2009 Kasm Anneleri

bende takmiyomda burda okuyunca kafam karisiyooo.. bi derdi skntisi yoksa sorun olmaz herhalde..

kartanem cok sevindim calismicagina..berosun en güzel günlerini kacirmicaksin:lepi:

benim oğlan bugün kaka yapmış sordum azcık sarı dedi bakıcı. gittim çöpten aldım açtım baktım valla.
ben tam umutsuz vakayım yav.
çoğu yeşilimsi sarı ama çok az bi kısmı resmen yemyeşill. yosun gibi

bende takmiyomda burda okuyunca kafam karisiyooo.. bi derdi skntisi yoksa sorun olmaz herhalde..

kartanem cok sevindim calismicagina..berosun en güzel günlerini kacirmicaksin:lepi:

böle demeyin ya. ben üzülüyom çalışmak zorunda olduğum için
mafoldumben
ama ben sabah 3 saat öğleden sonra 3 saat işteyim. öğlen arası 2 saat evdeyim. sanırım ben yinede şanslı çalışanlardanım. :çok üzgünüm:

kartanesi sen özelde çalışıyon dimi. problem çıkarmazlar dimi. sizdede oluyomu ücretsiz izin filan
evet canım özel
ama zaten kurumsal bi yer olduundan 6 ay ücretsiz izin hakkım da var o yüzden problem olmaz ( inşallah diim dee bilmiyorumkismile)

ben de öle düşündüm iş yerindeki bi abla da dedi herkes öle yapıyo delimisin git ben de böle karar verdim

ii işte yaa ne güzel süt izinlerini öğle mi ayarladın sabah emzir çık öğlen emzir bi de dönünce nerdeyse başka öğüne gerek yok zaten tracy 4 aylık olunca öğünleri 4 saatte bire çıkarın diyodu sen yakında sadee emzirsen olcak yani kaydirigubbakcemile2
benim ev uzak yaa daha dorusu çok trafik oluyo geçen 4 gibi çıktım 5te evdeydim yaa sinir oldum

1.5 saatin 45 dk sını öğle molasından önce 45 sınıda mesai bitiminden önce kullanıyom.
sabah ben giderken klakmamış oluyo oyüzden sağıp bırakıyom. ama öğleden sonra dediğin gibi içmesine gerek kalmıyo. gider gitmez veriyom memeyi. emiyo kuzum doya doya.

kızlar şu çam fıstığı sütü arttırıyo ya galiba. ondan mı bilmem ama benimki farketti kullanmaya başladığımdan beri

ben varya bugün eve ses dinleme aleti koydum. içim çok tuhaf bugün. kamerayı etik bulmuyorum ama ses cihazı bence bebğimin sağlığı için etik. evet bakıcıma çok güveniyorum seviyom ama tedbir amacıyla yaptım. inş beklemdeiğim bişey duymam:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…