dünür ne ettin gelinimeklava:
aaaa ne oldu yaw bebişe aşı neyn olmuşmuydu bebenCADIARZU
bu evime 2.kez gelisleri pek tanismiyoruz ayip olmasin biseyler hazrliim dedim ama nisaahat vermiyokaydirigubbakcemile5
sinir olma canim bosver sen bebekli kadinsin kusuruna bakilmaz
ben yabanci gelicekse erken gelsin yardim etsin diyorum kocisekaydirigubbakcemile3
hosgeldin canim noldu zeynepimee :çok üzgünüm:huysuzluk aglamasi nisa da da var iki gündür mütemadiyen aglio kucak istiyo onunda yanaklari kirmizi kirmizi havalardan mi acaba bir anda degisiyo yine bizi etkiledigi gibi onlarida etkiliodur belki:sinifsinif:
ya 2 gündür benim yavrumda ölee uyanıkken hep mıkır mıkır sanki bir derdi var ama ne
geçmiş olsun ayşecimmmm
vardır bir derdi elbetttt
arada oluyo bizimkine deee ateşi yoksa korkma hiç...
dünür ne ettin gelinimeklava:
kaynanalık yapmıyom nanahan hem kaynanasından muzdarip hem kaynanalık yapi
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu:roflol::roflol:
kıyamam yaaaaa oku canım bol bolkiz asiyi tee ne zaman oldu neden böyle yapiyoo anlamiyom.. yüzü kirmiziydi ya bi de keyfi yok ablan geldi aklima ic ates neyin olmasin diye gözümü bile kirpmadim gece.. ne olur ne olmaz bide fitil attim.. icime kurt düstü bi kere cok üzüldüm yaa:sinifsinif:
nisanindami yanaklari kirmizi? evet ya dün reale gidelim dedik sonra vazgectim keyfim yok dedim.. iyiki gitmemism..yoksa esim bana söylencekti disari ciktik ondan oldu diye..burda kar yagiyor yine tutmus gene baya.. bu yil araligin sonundan beri yagiyor hic erimedi zaten..ne bereketli cocuklarimiz varmis sanslarina ki$ kI$ gibi gectialsanaalsanasmile
keske dillenselerde dertlerini söyleseler dimi?
saol canim benim.. canim atesi yokta korktum iste ne bileyim.. gecer bugün insallah..
dünürüm bilmiyom ki valla yaa nazarmi ettik yine bilmyiom ki..:çok üzgünüm:
herkese selam kızlar.çok şükür ewımızdeyız..bende cok fena grıbım ewde maskeyle gezıyorum bızı merak ettıgınız dusundugunuz ıcın tesekkurler..oglum su na yanımda uyuyo..daha ıyı ıgnelerı we nefes acıcı surubu werılecek 6 gun we kontrolu war.esımde arabaya bınecektı o gun 9 da 6 ya gelıyodu bebegım fenalasınca zor attık hastaneye kendımızı bıletını ıptal ettı neysekı oglum daha ıyı.hepınızı opuyorum allahım korusun kuzualrımızı
seninki gündüz le geceyi karıştırmış canım. yavaş yavaş gündüz uykusunu kısaltmalısın. mesala 7 de uyudu 10 da uyandır oyun oyna evin içinde gezdir sonra bi daha uyut. gündüz hep oynat geceleride hiç konuşma ama uzun zaman alır düzelmesi az sabretmek gerek.Canım bu herkeste aynı galiba benim kaynanam da annem diye seviyordu lohusayken nası zoruma gidiyodu bi de 40 .çıkana kadar yanımdaydı ...sonra annem geldi kendi annem de annem diye seviyo pişman oldum sonra haksızlık etmişim diye bence sen en iyisi bi bakıcı bul annende arasıra yanında kontrol etsin bakıcıyı...Seneye benimde problemim bakıcı olacak eşim annem var ya diyo...Aynı yerde olsak neyse......
Bende 9.dan sonra uydum daha yeni uyandım..benim evde dipli bucaklı bi temizlik istiyo ama hiç yapasım yok...Sabahleyin eşime kapılar falan silinecek dedim.E ben mi yapcam canım sen yapcan ya dedi....
Doğru diyosun canım....
Gurbet yaren canım sabahleyin 7den öğleyin 3-4 e kadar uyuyo arada emiyor tekrar uyumaya başlıyo...gece yarısı olana kadar 8-10 saat uyumuş oluyor...Gecenin bi yarısı ayağa kalkıyo sonra uyumuyo ışığı kapatınca ağlıyo ışığı açınca oyuncaklara bakıp bakıp gülüyo konuşuyo...
arada bizimkinede oluyo. umarım bi daha olmaz.selam kizlar ben geldim.. gece cok uzun gecti.. zeynep nilay hep agladi.. yanaklari kpkirmiziydi hep atesini ölctüm yoktu ama yanaklari yaniyordu.. cok korktum saat kacta uyudu hatirlamiyorum bile.. bi fitil attim belki agrisi vardir diye cok sükür ise yaradi sabahtan beride huysuz ama nedenini cözemedim.. simdi uyuyoo yine gecer insallah yaa..
