kız ne kaa zayıf olcen inceciksin hatta hiç kilon kalmadıydı doğumdan sonra sanırsamopuyorumnanaktan
:
o kadar olcek canım süper kilodasın yine..daha ne olsun..diğer şeyler yavaş yavaş gider..plates yaptım geçen hafta ölüyodum karnımdan...daha önce yapıyodum hiç böle olmuyodu..baya deforme olmuş karın dimek kieyvahedigeldismile58 le hamile kaldım 60 kiloyum ama 58 kilo bile olsam eski gorunumumde olamam 55 e dusmem lazım :) kotlarımın belleri cok sıkıyo ve gobek yumusadıgı için kotları giyince dısarı pörtlüyo sezeryan diye sporda yapamıyorum yazın gelmesini iple cekiyorum
ayy keşke bende olsam yaaaaslm kızlar.a.s
ya ben regl oldum:çok üzgünüm:
dün kendimi çok yorgun ve hasta gibi hissediyodum belimde ağrıyodu heç aklıma gelmemişti..çok az kanama var ama..
başka regl olan var mı?erken değil mi ya?
bebeğimin emmesi azaldığı için mi regl oldum acepbilmiyorumkismile
bende henüz regl olmadım bilmiyorumkismile
süt korurmuş derler ama olmammı gerek acaba
bende adet olsam sanki rahatlıcam yaa olmak istiyorum bende her adet oldugumda zayıflamıs gibi hissederdim kendimi :kedi:
o kadar olcek canım süper kilodasın yine..daha ne olsun..diğer şeyler yavaş yavaş gider..plates yaptım geçen hafta ölüyodum karnımdan...daha önce yapıyodum hiç böle olmuyodu..baya deforme olmuş karın dimek kieyvahedigeldismile
bende 58 kiloyla hamile kaldım 75 e çıktım,şimdik 63 üm şükrediyom vallahihihoyyyt
ayy keşke bende olsam yaaaa
benim yengemde benden 45 gün önce doğum yapmştı
40ndan 15 gün sonra regl oldu ve düzenli olarak devam edii
ama ben daha olmadım ve olmak istiyom
kenya gibi rahatlıyacağımı ve şişkinlik varmışta onun gideceğini düşünüyorum
dr yengeme erken olmak daha iyi demiş ama hangisi daha ii bilmeyom
bende adet olmak istiyoooooom
hem o zaman göbiş biraz daha inermiş diyolar
bu arada ben akşam sunways arıycam azarım size durumu
aysecim bişi sorucam
benim bebiğimdede pamukçuk oluyo arada artıp azalıyo..nasıl geçti kendi kendine mi?
ben karbonatla göğsümü siliyorum ama arasıra herzaman zor oluyo ya..
kızlar aranızda rota virüsü aşısı yaptıran oldumu bebişine?
ben karasız kaldım yaaa.12haftadan sonra yapılmamalı deniyo ama bizimki 12haftalık oldu doktora gittiğimizdede geçmiş bile oluyo.ne yapcam?
yan etkisi oldumu merak ediyorum sizinkilerde?
bu arada gelemedim epeydir.vakit olmadı.kimin bebişi hasta?
kızlar aranızda rota virüsü aşısı yaptıran oldumu bebişine?
ben karasız kaldım yaaa.12haftadan sonra yapılmamalı deniyo ama bizimki 12haftalık oldu doktora gittiğimizdede geçmiş bile oluyo.ne yapcam?
yan etkisi oldumu merak ediyorum sizinkilerde?
bu arada gelemedim epeydir.vakit olmadı.kimin bebişi hasta?
hosgeldin canım
bende yaptırmadım asıyı
sunvays in bebegi bronsit baslangıcı demiş doktoru ilac vermiş oda bronslarını tıkamıs hastanedeymöiş suanda
ilk dozunu yaptırmadın mı bilmiyorumkismile
eğer yaptırmadıysan şu aşamada olmuyomuş yani gerçi bu mubarek aşıda herkes bişi söli ama bizim dr aşılarla bi arada olması falan önemli deil önemli olan erken olması dedi yani 3.aya kadar yaptırmak lazımmış biz şuan 2 dozuda yaptırdık 6.aya kadar bi doz daha yaptırcas
yaaa çok geçmiş olsun.inş iyileşir minişi hemencik...
cnm peki sen yaptırıcakmısın bu aşıyı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?