ya canlarım misafir neysede şu ikram işi dert ya
akşam misafiri yapıyorum yenmiyo yapmıyorum ayıp oluyo
acaba bu sefer muhallebili hafif bir tatlı yapsam çayın yanina
sonrada çerez kola filan yetermiki
dün kızım feleğimi şaşırtınca gözümden kaçmış sağol canım.bende aldırayım...
amin canım inşallah..
Hepsi kötü değil demek ki ama geneli öyle....
çok geçmiş olsun canım.
Bana doktor demedi de sağlık ocağındaki ebe doğumdan sonra 38. gün gel demişti.Ben gitmedim spiral düşünmeyince....
bence de şanslı çalışanlardansın ...Abooo ben sabah 7.30 da çıkıp akşam 4-430 gibi evde olacaktım bi de yol yorgunluğu ...Tabi süt izini de lafta olacaktı.bu ayın sonuna kadar raporluyum sonrada ücretsiz izne ayrılacağım..Çalışmaya başlayana kadar da kızım 10 aylık olacak...
ooo çok bilee :lepi:
he gııı çok güleö bi oğlum var selo hemencecik gülikaydirigubbakcemile3fatooo furkan ne tatlı gülmüş gıı maşallaahh
50:roflol::roflol:bowww gisli acan gibi mi gıı:1ninca: ayy çok heyçanlıı:1shok:
bizi gelişmelerden haberdar et olur mu
inşallah istemiceen şeyler duymazsın :Saruboceq:
off bilmiyim fatom yaa üşütmüş galibaa :çok üzgünüm: nane limon ıhlamur koydum biberona ama çok az içti :1no2:bu ara emişi azaldı gerçekten yaa memeylen boğuşuyoo :sinifsinif: bu arada gözüm aydın beyzoşum pok yaptı :teytey: ama çok sulu yaptı bu bebe gerçekten üşütmüş zaar :çok üzgünüm: şimdide sıcak su torbası koydum bacaklarına ayaklarına koydum uyuttum :lepi: şifa olsun yavruşuma :Saruboceq:
hade gözünaydın tubiş kakayı gördün:roflol:
ben kaç gösteriyom nan sositososito
abbaaaooowww nere sakladın gıı sölede karuya haber verem :roflol::roflol::roflol::roflol:uff. bugün eve gitmeye korkuyom ha. bide işin kadının dinleme aletini görmüş olma riski var ki. pek iyi olmaz ya öle bi durumda:kedi:
ayy tuba hayranıyım senin kızın
bide böle haşın bakmıyomu ıyyyy ısır beni diiiii kaydirigubbakcemile3
çok haşin we gaddardır benim kızım sositososito babasına çekmiş zaar sempatiksalakcinniayy tuba hayranıyım senin kızın
bide böle haşın bakmıyomu ıyyyy ısır beni diiiii kaydirigubbakcemile3
50:roflol::roflol:
ooooooooooooooooooooooooo
noliii ilanı aşkmı varaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
ooooooooooooooooooooooooo
noliii ilanı aşkmı varaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
yok anam benim gelin var biz kenyayla dünür olcezzz
emme babası vermiii kızını
hıhhh benim oğluş gibisini bulmuşta kaydirigubbakcemile3
biz alırız ama :lepi:
benim kızın başıda bağlı anacımzemuszemus
yelloza kakaladım çiikin ördekimisempatiksalakcinni
hem kaynanası onu süsleyip püslücek kıza benzeticek bayanssulusmile
benimde 20 günlük rapor iznim daha var eylül ayında ya da ocak ayına kadar sıkışınca kullanırım diye düşünüyorum...iyi olur ya canım. 10 aylık olunca yemesi içmesi okadar dert olmaz. şimdi süt yetiştircem diye habire yiyip duruyom.
gerçi bende diş çıkarma zamanı tekrar bi 20 gün rapor bide yıllık izin düşünüyom. ama bakalım. belkide yıllık izni sonra tatil için kullanırım
kız senin dünür canliz mi
şaka yapim nan selom çok gözel karı yaw 18 lik çıtırım benimopuyorumnanaktançok haşin we gaddardır benim kızım sositososito babasına çekmiş zaar sempatiksalakcinni
msnde olsak sağa ricep üvedüğün tükürüğünü yollamıştım heeklava:
al şimdilik domateslen idare et düdük :tomato::tomato::tomato:
alırsınız evelallah turşusunumu kuracamış babasıyok anam benim gelin var biz kenyayla dünür olcezzz
emme babası vermiii kızını
hıhhh benim oğluş gibisini bulmuşta kaydirigubbakcemile3
biz alırız ama :lepi:
heee sen iyi yere kapak attın haci her bişeyi bedavaya getürecün:roflol::roflol:benim kızın başıda bağlı anacımzemuszemus
yelloza kakaladım çiikin ördekimisempatiksalakcinni
hem kaynanası onu süsleyip püslücek kıza benzeticek bayanssulusmile
ewet şekerim biz iki çatlak dünür olduk zemuszemus hem biz bebeleri bile aynı gün doorduk aklinialirimsmile
kim 18lik çıtırşaka yapim nan selom çok gözel karı yaw 18 lik çıtırım benimopuyorumnanaktan
o da olabülüüü sempatiksalakcinnihayır yannış söledin siz iki dombalak dünür oldunuz:roflol::roflol::roflol:
hanımlaar
kim 18lik çıtır
ben mi selocan mıı kötükedihüso
buuuyyrrrruuuuuunnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
ben geldimmmmmmmmmmmmmm sempatiksalakcinni
hıh halt etmişsin sen :dilcikar:selom öle
sen tam 18 in tersi 81 görinisin:roflol::roflol::roflol::roflol:
ben geldimmmmmmmmmmmmmm sempatiksalakcinni
hıh halt etmişsin sen :dilcikar:
hoşgeldinn opuyorumnanaktan nerdesin sen bakiim alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?