- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
ne mühendisisin hacı sen meslektaşmıyız yosam sempatiksalakcinni
ben varya bugün eve ses dinleme aleti koydum. içim çok tuhaf bugün. kamerayı etik bulmuyorum ama ses cihazı bence bebğimin sağlığı için etik. evet bakıcıma çok güveniyorum seviyom ama tedbir amacıyla yaptım. inş beklemdeiğim bişey duymam:Saruboceq:
vereliniortak bu zamanda gerekli bence en azından ilk zaman hoş değil ama neler duyuyoruz Allah korusun anlat sonra gelişmeleri merak ettim şimdi
ayyy inşallaahh güzel güzel konuşuyodur bebişinlee bilmiyorumkismileben varya bugün eve ses dinleme aleti koydum. içim çok tuhaf bugün. kamerayı etik bulmuyorum ama ses cihazı bence bebğimin sağlığı için etik. evet bakıcıma çok güveniyorum seviyom ama tedbir amacıyla yaptım. inş beklemdeiğim bişey duymam:Saruboceq:
sen bi de hele önce
ne ettin nan bebeyebenimde beyzoşum bugün 3. gün hala kaka yapmadı:1no2: heç böle olmasdı nolduki acaba :uhm: yavrumun pokuna nazar değdirdim :sinifsinif:
bide akşamdan beri çok kusuyo böle pis kokulu :sinifsinif: üşüttü galiba :çok üzgünüm: nane limon ıhlamur kaynattım uyansın ondan içiriyim barii :içelim:
ne dimek rica ederimen ıyısı ben acıp sorayım doktorumuza laktoz alerjısı olabılırmı bızım durumumuz dıye
gercı doktorlar boyle yaklasımlardan nefret edıyo ama napayım kuzum ılac kullansın ıstemıyorum
kesınlıkle katılıyorum bazı tedavıları deneme yanılma yoluyla buluyolar ama bebekler daha cok kucuk onlara yapılmamalı
cok tesekkur ederım cevaplarınız ıcın
tıkın tıkınbacılar koccaaaaaaaaa bir tabak makarna yaptım yicüüüünnn
buyrun gelin benim kiloları kim verecekse artık bilmimmm kaydirigubbakcemile3
oooooooooooooooooooooooooooobenim bebik 4 aylık oldu ya. dün biraz armut rendeledim öyle pütrüyla yedrdim 3 5 çay kaşığı. ayy nasılda severek yiyo yavruş. süt içe içe sıkıldı dimekki :ecrin_bebek:
bide bugün bakıcı bebişi yüzükoyun yatırdım sırtüstü döndü dedi. kaç gündür uğraşıyodum yapsın diye ama ilk görmek ona nasip oldu. :sinifsinif:
bende dururmuyum koydum yüzükoyun. bi taklada bana attı kuzum:lepi:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:sen bi de hele önce
nagiş nan seni facede gördüm çok şugar bi gaısın maşallah saaa
yaşın kaç kız küçük gösteriyon
saol cnm ama fotonun en güzelini seçtim :roflol::roflol:
2010 itibariyle 27 oldum :sinifsinif:
valla kartanem tam 73 kgyim havalar ısınsa oğlumuda pusete koyup yürüyüşe çıkıcam
zaten evde bunaldım hamilelik öncesi çalışıyodum evde olmak çok sıkıcı tek tesellim oğluşum
heç 27 göstermiyon haaaa
ayy ben de eski kiloma döndüm diye seviniyodum ama bi kaç gündür göbek pörtledi yaa
allahtan anama çekmişim etim sıkı pek göstermiyom kaydirigubbakcemile3
göbekler çıkıyo bazen çok sinir bozucu facede nasıl gördün kııı eklemişmiyim seni:uhm:
napıon kıı fatoooo ayy anamın yanına gidiyom geliyom yazıyomm haaa eyvahedigeldismile
benim kız dün sadece 2.5 saat uyudu gündüz
bugün sağlam uyur heralde
abowww gisli acan gibi mi gıı:1ninca: ayy çok heyçanlıı:1shok:ben varya bugün eve ses dinleme aleti koydum. içim çok tuhaf bugün. kamerayı etik bulmuyorum ama ses cihazı bence bebğimin sağlığı için etik. evet bakıcıma çok güveniyorum seviyom ama tedbir amacıyla yaptım. inş beklemdeiğim bişey duymam:Saruboceq:
off bilmiyim fatom yaa üşütmüş galibaa :çok üzgünüm: nane limon ıhlamur koydum biberona ama çok az içti :1no2:bu ara emişi azaldı gerçekten yaa memeylen boğuşuyoo :sinifsinif: bu arada gözüm aydın beyzoşum pok yaptı :teytey: ama çok sulu yaptı bu bebe gerçekten üşütmüş zaar :çok üzgünüm: şimdide sıcak su torbası koydum bacaklarına ayaklarına koydum uyuttum :lepi: şifa olsun yavruşuma :Saruboceq:ne ettin nan bebeye
