2009 Kasm Anneleri

aaaa ne oldu yaw bebişe aşı neyn olmuşmuydu bebenCADIARZU

kiz asiyi tee ne zaman oldu neden böyle yapiyoo anlamiyom.. yüzü kirmiziydi ya bi de keyfi yok ablan geldi aklima ic ates neyin olmasin diye gözümü bile kirpmadim gece.. ne olur ne olmaz bide fitil attim.. icime kurt düstü bi kere cok üzüldüm yaa:sinifsinif:

nisanindami yanaklari kirmizi? evet ya dün reale gidelim dedik sonra vazgectim keyfim yok dedim.. iyiki gitmemism..yoksa esim bana söylencekti disari ciktik ondan oldu diye..burda kar yagiyor yine tutmus gene baya.. bu yil araligin sonundan beri yagiyor hic erimedi zaten..ne bereketli cocuklarimiz varmis sanslarina ki$ kI$ gibi gectialsanaalsanasmile

ya 2 gündür benim yavrumda ölee uyanıkken hep mıkır mıkır sanki bir derdi var ama ne

keske dillenselerde dertlerini söyleseler dimi?

geçmiş olsun ayşecimmmm
vardır bir derdi elbetttt
arada oluyo bizimkine deee ateşi yoksa korkma hiç...

saol canim benim.. canim atesi yokta korktum iste ne bileyim.. gecer bugün insallah..

dünür ne ettin gelinimeklava:

dünürüm bilmiyom ki valla yaa nazarmi ettik yine bilmyiom ki..:çok üzgünüm:

herkese selam kızlar.çok şükür ewımızdeyız..bende cok fena grıbım ewde maskeyle gezıyorum bızı merak ettıgınız dusundugunuz ıcın tesekkurler..oglum su na yanımda uyuyo..daha ıyı ıgnelerı we nefes acıcı surubu werılecek 6 gun we kontrolu war.esımde arabaya bınecektı o gun 9 da 6 ya gelıyodu bebegım fenalasınca zor attık hastaneye kendımızı bıletını ıptal ettı neysekı oglum daha ıyı.hepınızı opuyorum allahım korusun kuzualrımızı

ahan hem kaynanasından muzdarip hem kaynanalık yapi
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu:roflol::roflol:
kaynanalık yapmıyom nan
gelinime kıyamıyom ondan beeeeee
kıyamam yaaaaa oku canım bol bol

hoşgeldin canım
iyi olmasına çok sevindim boncuğun

seninki gündüz le geceyi karıştırmış canım. yavaş yavaş gündüz uykusunu kısaltmalısın. mesala 7 de uyudu 10 da uyandır oyun oyna evin içinde gezdir sonra bi daha uyut. gündüz hep oynat geceleride hiç konuşma ama uzun zaman alır düzelmesi az sabretmek gerek.
arada bizimkinede oluyo. umarım bi daha olmaz.
çook geçmiş olsun canım Allahım daha beterinden sakınsın:Saruboceq:

benim de kaynanam aradı yine.. yılbaşından beri konuşmuyom.. iki defa aradı açmadım telefonumu şimdi de açtım çok ciddi konuştum kapattım.. ne kadar ısrarcı yaaa... üüüüf onları düşnünce bile daral geliyo bana:umursamaz:

neyse bacılar ben kaçıyo yemek yapcam daha... hadin görüşürük yine

geçmiş olsun canım yaa
Allah korusun bebişleri

elifcim geçmiş olsun canım bebek girpmi oldu kıyamam tıkandı demi
çok geçmiş olsun opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım
iyi olmasına çok sevindim boncuğun
hoşbuldukc anım cok cok sagol
çook geçmiş olsun canım Allahım daha beterinden sakınsın:Saruboceq:
amınnnn cok sagol canım

geçmiş olsun canım yaa
Allah korusun bebişleri
amın tatlım amın allahım korusun yenıden yasatmasın kımseye wermesın..:gitme:
elifcim geçmiş olsun canım bebek girpmi oldu kıyamam tıkandı demi
çok geçmiş olsun opuyorumnanaktan
keske grıp olsa bronsıt baslangıcı dedıler neler geldı basımıza..neysekı su an ıyıyız canım cok sagol
bıraz oksuruk hala war bıde burun tıkanıklıgı

nan uğraşma bennen sanada yaparım haaaaaaakötükedihüso
uğraşim nan özlemişim sennen uğraşmayı bacım hamiş zamanlarındaki gibi
kaynana kazan karası
görümce allah belası
damat beyi sorarsan
yaş pastamın ortası:roflol::roflol::roflol::roflol:

direk bronşitmi oldu gııııı ayyy allahtan çabuk atlattınız çok şükür çok zordur bilirima.s

kıslar bişi sorcam
ösge tam 3 saat önce emmişti şimdi emzirdim sadece 5 dk emdi o kaa surenin ustune bu kaa kısa emmeyle doyar mı bu yaa bilmiyorumkismile

uğraşim nan özlemişim sennen uğraşmayı bacım hamiş zamanlarındaki gibi
kaynana kazan karası
görümce allah belası
damat beyi sorarsan
yaş pastamın ortası:roflol::roflol::roflol::roflol:

puhahahaha o ne lan çıtırtııı kaydirigubbakcemile3

bende şaka yapıyom bacım uğraş
he ya hamişken aaaaaaa özledim galiba hamişliği:))

kıslar bişi sorcam
ösge tam 3 saat önce emmişti şimdi emzirdim sadece 5 dk emdi o kaa surenin ustune bu kaa kısa emmeyle doyar mı bu yaa bilmiyorumkismile

bence doyar benimkide o kadar emiyo

kıslar bişi sorcam
az tabe gııı uyku sırasında emiyomu benimki anca öle emiyo yoksa aç kalır benimkide vallaha ben uyku sırasında alıp emziriyom fırsattan istifade
datlum herkeş senin gibi datlu kaynana olamas kiii opuyorumnanaktan
ayyyyyy dünnnüüüüürrrr yerim seni ben datlum kurban olsun sana dünürün Şeni
ŞenizŞeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
puhahahaha o ne lan çıtırtııı kaydirigubbakcemile3

bide bunu dinle
o kaynana kaynana
kara kazanda kayna
ya bi bak suratına
al eline bir ayna
alacağum kızını
bildiğin gibi oyna
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…