2009 Kasm Anneleri

gunaydin.

gecmise azcik baktim, ek gidalardan bahsedilmis. basindan beri soyluyorum. 4 aylik olur olmaz elma suyuna basliycam ben. 4.5 gibide sebze purelerine. annem geldiginden beri tattirmadigi kalmadi. pek guzel yalaniyo, kasiga agzini cok guzel aciyo.

aysecim, ben fazla emmemisim cabuk hastalanirim demis. sanirim buda bunye meselesi. bende sadece 40 gun emmisim ama tas gibiyim masallah. ablam nerdeyse 1,5sene emmis, yel esse yatak dosek yatar. bu yuzden bunye meselesi anne sutuyle cok alakasi yok diye dusunuyorum.

kızlar ben 10 gün sonra işe başlıycam ama kaynanam bana sormadan 1 hafta annen bir hafta biz bakıcaz dedi diğer taraftanda ben çocuk bakmaktan anlamam baban bakar diyo neyse dün bunlar yine bana geldiler oğluma ikide bir annem diyo benide burcu diye gösteriyo burcu gitçek annem sen bana kalcan deyip duruyo iyice sinirlerim bozuldu zaten hasta kadın bende onlara bırakmak istemiyorum sadece annemin bakmasını istiyorum sizce bu konuyu nasıl çözebilirim. eşime söyledim birz bozuldu gibi ama onlara güvenmiyorum bide çocuk iyice kendini şaşırcan herkesin kendine göre bakımı var o başka şey öğreticek ben başka şey annem başka şey daha disiplinli olmasını istiyorum sizce ne dersiniz

bende tam kaynananlarla işler nasıı gidiyii diyee soracaadım:roflol: anam bu kasım analarının kaynanaları bi başka türlü manyak hee sempatiksalakcinni ben gidem kaynanamın elini ayağını öpemm kaydirigubbakcemile3

ay burcucum ya senin işin harbi zor öyle 1 hafta 1 hafta neymiş ya
hep sen bak ya hep annem baksın desen gözü yermi bakmaya belki zor gelir vazgeçermi kayganan ???

ay burcucum ya senin işin harbi zor öyle 1 hafta 1 hafta neymiş ya
hep sen bak ya hep annem baksın desen gözü yermi bakmaya belki zor gelir vazgeçermi kayganan ???

yok anacım bakmıcaksa bile anasına vermemek için bakar
deli bu karılar yawww burcu sana kolay gelsin galiba en iyisi bakıvı bulman

canım öncelikle kolay gelsin.
bebeğe her hafta başka birinin bakması uygun değildir psikolojik açıdan. eşinle konuş ya annen baksın ya kaynanan. benim şimdi kaynanam geldi bakıyo. izmirden geldi. annemlerde antalyada. önceden bana dedeiki ben bakarım arada giderim o zamanda annen gelir. öyle olmaz dedim ama benim kaynana laftan anlar dediğimi yapar. sen eşinle konuş en iyisi sadece biri baksın diye. yoksa bebeğin düzeni olmaz hiç. kaynananın annem demesine çok takma ama burcu dediğinde de onu durdurmalısın.

Allah kolaylık versin sana. işe başlamak zaten zor iyice zorlaştırıyorlar

tünaydın millet
nasılsınız nediniz keyifler yerindemi ben idare ediyom
ev dağınık yemek yok :1no2:ve ben burdayım alkisalkisalkisbu alkış bağa

yok anacım bakmıcaksa bile anasına vermemek için bakar
deli bu karılar yawww burcu sana kolay gelsin galiba en iyisi bakıvı bulman

canım kaynanam zaten hasta eşimi bile bakmamış hep birileri büyütmüş çocuk bakımını bilmiyo benim annem ev hanımı 2 çocuk büyütmüş onunkiyle annemin bakması bir olmaz zaten kayınvalidem çok hastalıklar geçirmiş bi gün iyise 2. gün hasta bakabiliceğinden değil sadece benimkilere vermesin diye. oğlan kilo aldıkça taşıyamıyo kucağında oturuyo verin benim kucağıma diyo ağlayınca alın bunu diyo yani kendi bakamıycak kayınpederimde yani hanım babam :) ben hallederim diyo erkek ne kadar bakabilir bir bebeği yada ne kadar anlar ya çocuk acıkıyo ağlıyo az önce kustu o karnı tok onun gazı var diyo patates çuvalı gibi çocuğu vuruyo omzuna sırtına vurmaya başlıyo geççek geççek diye aç o diyom yeni emdi ne açı sen onu obez yapçan diyo siz düşünün yani

tünaydın millet
nasılsınız nediniz keyifler yerindemi ben idare ediyom
ev dağınık yemek yok :1no2:ve ben burdayım alkisalkisalkisbu alkış bağa
hoşgeldin bacım
ben de 11i geçiyodu ancak uyandım
12 de oğlanın servisi geliyo gamyoncuiremsu
hemen kahvaltısını hazırladım kahvaltı ettik
beslenmesini hazırladım cokacimcoook
okula yolladım küçüğü de mızırdanırken baktı ki kimse benle ilgilenmiyo
uyumuş kalmış aldım onu besledim şimdi yatırdım
ellerini ağzına dolduruyo yine :ecrin_bebek:
furkan napıyo uyuyo mu

anam epey uyumuşsun yeter sağa o kadar fazla bile
furkanı şimcik uyuttum evi toplamam lşazım emme ben burdayım iştekaydirigubbakcemile3

anam epey uyumuşsun yeter sağa o kadar fazla bile
furkanı şimcik uyuttum evi toplamam lşazım emme ben burdayım iştekaydirigubbakcemile3

ama bölük pörçük uyudum
bi yandan bebek uyanıyo
bi yandan alarm çalıyo
benim de ev talan vaziyette sağolsun emrem pek bi dağıtır
hiç bişe yapasım da yok her zaman ki gibi -tatlicadiarzu-
balkon falan da baya pislenmiş yıkayabilseydim

hee bende 2 de uyudum
8,5 aa kadar bölük pörçük
sağolsun buse uyandırdı hepimizi:1no2:

kızlar karar verdim rotayı yaptırıyorum
son 1 ay içinde iki komşumun bebeleri ishalden hastaneye yattı
tamam belki benimki olmaz ama ilerde keşke dememek için yaptırcam cumartesi günü

kızlar karar verdim rotayı yaptırıyorum
son 1 ay içinde iki komşumun bebeleri ishalden hastaneye yattı
tamam belki benimki olmaz ama ilerde keşke dememek için yaptırcam cumartesi günü

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
tabe kızım yaptır sonra keşkeler fayda etmez
benim arkadaşımın 2 kızıda oldu çok fenaydılar yane:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…