2009 Kasm Anneleri

bide aynı bölüm aynı fakülte mezunu filan çıkarmışız.
kız sınıf arkadaşı olmayak. hacı msn olsa ordan derdim saa ama ben böle kamuya çoğ açık bi siteden kendimi pek dimek istemiyom yav.
niyeyse artık. kaynanamdan korkuyom herhal. bulur buralardan çıkarır beni. yazdıklarımı okuyonca şok şok şok...sempatiksalakcinni

vereliniortak bu zamanda gerekli bence en azından ilk zaman hoş değil ama neler duyuyoruz Allah korusun anlat sonra gelişmeleri merak ettim şimdi

vereliniortak bu zamanda gerekli bence en azından ilk zaman hoş değil ama neler duyuyoruz Allah korusun anlat sonra gelişmeleri merak ettim şimdi

inş bu konuda negatif bişey yazmam nagicim. gerçekten seviyorum bakıcımı. içim bi tuhaf oyüzden. ama söz konusu minicik bir bebek.
yapmam gerektiğini düşündüm bende. allahım inş kötü bişe duymam. içim pır pır.

ayyy inşallaahh güzel güzel konuşuyodur bebişinlee bilmiyorumkismile
sen bi de hele önce

allam yarebbiim gizli polis kaydirigubbakcemile3
özelden yaz gıı çok merak ettim fallaaa ay ben de özelden atem bari saa kaydirigubbakcemile3

ne ettin nan bebeye
kız emesi azalmışsa kaka yapmayabülü
ama üşüttü sanırsam kustuğuna göre
ne dimek rica ederim
evet doktorla hoşlanmıyor öle durumlardan emme boşver sen sor yinede rahatlarsın
bacılar koccaaaaaaaaa bir tabak makarna yaptım yicüüüünnn
buyrun gelin benim kiloları kim verecekse artık bilmimmm kaydirigubbakcemile3
tıkın tıkın
ben sevmem pek makarna
ben salata delisiyim kocaman kocaman tabaklarda bol limonlu salatacokacimcoook
oooooooooooooooooooooooooooo
hade gözünaydın darısı başımızaa.s
sen bi de hele önce
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

nagiş nan seni facede gördüm çok şugar bi gaısın maşallah saaa
yaşın kaç kız küçük gösteriyon

napıon kıı fatoooo ayy anamın yanına gidiyom geliyom yazıyomm haaa eyvahedigeldismile
benim kız dün sadece 2.5 saat uyudu gündüz
bugün sağlam uyur heralde

nagiş nan seni facede gördüm çok şugar bi gaısın maşallah saaa
yaşın kaç kız küçük gösteriyon

saol cnm ama fotonun en güzelini seçtim :roflol::roflol:
2010 itibariyle 27 oldum :sinifsinif:
valla kartanem tam 73 kgyim havalar ısınsa oğlumuda pusete koyup yürüyüşe çıkıcam
zaten evde bunaldım hamilelik öncesi çalışıyodum evde olmak çok sıkıcı tek tesellim oğluşum

heç 27 göstermiyon haaaa
ayy ben de eski kiloma döndüm diye seviniyodum ama bi kaç gündür göbek pörtledi yaa

heç 27 göstermiyon haaaa
ayy ben de eski kiloma döndüm diye seviniyodum ama bi kaç gündür göbek pörtledi yaa

allahtan anama çekmişim etim sıkı pek göstermiyom kaydirigubbakcemile3
göbekler çıkıyo bazen çok sinir bozucu facede nasıl gördün kııı eklemişmiyim seni:uhm:

napıon kıı fatoooo ayy anamın yanına gidiyom geliyom yazıyomm haaa eyvahedigeldismile
benim kız dün sadece 2.5 saat uyudu gündüz
bugün sağlam uyur heralde

napam bacım bebelerlen uğraşim buseyi attım beşiğine orda oynuyo uyur inşallah furkanım uyuyor her uyanabülüüüüüüüüüüüü

dün uyumadıysa bugün uyur gabbaaaaa.s

abowww gisli acan gibi mi gıı:1ninca: ayy çok heyçanlıı:1shok:
bizi gelişmelerden haberdar et olur mu
inşallah istemiceen şeyler duymazsın :Saruboceq:
ne ettin nan bebeye
kız emesi azalmışsa kaka yapmayabülü
ama üşüttü sanırsam kustuğuna göre
off bilmiyim fatom yaa üşütmüş galibaa :çok üzgünüm: nane limon ıhlamur koydum biberona ama çok az içti :1no2:bu ara emişi azaldı gerçekten yaa memeylen boğuşuyoo :sinifsinif: bu arada gözüm aydın beyzoşum pok yaptı :teytey: ama çok sulu yaptı bu bebe gerçekten üşütmüş zaar :çok üzgünüm: şimdide sıcak su torbası koydum bacaklarına ayaklarına koydum uyuttum :lepi: şifa olsun yavruşuma :Saruboceq:
heç 27 göstermiyon haaaa

ben kaç gösteriyom nan sositososito

uff. bugün eve gitmeye korkuyom ha. bide işin kadının dinleme aletini görmüş olma riski var ki. pek iyi olmaz ya öle bi durumda:kedi:

inş duymam dediğin gibi. kız acanlıktan diil ha. ödüm kopuyo bide görürse diyee. çünkü memnunum kadından. kalbi kırılsında istemem. emme tedbir işte. haberdar ederim sizi.
hade gözün aydın. bol kakalı günlerkaydirigubbakcemile3

ya canlarım misafir neysede şu ikram işi dert ya
akşam misafiri yapıyorum yenmiyo yapmıyorum ayıp oluyo
acaba bu sefer muhallebili hafif bir tatlı yapsam çayın yanina
sonrada çerez kola filan yetermiki

nurse harveys veriyorum bide rezene çayı içiriyorum canım
dün kızım feleğimi şaşırtınca gözümden kaçmış sağol canım.bende aldırayım...

günaydın millet herkese hayırlı cumalar
rabbim bu mübarek gün hürmetine hepimizin bebesini hastalıklardan kem gözlerden nazarlardan kazalardan belalardan korusun inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
amin canım inşallah..

Hepsi kötü değil demek ki ama geneli öyle....

çok geçmiş olsun canım.
Bana doktor demedi de sağlık ocağındaki ebe doğumdan sonra 38. gün gel demişti.Ben gitmedim spiral düşünmeyince....

bence de şanslı çalışanlardansın ...Abooo ben sabah 7.30 da çıkıp akşam 4-430 gibi evde olacaktım bi de yol yorgunluğu ...Tabi süt izini de lafta olacaktı.bu ayın sonuna kadar raporluyum sonrada ücretsiz izne ayrılacağım..Çalışmaya başlayana kadar da kızım 10 aylık olacak...

ya canlarım misafir neysede şu ikram işi dert ya
akşam misafiri yapıyorum yenmiyo yapmıyorum ayıp oluyo
acaba bu sefer muhallebili hafif bir tatlı yapsam çayın yanina
sonrada çerez kola filan yetermiki

ay misafir iyi hoşta bu hazırlık aşaması dert ya. benim kocişte yemeğe misafir çağırmış.
yeterince yorulmuyom diye düşünüyo galibaalsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…