kızlar ben 10 gün sonra işe başlıycam ama kaynanam bana sormadan 1 hafta annen bir hafta biz bakıcaz dedi diğer taraftanda ben çocuk bakmaktan anlamam baban bakar diyo neyse dün bunlar yine bana geldiler oğluma ikide bir annem diyo benide burcu diye gösteriyo burcu gitçek annem sen bana kalcan deyip duruyo iyice sinirlerim bozuldu zaten hasta kadın bende onlara bırakmak istemiyorum sadece annemin bakmasını istiyorum sizce bu konuyu nasıl çözebilirim. eşime söyledim birz bozuldu gibi ama onlara güvenmiyorum bide çocuk iyice kendini şaşırcan herkesin kendine göre bakımı var o başka şey öğreticek ben başka şey annem başka şey daha disiplinli olmasını istiyorum sizce ne dersiniz
ay burcucum ya senin işin harbi zor öyle 1 hafta 1 hafta neymiş ya
hep sen bak ya hep annem baksın desen gözü yermi bakmaya belki zor gelir vazgeçermi kayganan ???
kızlar ben 10 gün sonra işe başlıycam ama kaynanam bana sormadan 1 hafta annen bir hafta biz bakıcaz dedi diğer taraftanda ben çocuk bakmaktan anlamam baban bakar diyo neyse dün bunlar yine bana geldiler oğluma ikide bir annem diyo benide burcu diye gösteriyo burcu gitçek annem sen bana kalcan deyip duruyo iyice sinirlerim bozuldu zaten hasta kadın bende onlara bırakmak istemiyorum sadece annemin bakmasını istiyorum sizce bu konuyu nasıl çözebilirim. eşime söyledim birz bozuldu gibi ama onlara güvenmiyorum bide çocuk iyice kendini şaşırcan herkesin kendine göre bakımı var o başka şey öğreticek ben başka şey annem başka şey daha disiplinli olmasını istiyorum sizce ne dersiniz
yok anacım bakmıcaksa bile anasına vermemek için bakar
deli bu karılar yawww burcu sana kolay gelsin galiba en iyisi bakıvı bulman
hoşgeldin bacımtünaydın millet
nasılsınız nediniz keyifler yerindemi ben idare ediyom
ev dağınık yemek yok :1no2:ve ben burdayım alkisalkisalkisbu alkış bağa
hoşgeldin bacım
ben de 11i geçiyodu ancak uyandım
12 de oğlanın servisi geliyo gamyoncuiremsu
hemen kahvaltısını hazırladım kahvaltı ettik
beslenmesini hazırladım cokacimcoook
okula yolladım küçüğü de mızırdanırken baktı ki kimse benle ilgilenmiyo
uyumuş kalmış aldım onu besledim şimdi yatırdım
ellerini ağzına dolduruyo yine :ecrin_bebek:
furkan napıyo uyuyo mu
anam epey uyumuşsun yeter sağa o kadar fazla bile
furkanı şimcik uyuttum evi toplamam lşazım emme ben burdayım iştekaydirigubbakcemile3
ama bölük pörçük uyudum
bi yandan bebek uyanıyo
bi yandan alarm çalıyo
benim de ev talan vaziyette sağolsun emrem pek bi dağıtır
hiç bişe yapasım da yok her zaman ki gibi -tatlicadiarzu-
balkon falan da baya pislenmiş yıkayabilseydim
atla gel ne olcek 2 saathava çok güzel bugün
gezmek istiyorum
selam kızlar.. ne habersiniz? ben çok sıkılıyom yaaa
hee bende 2 de uyudum
8,5 aa kadar bölük pörçük
sağolsun buse uyandırdı hepimizi:1no2:
kızlar karar verdim rotayı yaptırıyorum
son 1 ay içinde iki komşumun bebeleri ishalden hastaneye yattı
tamam belki benimki olmaz ama ilerde keşke dememek için yaptırcam cumartesi günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?