yok yaremcim sadece arastırıyoruz
biraz biraz yalatalım dedik yeterli emen bebeklere neden gereksin ek gıda
benim kizim bi kac haftadir emmiyordur o zaman bile vermedim bisey.. eger alisirsa memeyi birakir ve ben birakmasinii istemiyorum..ben bi ay bile emmemisim annemi ve cok cabuk hasta oluyorum kizim ben gibi olsun istemiyorum bu yüzden sütten baska biseye alismasin.. hem ilerde bizim yediklerimizden o da yicek zaten..ama anne sütünü bidaha bulamicakk.. Rabbim böyle bi kolaylik vermis neden zoru seciyoruz anlamiyorum.. simdi bile is yapmaya firsat bulamazken bide ek gida hazirlamak zorunda kalicaksiniz.. 6aydan sonra önce havuc ezmesi sonra patates ezmesi veriliyomus hepsini birbirine karistirmadan vermek gerekiyor.. mesela bi hafta boyunca sadece havuc ezmesi sonraki hafta patates ezmesi bi sonraki haftada ikisini birden..
anaokulunda calisan arkadasim zamani geldiginde daha detayli anlaticak bunlari bana..
dok gidiince bende sorayım emmiyo ya hasret kaldım uzun süre emmesine mama veriyom biberonla acaba gece emmiyo onuda bırakır mı
dok gidiince bende sorayım emmiyo ya hasret kaldım uzun süre emmesine mama veriyom biberonla acaba gece emmiyo onuda bırakır mı
bende kızceme heç bişey vermedim yalatmadımdabilmiyorumkismile
inşallah 6 aya kadarda bişy vermeme gerek kalmaz
4.aydada heeeç bişey vermeyi düşünmüyom tabi emmeyi bırakmazsa
2 gündürde ısırgan otu içiyom faydası var mı anlamadım henüzbilmiyorumkismile
ya bende erken oldum gibi geldi ama az oluyo dünden beri ona şaşırdımbilmiyorumkismilekizlar yazamadim kusura bakmayin kizi uyutmaya calistim ama nerdeyse beni uyutcakti uyumadi haala..
kenyacim zamani gelsinde tarifleri paylasiriz insallah.. ben suan icin biseyler yalatmiyorum da gerek duymuyorum ama herkesin kendi vericegi bi karar sonucta..
yarem benim kiz emmiyodu ama dilinde pamukcuk olmustu ondan emmiyomus.. simdi yavas yavas emmeye basladi cok sükür..yatarak emzirmeye calistinmi.. emzik aliyosa eger kandirarak memeni vermeye calis.. ugras ama aglatmadan ver yoksa almaz.. bide konus biraz dikkati dagilsin belki öyle verebilirsin.. 5dk da olsa aliyorsa sorun yok bence.. benim kizda öyle uzun uzun emmiyor.. sütün yaglidir belki doyuyordur eger uyumasi iyiyse..zaten doymasa cok huysuz olur..
surem bende adet oldum ama 10günü gecti haala az az lekelenmem var.. doktora sordum normal dedi.. bazisi 40dan sonra hemen olurmus..
bende geç olmak daha iyi diye bilirdimbilmiyorumkismilebende henüz regl olmadım bilmiyorumkismile
süt korurmuş derler ama olmammı gerek acaba
canım aynen az az oluyo ama renk normal:kedi:zeytin olmakmi gerek bilmiyom ama normal edet gibi olmadim zaten..
camur gibiydi ve ara ara oldu öyle sürekli bi kanama olmadi.. sanki nisan geliyomus gibiydi.. o günlere gittim biankaydirigubbakcemile3
kız ne kaa zayıf olcen inceciksin hatta hiç kilon kalmadıydı doğumdan sonra sanırsamopuyorumnanaktanbende adet olsam sanki rahatlıcam yaa olmak istiyorum bende her adet oldugumda zayıflamıs gibi hissederdim kendimi :kedi:
canım ben hemen hergün demleyerek içiyorum ama bilemedim çok aşırı bişey farketmedim sütüm anca yetiyo bebeme:sinifsinif:sende bendensin yani:lepi: aferim sanaalkisalkisalkis
ben bi haftadir rezene icmiyodum evde kalmadi diye.. gögüslerim resmen söndü hersey palavra bence rezeneymis bende süt yapan.. esim bi kac market gezdi ama bulamadi bugün yine yolladim insallah bulur yaa.. isirgan otuda aldirayim istiyom ama benim bazi bitkilere alerjim var o da yaparmiki bilmiyom.. denesemmiki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?