2009 Kasm Anneleri

sütümü sağıyorum çokta çıkmıyo sizler 4 aya girice mi ek gıda vereceksiniz erken değil mi

yok yaremcim sadece arastırıyoruz
biraz biraz yalatalım dedik yeterli emen bebeklere neden gereksin ek gıda

ayşecim senin kızda mı emmiyor sen ne yapıyon şşimdi emmiyor mu

dok gidiince bende sorayım emmiyo ya hasret kaldım uzun süre emmesine mama veriyom biberonla acaba gece emmiyo onuda bırakır mı

canım benimkiside cok kısa süre emiyo sadece agzında tutyo
sen kafana cok takıyosun stresini bebeginde hisseder üzme kendini
hastalıgı gecince normale doner merak etme

dok gidiince bende sorayım emmiyo ya hasret kaldım uzun süre emmesine mama veriyom biberonla acaba gece emmiyo onuda bırakır mı

yaremciğim canını çok sıkma bende 2 aydır mama veriyorum vede biberonla
şimdilik bırakmadı inş. bırakmaz emmeyi
ama bana dr. ilk önce iki gögüsünüde iyice emzir sonra mama ver dedi öle yapıyom
inş. sizde bi an önce hastalığınızı atlatırsınız

slm kızlar.a.s
ya ben regl oldum:çok üzgünüm:
dün kendimi çok yorgun ve hasta gibi hissediyodum belimde ağrıyodu heç aklıma gelmemişti..çok az kanama var ama..
başka regl olan var mı?erken değil mi ya?
bebeğimin emmesi azaldığı için mi regl oldum acepbilmiyorumkismile

emme meselesi herkeste..
benim zıpa ısırıyo dişsiz ağzıyla nası acıtıyo gözümün içine baka baka çekip sündürüyo..:roflol:
işkenceci moduna geçtidelikafadulden

kizlar yazamadim kusura bakmayin kizi uyutmaya calistim ama nerdeyse beni uyutcakti uyumadi haala..

kenyacim zamani gelsinde tarifleri paylasiriz insallah.. ben suan icin biseyler yalatmiyorum da gerek duymuyorum ama herkesin kendi vericegi bi karar sonucta..

yarem benim kiz emmiyodu ama dilinde pamukcuk olmustu ondan emmiyomus.. simdi yavas yavas emmeye basladi cok sükür..yatarak emzirmeye calistinmi.. emzik aliyosa eger kandirarak memeni vermeye calis.. ugras ama aglatmadan ver yoksa almaz.. bide konus biraz dikkati dagilsin belki öyle verebilirsin.. 5dk da olsa aliyorsa sorun yok bence.. benim kizda öyle uzun uzun emmiyor.. sütün yaglidir belki doyuyordur eger uyumasi iyiyse..zaten doymasa cok huysuz olur..

surem bende adet oldum ama 10günü gecti haala az az lekelenmem var.. doktora sordum normal dedi.. bazisi 40dan sonra hemen olurmus..

bende kızceme heç bişey vermedim yalatmadımdabilmiyorumkismile
inşallah 6 aya kadarda bişy vermeme gerek kalmaz
4.aydada heeeç bişey vermeyi düşünmüyom tabi emmeyi bırakmazsa
2 gündürde ısırgan otu içiyom faydası var mı anlamadım henüzbilmiyorumkismile

zeytin olmakmi gerek bilmiyom ama normal edet gibi olmadim zaten..
camur gibiydi ve ara ara oldu öyle sürekli bi kanama olmadi.. sanki nisan geliyomus gibiydi.. o günlere gittim biankaydirigubbakcemile3

akannehiroyy cok yoruldum yaa sırtım koptu kız uyurken yemek yapayım dedim işim bitti içeri geldim kız uyandı ve ayakta olmak istiyo

bende adet olsam sanki rahatlıcam yaa olmak istiyorum bende her adet oldugumda zayıflamıs gibi hissederdim kendimi :kedi:

sende bendensin yani:lepi: aferim sanaalkisalkisalkis
ben bi haftadir rezene icmiyodum evde kalmadi diye.. gögüslerim resmen söndü hersey palavra bence rezeneymis bende süt yapan.. esim bi kac market gezdi ama bulamadi bugün yine yolladim insallah bulur yaa.. isirgan otuda aldirayim istiyom ama benim bazi bitkilere alerjim var o da yaparmiki bilmiyom.. denesemmiki?

ben adet oldugum zaman daha cok tatli seyler yiyorum o yüzden olmasam daha iyi benim icinkaydirigubbakcemile3
ama tam adet gibi olmadigindan kilo gitmez bence..

ya bende erken oldum gibi geldi ama az oluyo dünden beri ona şaşırdımbilmiyorumkismile
bende henüz regl olmadım bilmiyorumkismile
süt korurmuş derler ama olmammı gerek acaba
bende geç olmak daha iyi diye bilirdimbilmiyorumkismile
kociş dalga geçi bide yumurtlamaya başladın demek diedelikafadulden
zeytin olmakmi gerek bilmiyom ama normal edet gibi olmadim zaten..
camur gibiydi ve ara ara oldu öyle sürekli bi kanama olmadi.. sanki nisan geliyomus gibiydi.. o günlere gittim biankaydirigubbakcemile3
canım aynen az az oluyo ama renk normal:kedi:
bende adet olsam sanki rahatlıcam yaa olmak istiyorum bende her adet oldugumda zayıflamıs gibi hissederdim kendimi :kedi:
kız ne kaa zayıf olcen inceciksin hatta hiç kilon kalmadıydı doğumdan sonra sanırsamopuyorumnanaktan
canım ben hemen hergün demleyerek içiyorum ama bilemedim çok aşırı bişey farketmedim sütüm anca yetiyo bebeme:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…