2009 Kasm Anneleri

kız ne kaa zayıf olcen inceciksin hatta hiç kilon kalmadıydı doğumdan sonra sanırsamopuyorumnanaktan

:

58 le hamile kaldım 60 kiloyum ama 58 kilo bile olsam eski gorunumumde olamam 55 e dusmem lazım :) kotlarımın belleri cok sıkıyo ve gobek yumusadıgı için kotları giyince dısarı pörtlüyo sezeryan diye sporda yapamıyorum yazın gelmesini iple cekiyorum

o kadar olcek canım süper kilodasın yine..daha ne olsun..diğer şeyler yavaş yavaş gider..plates yaptım geçen hafta ölüyodum karnımdan...daha önce yapıyodum hiç böle olmuyodu..baya deforme olmuş karın dimek kieyvahedigeldismile
bende 58 kiloyla hamile kaldım 75 e çıktım,şimdik 63 üm şükrediyom vallahihihoyyyt

slm kızlar biz geldik kızımla hemde bagırarak sürekli laf istiyor konuşmazsan bagırıyor sesi uyanık oldugunda hiç kısılmıyor arada ona laf atmak durumundayım iş yapsamda...kimse farketmemiştir ama bir süredir gelmeiyordum annemler kardeşlerim gelmişti giremedim faceye bile dogru dürüst girmedim nadiren bir kaç dakikalıgına genelde farmwilleme kardeşlim girip bakıyordu...ee sizden ne haber...bende henüz regl olmadım ne zman olurum acaba ...ben hala süt ve mama veriyorum hatta giderek sütüm azalmaya başladı...doktor önümüzdeki aya kesilir gibi dedi..3 ayımız bitti şükür darısı diger aylara..

aysecim bişi sorucam
benim bebiğimdede pamukçuk oluyo arada artıp azalıyo..nasıl geçti kendi kendine mi?
ben karbonatla göğsümü siliyorum ama arasıra herzaman zor oluyo ya..

ayy keşke bende olsam yaaaa

bende henüz regl olmadım bilmiyorumkismile
süt korurmuş derler ama olmammı gerek acaba

bende adet olsam sanki rahatlıcam yaa olmak istiyorum bende her adet oldugumda zayıflamıs gibi hissederdim kendimi :kedi:

benim yengemde benden 45 gün önce doğum yapmştı
40ndan 15 gün sonra regl oldu ve düzenli olarak devam edii
ama ben daha olmadım ve olmak istiyom
kenya gibi rahatlıyacağımı ve şişkinlik varmışta onun gideceğini düşünüyorum
dr yengeme erken olmak daha iyi demiş ama hangisi daha ii bilmeyom

aman almayalımda yaza yuruyusle mekşkle platesle veririz :)
ben gecen sene suya ayagımı bile sokmadım bu sene Alla izin verirse bol bol yuzucem

bende adet oldum dün ilk biras kahve kahve gibiydi ama şimci çok yoğun ve acaip karnım ağrıyo hoffffffffff

bi seneyi gecti dimi :) adet olmayı ozlicem hiö aklıma gelmezdi kaydirigubbakcemile3

ayy kızlar bu puseti daha once niye almadım ben yaa kızım kendini karanlık kuytu yerde anne kucagında sanıyo herhalde:)))

aysecim bişi sorucam
benim bebiğimdede pamukçuk oluyo arada artıp azalıyo..nasıl geçti kendi kendine mi?
ben karbonatla göğsümü siliyorum ama arasıra herzaman zor oluyo ya..

canım bebişin dilini silmen lazım karbonatlı suylan
gazlı bezle sil dio bazıları ama benim dr elini sokma bebeğin azına dedi o karbonatlı suya pamuk çöplersen sok onlan sil dilini ii gelir eğer azsa bu yeterli ama yoğunsa mikostatin deyi bi ilacı var onu kullanıyosun

kızlar aranızda rota virüsü aşısı yaptıran oldumu bebişine?
ben karasız kaldım yaaa.12haftadan sonra yapılmamalı deniyo ama bizimki 12haftalık oldu doktora gittiğimizdede geçmiş bile oluyo.ne yapcam?
yan etkisi oldumu merak ediyorum sizinkilerde?
bu arada gelemedim epeydir.vakit olmadı.kimin bebişi hasta?

hosgeldin canım
bende yaptırmadım asıyı
sunvays in bebegi bronsit baslangıcı demiş doktoru ilac vermiş oda bronslarını tıkamıs hastanedeymöiş suanda

ilk dozunu yaptırmadın mı bilmiyorumkismile
eğer yaptırmadıysan şu aşamada olmuyomuş yani gerçi bu mubarek aşıda herkes bişi söli ama bizim dr aşılarla bi arada olması falan önemli deil önemli olan erken olması dedi yani 3.aya kadar yaptırmak lazımmış biz şuan 2 dozuda yaptırdık 6.aya kadar bi doz daha yaptırcas

hosgeldin canım
bende yaptırmadım asıyı
sunvays in bebegi bronsit baslangıcı demiş doktoru ilac vermiş oda bronslarını tıkamıs hastanedeymöiş suanda

yaaa çok geçmiş olsun.inş iyileşir minişi hemencik...
cnm peki sen yaptırıcakmısın bu aşıyı???

yok cnm yaaa yaptırmadık.ne bülem doktor 3.ay yapıcaz dedi.
bende nette bi araştırayım dedim bi baktım 2.ay yapılmalı diyoo
ayy bu doktorların hepsi ayrı şey diyo yaa,güvenim sarsıldı şincik doktorumuza.
uffff inş bişi olmaz meleğime(((

kızlar şimdi konuştum sunways la hala hastanedelermiş
dr iyi demiş bebiş için ama genede ne olure ne olmaz bu gecede kalın demiş
eşide gitmemiş dün yanlarındaymış
hepinize çok selamı vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…