barsakları temilediği için içiyom ama sütde artırıyo gazıda söküyo

ay canım ya kurtulamadın şu böcükten yapıştı kaldı pis mikrop
sana doktorunmu önerdi cnm
ver tabi o ısırgana heç bi mikrop dayanamaz sanırsam
ölsün o mikroplarkötükedihüso

dok demedi kk dan nesli biliyon o dediydi pazarda taze görünce aldım diyom ya manyak gibi çok almadım gerçi biraz aldıydım bir kısmını tezgahta unuttum kız evdeydi nasıl pazara gittim geldim anlamadım

canım 9 kılom var nasıl gider bilmim.bakalım yavaş yavaş vercez artık bunada şükür...11 kg verdım

slm canım hoşgeldın nasıslın

verirsin cnm merak etme eski kilona kavuşursun
sen sağmayı hiç ihmal etme ara arada emzirme çalışması yap
zamanla alışır belki
sağarsan sürekli kilonda da azalma olur cnm
kitabında ilk olarak beslenme kısmını okumaya başla daha iyi olur

Isırgan çayı (yaprak): 1 tatlı kaşığı ince kıyılmış ısırganotu yaprağı 1 bardak suyla haşlanır ve 5 dk demlendikten sonra içilir. Isırganotu çayı her seferinde taze olarak demlenip içilmelidir.

Isırgan çayının sürekli biçimde aralıksız olarak kullanımı tavsiye edilmemektedir. 2-3 hafta kullanıp 10 gün ara verilmesi önerilir.
zeytün uzun süre tüketme

inş canım bende poşet cay buldum ısırgan koçişe sölimde baksın pazardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…