kız emesi azalmışsa kaka yapmayabülü
ama üşüttü sanırsam kustuğuna göre
heç 27 göstermiyon haaaa
ayy ben de eski kiloma döndüm diye seviniyodum ama bi kaç gündür göbek pörtledi yaa
inş duymam dediğin gibi. kız acanlıktan diil ha. ödüm kopuyo bide görürse diyee. çünkü memnunum kadından. kalbi kırılsında istemem. emme tedbir işte. haberdar ederim sizi.abowww gisli acan gibi mi gıı:1ninca: ayy çok heyçanlıı:1shok:
bizi gelişmelerden haberdar et olur mu
inşallah istemiceen şeyler duymazsın :Saruboceq:
off bilmiyim fatom yaa üşütmüş galibaa :çok üzgünüm: nane limon ıhlamur koydum biberona ama çok az içti :1no2:bu ara emişi azaldı gerçekten yaa memeylen boğuşuyoo :sinifsinif: bu arada gözüm aydın beyzoşum pok yaptı :teytey: ama çok sulu yaptı bu bebe gerçekten üşütmüş zaar :çok üzgünüm: şimdide sıcak su torbası koydum bacaklarına ayaklarına koydum uyuttum :lepi: şifa olsun yavruşuma :Saruboceq:
ben kaç gösteriyom nan sositososito
dün kızım feleğimi şaşırtınca gözümden kaçmış sağol canım.bende aldırayım...nurse harveys veriyorum bide rezene çayı içiriyorum canım
amin canım inşallah..günaydın millet herkese hayırlı cumalar
rabbim bu mübarek gün hürmetine hepimizin bebesini hastalıklardan kem gözlerden nazarlardan kazalardan belalardan korusun inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Hepsi kötü değil demek ki ama geneli öyle....valla allahı var benım kayınvaliden de iyi beni kızım diye seviyorlar hatta esime damat diyorlar hamileliğim boyunca hiç birsey yapmadım onda hersey ayağıma geldi valla meyvem cayım vs berk'e de cok iyi bakıyor hatta annemden iyi bakıyor, 2 hafta sonrada aynı sokakta bir daireye tasınıyoruz berk 'i ona bırakıp işlerimi gorup yuruyus yapaabileceğim artık işe baslayınca da bakıcı kayınvalideme gelecek tek bakıcı ile kalmayacak berk ile. işten gelince de yemeklerı bende yeriz diyor yemek derdim de olmayacak insaallah. valla ben allah uzun omur versin diyorum
çok geçmiş olsun canım.herkese merhabalar kızlar
yıne kaç gündür siteye giremedim net gidip geliyo
üstelık böbreklerıme kadar iltihablanmışım kızlar 6 tane iğne yedım şimdi antıbıyotık hap kullanıcam 10 gün
oğlumda ıdrar yolu enfeksıyonu varmış onada antıbıyotık şurup verdıler 7 gün ıçıcek
Bana doktor demedi de sağlık ocağındaki ebe doğumdan sonra 38. gün gel demişti.Ben gitmedim spiral düşünmeyince....anam burda yaa ben de dr işlerimi falan hallediyom göze gittim kadın doğuma gittim yarın da endokrine gitcem
ayy anam hep burda olsa ama ben de işe gitmesem
uyutma seanslarını anama devrettim pek rrahatım zemuszemus
hatta ev ile ilgili herşeyi de anam yapiii ondan yayıp giremiyom gıı neteee
akannehir
bu arada spiral taktıracadum ben daa yımırtlamaya başlamamışım adet olmam lazımmış önce akannehir
çok geçmiş olsun cnım yaaa ee emziremicenmi oğluşunuu
bence de şanslı çalışanlardansın ...Abooo ben sabah 7.30 da çıkıp akşam 4-430 gibi evde olacaktım bi de yol yorgunluğu ...Tabi süt izini de lafta olacaktı.bu ayın sonuna kadar raporluyum sonrada ücretsiz izne ayrılacağım..Çalışmaya başlayana kadar da kızım 10 aylık olacak...böle demeyin ya. ben üzülüyom çalışmak zorunda olduğum için
mafoldumben
ama ben sabah 3 saat öğleden sonra 3 saat işteyim. öğlen arası 2 saat evdeyim. sanırım ben yinede şanslı çalışanlardanım. :çok üzgünüm:
ya canlarım misafir neysede şu ikram işi dert ya
akşam misafiri yapıyorum yenmiyo yapmıyorum ayıp oluyo
acaba bu sefer muhallebili hafif bir tatlı yapsam çayın yanina
sonrada çerez kola filan yetermiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?