kız o zaman senin ticker yinemi yanlış :roflol::roflol::roflol:
benimki 14 kasım doğumlu
dilmuhla biz aynıyız bizimde 3 kasım:lepi:
yok bacım sen yanlış anlamışın
3 ay 1 hafta yazıyo işte
dimuh canım siz istanbuldan mı vana gittiniz .İstanbulda doğu hizmeti sayılmıyor mu size....Neyse ilçeye de giderseniz..daha erken dönersiniz istanbula .
doğru yawww
bende kafamı kaldı yanlış okumuşum delikafaduldendelikafadulden
slm kızlarr
bu hafta kayganamna cok samimi olduk aksama dogruonlara gidicez sonrada gece eltisine gidicez
eşim arkadasının arabasını almaya gitti
off cok sıkıcı bigun olacak bide eşimin izin gunu
bu bunye bir haftada bu kadar cok beraberliği kaldırmaz :))
gecen gece sadece iki kişi gelceklerdi yaa gec haber vermişlerdi Allahım kapıyı bi actım 5 kişi hiç tanımadıgım insanları toplamıs getirmiş
içeri girdiği gibi cocugu giydiriyodum bi kolunu soktum obur kolu acıkta cocugun almaya calısıyo dur giydireyim bi saniye dedim offf yaa cok sıkıcı olcak cocugumu kucagıma zor alıyorum
o aksam tam gideceklerdi bizimki bir basladı aglamaya sok oldular asla susturamadım bebegime nazar ettiler off bu aksam bişi olmaz inş. yaaa
slm kızlarr
bu hafta kayganamna cok samimi olduk aksama dogruonlara gidicez sonrada gece eltisine gidicez
gecen gece sadece iki kişi gelceklerdi yaa gec haber vermişlerdi Allahım kapıyı bi actım 5 kişi hiç tanımadıgım insanları toplamıs getirmiş
içeri girdiği gibi cocugu giydiriyodum bi kolunu soktum obur kolu acıkta cocugun almaya calısıyo dur giydireyim bi saniye dedim offf yaa cok sıkıcı olcak cocugumu kucagıma zor alıyorum
o aksam tam gideceklerdi bizimki bir basladı aglamaya sok oldular asla susturamadım bebegime nazar ettiler off bu aksam bişi olmaz inş. yaaa
aminnnallah kolaylık versin canım oyyyyyyyyyyohaoldumsmile
ıyyyyyyyyyyyyyyyyyy
bu konuda ben artık rahatım eşim bekar ablasına abla senin nazarın deyiyo dedi diye küstü tabi anasıda kızı küstü diye tammmmmmmmmm 1.5 aydır gelmiyolar hemde üst kattan :teytey::teytey::teytey:
slm kızlarr
ıyyyyyyyyyyyyyyyyyy
bu konuda ben artık rahatım eşim bekar ablasına abla senin nazarın deyiyo dedi diye küstü tabi anasıda kızı küstü diye tammmmmmmmmm 1.5 aydır gelmiyolar hemde üst kattan :teytey::teytey::teytey:
slm kızlarrrr
kenyacım allah yardımcın olsun :)))
nagieymen süperrrrmiş yaaaaa bende kocişee söylimmm
benimki de öylee desindeee bidaha gelmesinlerrr :))))))
offf bıktım usandım yaaa bu hafta 3 günnn çektim onları
her seferin de dee normalde o kadar uslu olan kızımmmm
onlar oluncaa hep ağlıyorrrr nedendir bilmem....
dün benim ailem sabahtan akşama dek burdaydılarrr
eylülll bütün gün gülücükler attı maaaşalalh hiç ağlamadı....
oyy allah sana sabir vereguclubacismile
sinir oluyom su anasinin elinden bebegi almaya calisan kayganalara:mymeka:
allahtan benimki ben vermezsem elini uzatmiyo:dance:
:
bacım gerçekten nazar ya benim görümcek geliyodu o gidince bebem çıldırıyodu
he nazar ille kem gözden değil çok seveninde nazarı değermiş
ama hasbam küsecek yer arııı zaten 9 aylık hamileliğimin 7 ayı küstü benle neymiş efemmm yürüyüşe giderken onu çağırmamışım hahaha
benim kocam o konuda iidir bana söyletmez ama öğretmişim gibi benim içimden geçenleri söyler
:1shok::1shok::1shok:benimki çekipppp alıyo valllaaaaa
birde bebeğimi benden kıskanıyoooo
yaaa beniii itiyo çekil ben sevecem diyeee yaa kardeşimi itiyooooo
bigünnnn bi bağırıcammmm o olucak....
offff allah sabır versin bizlere ne diyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?