kızlar şimdi konuştum sunways la hala hastanedelermiş
dr iyi demiş bebiş için ama genede ne olure ne olmaz bu gecede kalın demiş
eşide gitmemiş dün yanlarındaymış
hepinize çok selamı vardı
ilk dozunu yaptırmadın mı bilmiyorumkismile
eğer yaptırmadıysan şu aşamada olmuyomuş yani gerçi bu mubarek aşıda herkes bişi söli ama bizim dr aşılarla bi arada olması falan önemli deil önemli olan erken olması dedi yani 3.aya kadar yaptırmak lazımmış biz şuan 2 dozuda yaptırdık 6.aya kadar bi doz daha yaptırcas
kızlar aranızda rota virüsü aşısı yaptıran oldumu bebişine?
ben karasız kaldım yaaa.12haftadan sonra yapılmamalı deniyo ama bizimki 12haftalık oldu doktora gittiğimizdede geçmiş bile oluyo.ne yapcam?
yan etkisi oldumu merak ediyorum sizinkilerde?
bu arada gelemedim epeydir.vakit olmadı.kimin bebişi hasta?
kalça çıkıklığı için flim çektiren var mı???
dr mu söyliycek çektirin diye acaba?
sigaraya başlamayan ama aklı hep onda olan var mı?
bide saçını boyatan...
yıllardır sigara icen biri olarak aynı zamanda esimde içiyor bebegimin olacagını ogrendiğim ve bıraktım sükür rabbime içmiyorum bazen canım istiyor ama kokusunu duyunca vazgeciyorum
sacımı 3 kez boyadım canım
ayy ne güsel gözün aydın cnmbende adet oldum dün ilk biras kahve kahve gibiydi ama şimci çok yoğun ve acaip karnım ağrıyo hoffffffffff
ay ben de ben de hihoyyytbende adet olmak istiyoooooom
hem o zaman göbiş biraz daha inermiş diyolar
ya banada koku kötü geliyo ama
bi paket içiyodum eskiden.
içmem daha sadece anne sütü veriyorum bebeğime.
ama bu aralar hep aklımda hep....
dr bana saç boyatma sütüne geçer.
6. aydan sonra röfle olur onuda röfleden sonra sütünü sağıp atarsın dedi.
aleyküm selam.sende slm söleseydin cnm.geçmiş olsun dileklerimizi ilet konuşursan gene.kızlar şimdi konuştum sunways la hala hastanedelermiş
dr iyi demiş bebiş için ama genede ne olure ne olmaz bu gecede kalın demiş
eşide gitmemiş dün yanlarındaymış
hepinize çok selamı vardı
özel aşı cnm 140tl.ben yaptıryımmı yaptırmıyımmı diye karasızdım.doktorda sağolsun 3.ay dolmadan gel demedi.3.ayı bugün doldurduk.sayesinde yapılamayacak galiba.kanlı ishali falan hafif atlatmalrını sağlıyomuş.ama ağır geçirenlerde olmuş bunu.inş kimsenin bebişi hasta olmaz.slm kızlar.
ben rota virüsü diye bi aşı duymadım.
biz 3 ayı bitirdik.
dr söylemedi.
sağlık ocağı aşısı değil herhal özel aşı.
şaşkınım yani
herkes yaptırdı mı????
ya bende olmadım halaaaayy ne güsel gözün aydın cnm
ay ben de ben de hihoyyyt
selam baculaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayyyyy cevaba yarın bakcem artık yaz oldumu snede krispicim.bebiş durmuyoo öptüüüüüüüüüüüüm hepinizi kızlarsss
sağol canım duydudum ama yapmadım çok olursa yapam..canım bebişin dilini silmen lazım karbonatlı suylan
gazlı bezle sil dio bazıları ama benim dr elini sokma bebeğin azına dedi o karbonatlı suya pamuk çöplersen sok onlan sil dilini ii gelir eğer azsa bu yeterli ama yoğunsa mikostatin deyi bi ilacı var onu kullanıyosun
kızlar aranızda rota virüsü aşısı yaptıran oldumu bebişine?
ben karasız kaldım yaaa.12haftadan sonra yapılmamalı deniyo ama bizimki 12haftalık oldu doktora gittiğimizdede geçmiş bile oluyo.ne yapcam?
yan etkisi oldumu merak ediyorum sizinkilerde?
bu arada gelemedim epeydir.vakit olmadı.kimin bebişi hasta?
hosgeldin canım
bende yaptırmadım asıyı
sunvays in bebegi bronsit baslangıcı demiş doktoru ilac vermiş oda bronslarını tıkamıs hastanedeymöiş suanda
ben yaptırmadım henüz yeni sayılır ablalarım ve görümcemde yaptırmadılar..bi tanıdık yaptrımış çocuğu yine rotavirüsü kapmış..çok ishal olmuş..kapılabiliyomuş yani..şiddeti değişiyomuş..slm kızlar.
ben rota virüsü diye bi aşı duymadım.
biz 3 ayı bitirdik.
dr söylemedi.
sağlık ocağı aşısı değil herhal özel aşı.
şaşkınım yani
herkes yaptırdı mı????
inşallah geçer ya hemen kıyamam çok küçük ya bebişler:çok üzgünüm:ii bari inş. en kısa zamanda cıkarlarrr:Saruboceq:
off yaa valla herkes bişi diyo cok sıkıldım kendimden bazen isyan edesim geliyo evde kapanıyoruz sac boyama sunu yeme bunu yapma dikkat et ayy ne zormus anne olmak sanatcılarda hamileyken bile boyatıyolar bişicik olmaz yaaa :kedi:
valla ben kendim boyadım ilk ayın sonu muydu neydi..dayanamadım..hamilelikte nese ama şimdi bişey olmaz abartı geliyo banada..bende boyattım saçımı abartmayın beeee bişicik olmaz:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?