çook geçmiş olsun canım Allahım daha beterinden sakınsın:Saruboceq:herkese selam kızlar.çok şükür ewımızdeyız..bende cok fena grıbım ewde maskeyle gezıyorum bızı merak ettıgınız dusundugunuz ıcın tesekkurler..oglum su na yanımda uyuyo..daha ıyı ıgnelerı we nefes acıcı surubu werılecek 6 gun we kontrolu war.esımde arabaya bınecektı o gun 9 da 6 ya gelıyodu bebegım fenalasınca zor attık hastaneye kendımızı bıletını ıptal ettı neysekı oglum daha ıyı.hepınızı opuyorum allahım korusun kuzualrımızı
kaynanalık yapmıyom nan
gelinime kıyamıyom ondan beeeeee
kıyamam yaaaaa oku canım bol bol
hoşgeldin canım
iyi olmasına çok sevindim boncuğun
geçmiş olsun canım yaaherkese selam kızlar.çok şükür ewımızdeyız..bende cok fena grıbım ewde maskeyle gezıyorum bızı merak ettıgınız dusundugunuz ıcın tesekkurler..oglum su na yanımda uyuyo..daha ıyı ıgnelerı we nefes acıcı surubu werılecek 6 gun we kontrolu war.esımde arabaya bınecektı o gun 9 da 6 ya gelıyodu bebegım fenalasınca zor attık hastaneye kendımızı bıletını ıptal ettı neysekı oglum daha ıyı.hepınızı opuyorum allahım korusun kuzualrımızı
herkese selam kızlar.çok şükür ewımızdeyız..bende cok fena grıbım ewde maskeyle gezıyorum bızı merak ettıgınız dusundugunuz ıcın tesekkurler..oglum su na yanımda uyuyo..daha ıyı ıgnelerı we nefes acıcı surubu werılecek 6 gun we kontrolu war.esımde arabaya bınecektı o gun 9 da 6 ya gelıyodu bebegım fenalasınca zor attık hastaneye kendımızı bıletını ıptal ettı neysekı oglum daha ıyı.hepınızı opuyorum allahım korusun kuzualrımızı
yapisin işte kaynana kaynana cadı kaynanasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
hoşbuldukc anım cok cok sagolhoşgeldin canım
iyi olmasına çok sevindim boncuğun
amınnnn cok sagol canımçook geçmiş olsun canım Allahım daha beterinden sakınsın:Saruboceq:
amın tatlım amın allahım korusun yenıden yasatmasın kımseye wermesın..:gitme:geçmiş olsun canım yaa
Allah korusun bebişleri
keske grıp olsa bronsıt baslangıcı dedıler neler geldı basımıza..neysekı su an ıyıyız canım cok sagolelifcim geçmiş olsun canım bebek girpmi oldu kıyamam tıkandı demi
çok geçmiş olsun opuyorumnanaktan
uğraşim nan özlemişim sennen uğraşmayı bacım hamiş zamanlarındaki gibinan uğraşma bennen sanada yaparım haaaaaaakötükedihüso
hoşbuldukc anım cok cok sagol
amınnnn cok sagol canım
amın tatlım amın allahım korusun yenıden yasatmasın kımseye wermesın..:gitme:
keske grıp olsa bronsıt baslangıcı dedıler neler geldı basımıza..neysekı su an ıyıyız canım cok sagol
bıraz oksuruk hala war bıde burun tıkanıklıgı
yapisin işte kaynana kaynana cadı kaynanasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
uğraşim nan özlemişim sennen uğraşmayı bacım hamiş zamanlarındaki gibi
kaynana kazan karası
görümce allah belası
damat beyi sorarsan
yaş pastamın ortası:roflol::roflol::roflol::roflol:
bende şaka yapıyom bacım uğraşuğraşim nan özlemişim sennen uğraşmayı bacım hamiş zamanlarındaki gibi
kaynana kazan karası
görümce allah belası
damat beyi sorarsan
yaş pastamın ortası:roflol::roflol::roflol::roflol:
direk bronşitmi oldu gııııı ayyy allahtan çabuk atlattınız çok şükür çok zordur bilirima.s
kıslar bişi sorcam
ösge tam 3 saat önce emmişti şimdi emzirdim sadece 5 dk emdi o kaa surenin ustune bu kaa kısa emmeyle doyar mı bu yaa bilmiyorumkismile
az tabe gııı uyku sırasında emiyomu benimki anca öle emiyo yoksa aç kalır benimkide vallaha ben uyku sırasında alıp emziriyom fırsattan istifadekıslar bişi sorcam
ösge tam 3 saat önce emmişti şimdi emzirdim sadece 5 dk emdi o kaa surenin ustune bu kaa kısa emmeyle doyar mı bu yaa bilmiyorumkismile
ayyyyyy dünnnüüüüürrrr yerim seni ben datlum kurban olsun sana dünürün Şenidatlum herkeş senin gibi datlu kaynana olamas kiii opuyorumnanaktan
puhahahaha o ne lan çıtırtııı kaydirigubbakcemile3
kıslar bişi sorcam
bende şaka yapıyom bacım uğraş
he ya hamişken aaaaaaa özledim galiba hamişliği:))
bence doyar benimkide o kadar emiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?