oğlumun poposu pişik olmuş yaaa
dr hametan vermişti sık sık sürüyodum galiba ıslak mendilden oldu
değiştirdim bikç gündür
eskisine döneyim yarın
slm verip kaçon nann yetisemiom sağa hacıı biyanda aeda bi yanda senn zati depresifim zırlicek yer arıyommneden gı ebişim nettim ben bilmiyorumkismile
ya kıslaarr benim oğluş elleriyle ağzını burnunu ovuşturmaktan uyuyamıyo naapçazz yaa ellerini pijamasının içine sokuom yada kundaklıom ama bu seferde sanki eli kolu uyuşurmuş gibi geliooo hoffff..
ayy hade gösün aydın gıı çok sefindim başarıyla atlattınıss aslında cnm hazır çocuk alışıyoken rapor izin neen alma bence daha büümüş olcek travma yaşaamasın yawrummayyy uyuyodu ben eve gittiğimde 45 dk olmuş uyuyalı hemen uyandı minnoşummm gülerek
aldım emzirdim keyfi pek yerindeydi ana kucağına oturttuk izledi durdu uyucak mı dedim 1 saat sonra yok uyumadı babasını bekledi o da geldi biz yemek yerken konuştu durdu bi de tiz bi ses çıkarmayı öğrenmiş onu çıkartıp duruyo kaydirigubbakcemile3 velhasıl 3 saat falan uyanık kaldı ama keyifliydi bizi özlemiş heralde kuzuuummm
sonra 8.00 gibi bi de yıkadık mememi verdim uyuyakaldı minnoşum gündüz kısa kısa uyumuş zaten
ananesini yormuş tabi biraz gezinmek falan istemiş
anneciim de biz ezeli izlerkene gitti yhattı 10 gibi normalde geç yatan kadının perti çıkmış kaydirigubbakcemile3
gece uyandı emzirdim sabah ta tam 7de uyanıyo iki gündür nasıl hissediyosa emzirdim hazırlandım çıktım ben de o sızdı kaldı uyanmıştır şimdi ama aramıcam
bugün süt izinlerimi sorcam bakalım toplu kullanabilcemmi diye
yarın da muayeneye gitcem kadın doğumcuma
ne bilim hacıı bi ara konuşuruss derdim çoktur hangisine yanayım misaliiebiiiş saa noldu gııı?
ya kıslaarr benim oğluş elleriyle ağzını burnunu ovuşturmaktan uyuyamıyo naapçazz yaa ellerini pijamasının içine sokuom yada kundaklıom ama bu seferde sanki eli kolu uyuşurmuş gibi geliooo hoffff..
gündüz hep öleyiss gece uyuyo amabenimkide öyle. ama uykusu olupta uyuyamadığı zaman ediyo öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?