2009 Kasm Anneleri

ya kıslaarr benim oğluş elleriyle ağzını burnunu ovuşturmaktan uyuyamıyo naapçazz yaa ellerini pijamasının içine sokuom yada kundaklıom ama bu seferde sanki eli kolu uyuşurmuş gibi geliooo hoffff..

günaydın canlarim
ebisce benim oğluşumda aynı sabahları uyanmasına yakın ellerine çorap gydirrim kaydirigubbakcemile3 çünkü ovalarken yüzünü yırtcak diii korkuyom
her uykudan bu şekilde uyanıyo

hepiciğinize günaydına.s.

bende akşam uyuturken mtlaka kundak yapıyorum yoksam rahat uyuyamıyoo sürekli eliylen yüzünü ovuşturuyoo uykusu dağılıyoo hemde sıcak tutuyoo ölee zabaha kadar zopa gibi duruyoo yavrumm kaydirigubbakcemile3 sabahta bi açıyorumm ohh değmeyin keyfine bi geriliyo bi geriliyoo kedi gibii kaydirigubbakcemile3

aynı canım gece sorun yok gündüz eli hep yüzünde yada ağzında
normal demekki bu durum

günaydın canlarim
ebisce benim oğluşumda aynı sabahları uyanmasına yakın ellerine çorap gydirrim kaydirigubbakcemile3 çünkü ovalarken yüzünü yırtcak diii korkuyom
her uykudan bu şekilde uyanıyo
çorap mı :roflol: eldiven tak kısss yırtmaz bence hiçbişi takmasanda olur

ebiş gııı gittin mii:a015: walla çok üzüldüm canım yaa :çok üzgünüm: ama anacım sende bi geldin pir geldin hee :umursamaz: sen istanbula geldiğinden beri istanbul afet bölgesine döndü delikafadulden ne ayak warmış kız sende kaydirigubbakcemile3

hepimis aynıyık dimekkii

heee gııı ne bahtsızım gittiim yerde hava bozii yoosam bereketlimiyim ki ondan mı acep kıss düğünümde bilem yağmur yağdı benimm temmuzda

kızlar günaydın ben şu rotarix aşısını aldım oğlumun ama karma aşısını 21 ocakta yaptırmıştım o zman yaptıramadm şimdide kimisi diyorki 2 aşı arasından 30 gün geçmeli diolar bi bilginiz var mı

ben rota yaptırmayacak olanlardanım CADIARZU
dokttorunu ara bence en sağlam bilgi vereliniortak

günaydın şekerler
8,5 ta uyandırdı beni buse onun sesiylede furkan uyandı gelde uyu ondan sonra :1no2:

günaydın şeker hoş geldin
ya bacılar benim bu sıpa çok tv bakıyo
ben engelliyom ama denk getşrirrse bakıyo hemde hiç sesi bile çıkmıyoı bilmiyorumkismile

slm verip kaçon nann yetisemiom sağa hacıı biyanda aeda bi yanda senn zati depresifim zırlicek yer arıyomm

biri depresif mi didi bağa mı seslendin hacı sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

gel barabar ağlıyak gıııııı olumunekankayizsmile

cerenimo gıı o ösgenin hali ne öleee sankim yiwruumm tehdit altında emziği almış kimin durii

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok bacım emzikten yana bi zorumuz yok gayet istekli aliyy tehdit altında aldı tek şey meme :1ninca:

günaydın şeker hoş geldin
ya bacılar benim bu sıpa çok tv bakıyo
ben engelliyom ama denk getşrirrse bakıyo hemde hiç sesi bile çıkmıyoı bilmiyorumkismile

ben baktırıyom bişecik olmaz zati 1,2 dakka bakıp sıkılıyo sen istesende uzun uzun bakmaz önceden bakisdi ama şimcik o kaa uzun bakmi:1no2:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok bacım emzikten yana bi zorumuz yok gayet istekli aliyy tehdit altında aldı tek şey meme :1ninca:

yaw yoksa gelinime eziyetmi edisin senalsanaalsanasmile baksana gözleri pörtlemiş sankim zorla tıkisin ağzına yavruma eziyet etme:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…