sen ne diyosun bakem hhııııı:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:klava: klava:kötükedihüso
vallaha iki bebe bakmak bence doğa üstü bi olay helede böle sizinkiler gibi kuçukse abbaoowwwwwwwww
pravoo valla iki bebeli kasım analarına alkış istimmmm alkisalkisalkis
noli nan neen barisinnn sölediklerim tamamen benle ilgili dünür özgeynen bi alakası yok
abuu gelinin anasını kıskananı da ilk defa görimmm kaydirigubbakcemile3
vallaha iki bebe bakmak bence doğa üstü bi olay helede böle sizinkiler gibi kuçukse abbaoowwwwwwwww
pravoo valla iki bebeli kasım analarına alkış istimmmm alkisalkisalkis
heee walla kendimi ylın anası seçmek istiyiiimmm:roflol::roflol::roflol:
gııı cerenimooo sen facede cerin msn:roflol:
tırnaklarını kesiyoruz ama sanki çabucak büyüyolar bilmiyorumkismilekesmiyonmu tırnaklarını gıı ben 1 aydır kullanmıyom eldiven
bende iyi diyelim iyi olalım napak uğraşim büyük cadynan küçük kerataynan
iflahımı kestiler
ben bende değilim
meçhullerdeyiiiiiiiiiiiiimmmmmm:roflol::roflol:
tırnaklarını kesiyoruz ama sanki çabucak büyüyolar bilmiyorumkismile
evet ya ama saçları büyümüyohe yaaw çok çabuk büyüyolar:1no2::1no2:
heee walla kendimi ylın anası seçmek istiyiiimmm:roflol::roflol::roflol:
gııı cerenimooo sen facede cerin msn:roflol:
öle yılın anası olmak kolay değel timammu hele doğur bakem 5,6 dene:roflol::roflol::roflol:
hadi len senin bebelerin uslu yılın anası fatom bi kere :hooray:
ivet bebemmm cerin benimmmm çok mu zor oldu bulmak sempatiksalakcinni
tekrar geçmiş olsun canım, iyi geceler opuyorumnanaktanselam kk nın uyuyan güzelleri..oglumu öpe öpe uyuttum grıbım ama kım takar.aklım basımdan gıttı onu hastaneye yetıstırene kadar....allahım kımselere werme yarabbımm....şimdi gıdıp o mıs kokuusyla nefesının sesıyle uyuyacagım allah herkese rahatlık wersın...:Saruboceq:Şeniz
selam kk nın uyuyan güzelleri..oglumu öpe öpe uyuttum grıbım ama kım takar.aklım basımdan gıttı onu hastaneye yetıstırene kadar....allahım kımselere werme yarabbımm....şimdi gıdıp o mıs kokuusyla nefesının sesıyle uyuyacagım allah herkese rahatlık wersın...:Saruboceq:Şeniz
selam kk nın uyuyan güzelleri..oglumu öpe öpe uyuttum grıbım ama kım takar.aklım basımdan gıttı onu hastaneye yetıstırene kadar....allahım kımselere werme yarabbımm....şimdi gıdıp o mıs kokuusyla nefesının sesıyle uyuyacagım allah herkese rahatlık wersın...:Saruboceq:Şeniz
günaydınlaaaaaaaaaar
bugün akşam misafir geliyo bi ton iş var ben geldim burda oturuyom:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?