- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
amaan ben o kakadan paranoyak oldum hacı ama kokuyo valla hem de ne zamandır ben de kokluyom öle annıyom kız kaka yaptıını hatta koklamama bile gerek kalmıyo bazen kaydirigubbakcemile3
ay normal bence bi derdi husursuzluğu yoksa ben kasmıcam
bizimki bazen yeşil oluyo bazen sarı bi de gazdan mı ne köpüklü oluyo ilk çıkarken
cnm valla benim oğluşun kakasıda kokuyo aynı dediğin gibi kokudan yaptığı anlaşılıyo ama yeşil falan değil bende çok kafaya takmıyom yawww mok bu kokacak tabiiiii kaydirigubbakcemile3 bence acık gamsız olmamız lazım yoksa bu bebeler büyüyene kaaa saçlarımıza aklar düşecek
kız niye öle diyon. 3 aydır yatıyo kız. yapacağı bisürü iş birikmiştir:roflol:
bende takmiyomda burda okuyunca kafam karisiyooo.. bi derdi skntisi yoksa sorun olmaz herhalde..
kartanem cok sevindim calismicagina..berosun en güzel günlerini kacirmicaksin:lepi:
evet canım özelkartanesi sen özelde çalışıyon dimi. problem çıkarmazlar dimi. sizdede oluyomu ücretsiz izin filan
ben de öle düşündüm iş yerindeki bi abla da dedi herkes öle yapıyo delimisin git ben de böle karar verdimbende takmiyomda burda okuyunca kafam karisiyooo.. bi derdi skntisi yoksa sorun olmaz herhalde..
kartanem cok sevindim calismicagina..berosun en güzel günlerini kacirmicaksin:lepi:
böle demeyin ya. ben üzülüyom çalışmak zorunda olduğum için
mafoldumben
ama ben sabah 3 saat öğleden sonra 3 saat işteyim. öğlen arası 2 saat evdeyim. sanırım ben yinede şanslı çalışanlardanım. :çok üzgünüm:
havalar düzelince öğleden sonraları işe getircem arasıra zaten kuzumu
kızlar ya bu topikte karakızz ve benden başka işe başlayan var mı?
evet canım özel
ama zaten kurumsal bi yer olduundan 6 ay ücretsiz izin hakkım da var o yüzden problem olmaz ( inşallah diim dee bilmiyorumkismile)
ben de öle düşündüm iş yerindeki bi abla da dedi herkes öle yapıyo delimisin git ben de böle karar verdim
ii işte yaa ne güzel süt izinlerini öğle mi ayarladın sabah emzir çık öğlen emzir bi de dönünce nerdeyse başka öğüne gerek yok zaten tracy 4 aylık olunca öğünleri 4 saatte bire çıkarın diyodu sen yakında sadee emzirsen olcak yani kaydirigubbakcemile2
benim ev uzak yaa daha dorusu çok trafik oluyo geçen 4 gibi çıktım 5te evdeydim yaa sinir oldum
ne iş yapıyon şekerim sen anasınıfı öğretmeni falanmısın
mühendisim canım
hıııımm iş yerine götürcem diyince bende öyle düşündüm
ne iş yapıyon şekerim sen anasınıfı öğretmeni falanmısın
bana da diip duruyo arkadaşlar getir herkez yarım saat baksa akşam olur kaydirigubbakcemile3
mühendisim canım
iii olur kız kucak kucak gezer akşamada pestili çıkar
eve gelince uyur kalır kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?