2009 Kasm Anneleri

kızlar sunwaysın herkese slmı var
eve çıkmışlar iğne ilaç falan vermiş doktor 6 gün sonra kontrolleri varmış
kendide grip olmuş hepiniz dua edinde anasıda kuzusuda iileşsin

linki

çok geçmiş olsun sunways ve bebişine.. bir an önce sağlıklarına kavuşurlar umarım:Saruboceq:

nbr kızlar ne yapıyonuz
bizim tayin ilçeye çıkcak galiba bugün amir aradı kocişi
ama zamanı belli deel
bu ayda çıksa iyi olurdu yaaaa

Canım bu herkeste aynı galiba benim kaynanam da annem diye seviyordu lohusayken nası zoruma gidiyodu bi de 40 .çıkana kadar yanımdaydı ...sonra annem geldi kendi annem de annem diye seviyo pişman oldum sonra haksızlık etmişim diye bence sen en iyisi bi bakıcı bul annende arasıra yanında kontrol etsin bakıcıyı...Seneye benimde problemim bakıcı olacak eşim annem var ya diyo...Aynı yerde olsak neyse......

Bende 9.dan sonra uydum daha yeni uyandım..benim evde dipli bucaklı bi temizlik istiyo ama hiç yapasım yok...Sabahleyin eşime kapılar falan silinecek dedim.E ben mi yapcam canım sen yapcan ya dedi....

evet ya eve tıkandık kaldık
neyse fazla bişi kalmadı

Doğru diyosun canım....

Gurbet yaren canım sabahleyin 7den öğleyin 3-4 e kadar uyuyo arada emiyor tekrar uyumaya başlıyo...gece yarısı olana kadar 8-10 saat uyumuş oluyor...Gecenin bi yarısı ayağa kalkıyo sonra uyumuyo ışığı kapatınca ağlıyo ışığı açınca oyuncaklara bakıp bakıp gülüyo konuşuyo...

Son düzenleme:
evet ya eve tıkandık kaldık
neyse fazla bişi kalmadı
az kaldı bende günleri sayıorum artık ya,bu kış çok kötü geçti..
ah canım allah yardımcıları olsun..bakacak biriri vardır inşallah yanlarında:teselli:
nbr kızlar ne yapıyonuz
ama zamanı belli deel

hadi hayırlısı canım..bebişle zor olacak taşınmak..bizde taşınmayı düşünüyoruz yaza doğru..çok zor offkafamçokkarıştı

zor valla canım ama vanda az kalmak için istiyoruz gitmeyi
gidersek bi sene sonra ist dayım

nbr kızlar ne yapıyonuz
ama zamanı belli deel

selam dilmuh.Yazdıklarını okumuştum daha önce hayırlısı olsun canım .Hangi ilçeye istediniz....bende daha önce vandaydım.....

selam dilmuh.Yazdıklarını okumuştum daha önce hayırlısı olsun canım .Hangi ilçeye istediniz....bende daha önce vandaydım.....

canım biz muradiyeyi istedik ama orda açık yokmuş
çaldıran olcak galiba bunlar 2 yıllık ilçeler
sen neresindeydin canım

ben ercişteydim polis tanıdıklarım vardı onlardan biliyorum erciş3 yıldı hatta onlar tayin istemeyi düşünürken değişiklik yapılmış 4 yıl olmuştu doğu hizmeti...

canım diğer ilçelerde 2 yıllık herhalde edremit erciş belki gevaş 3-4 yıllık olabilir...bi de merkez tabi...

ayyy dilmuh senin yerinde olmayı hiç istemezdim
bu havada hemde bebekle ev taşımak çok zor
allah kolaylık versin bu arada bebeişlerimiz aynı günmü doğmuş

ben ercişteydim polis tanıdıklarım vardı onlardan biliyorum erciş3 yıldı hatta onlar tayin istemeyi düşünürken değişiklik yapılmış 4 yıl olmuştu doğu hizmeti...

canım erciş 4 yıl olmuş
canım diğer ilçelerde 2 yıllık herhalde edremit erciş belki gevaş 3-4 yıllık olabilir...bi de merkez tabi...

evet canım bunlar 2 yıllık edremit erciş falan 4 yıllık merkezde tabi

aaa süper çok az zaman kalıyomuş gerçekten geriye..ne güzel olur,inşallah istediğiniz gibi olur..
inşallah canım benim
ayyy dilmuh senin yerinde olmayı hiç istemezdim
bu havada hemde bebekle ev taşımak çok zor
allah kolaylık versin bu arada bebeişlerimiz aynı günmü doğmuş

çoooook zor canım
benim oğlum 3 kasımda doğdu canım seninki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…