2009 Kasm Anneleri

heee gııı ne bahtsızım gittiim yerde hava bozii yoosam bereketlimiyim ki ondan mı acep kıss düğünümde bilem yağmur yağdı benimm temmuzda

yok artık temmuzda mıııııııı şansa bakk :roflol::roflol:
ama harbi bereketli karuymuşun haaaaaa vereliniortak

günaydın canım
bu konuda herkesin doktoru bişi sölüyo
benim doktorum önce aşılarını yaptı 5 gün sora falanda rota aşısını yaptı
özellikle sordum bazı yerlerde aynı gün olması gerektiği söleniyo yada arasında 30 gün olcak falan diye yok öyle bişiy dedi
benim dr da 56 yaşında uzman bi hatun güvenilir yane ben böle yaptırdım bilgine zemuszemus

günaydın şeker hoş geldin
ya bacılar benim bu sıpa çok tv bakıyo
ben engelliyom ama denk getşrirrse bakıyo hemde hiç sesi bile çıkmıyoı bilmiyorumkismile

ayyyyyyyynennnn yaaaaaaa tv mannaaaa kriz annarında falla ya dötünü açıyom yada tv ye baktırıyom yoksa susmiiiiii eyvahedigeldismile

aynı altını kapatmasam gık demicek yeleğini falan tutup tutup çekiyo soyunuk gezecek bey efendi kaydirigubbakcemile3

anam hadi seninki erkek bizim ki kız allah sonumuzu hayr etsin diom bu kaa kıçı açık gezmeyi sevmesi pek hayra alamet deel kaydirigubbakcemile3
zettün tizesi gibi olcak zaar :roflol::roflol::roflol:

kızlar artık ben 4 nomero beze geçecem elimdekiler bitsin 4 nomero alacam

sen kaç kullanidin ki ben şimdi 4 numero aldım
ama huggies aldım bide onu deniem diye beğenmedim :1no2:
4 numerosun 4-9 kg için di
primanın 3 nosu hangi kg arası içindi yaw bilmiyorumkismile

niye kız belimi sıkıyo
yaaa bana öle geli işite bacakları kızarıyo pişik gibi
sen kaç kullanidin ki ben şimdi 4 numero aldım
ama huggies aldım bide onu deniem diye beğenmedim :1no2:
4 numerosun 4-9 kg için di
primanın 3 nosu hangi kg arası içindi yaw bilmiyorumkismile

ben 3 nomero kullanişdim primanın
primanın 3 nomerosu 4,9 kilo arası canım
4 nomerosu 7,18kilo arasıa.sa.s

nan ne bilem o kadar cok foto vardıkı kafam karıştı kaç nomero olduğumu çözemedim tepemdeki numero ise 23 altımdaki numero ise 24 üm :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…