2009 Kasm Anneleri

:mymeka:tamam nann hatamızı yüzümüze vurma artık kazara oldiiiilülülülülülü
hatamı estağfurullah beben duymasın
sen uçkuruna sahip çıkma sonrada hata de olmaz öle şey:roflol::roflol:
hemen gözüme çarptı hacı hiç kaçar mı benden sengözlerimebaksanab

bide akıllı uslu pozlar vermişler
biz sankim bunların ne kuduruk olduunu bilmiyoss kaydirigubbakcemile5
he gıııı bizimi kandurucukkaydirigubbakcemile3
sağol canım

he yaaaaa kuduruklarrrrrrrrrrrr
hemide öle böle kuduruk değel aksiyoncu kuduruk:roflol::roflol:

hemen gözüme çarptı hacı hiç kaçar mı benden sengözlerimebaksanab

bide akıllı uslu pozlar vermişler
biz sankim bunların ne kuduruk olduunu bilmiyoss kaydirigubbakcemile5

:mymekaldu bide alnımıza yazaydık biz kuduruğuz diye:dilcikar:öle poz verilir işteaklinialirimsmile

dalga gecmeyin lan kadinla
ayni kaza sizinde basiniza gelirse görürsünüz
bende diyodum itek cok hizliymissin diye ayni halti yeyince ödüm pörtlemisti ya banada olursa diye hemen ona dediklerim aklima geldi

:mymekaldu bide alnımıza yazaydık biz kuduruğuz diye:dilcikar:öle poz verilir işteaklinialirimsmile
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
bende diyodum itek cok hizliymissin diye ayni halti yeyince ödüm pörtlemisti ya banada olursa diye hemen ona dediklerim aklima geldi

ödün pörtledi dimii lülülülülülü

bende seneye bi kazaya kurban gidebülürün :jeyyar:

herif gelene kadar ben azcık uzanıyım
zira pcnin başında heç bu kadar oturduğumu hatırlamıyom dötüm ağırdı

kızlar dün katı meyve sıkacağım geldi
güzel sıkıyo ama elma sırf su olarak çıkmıyo daha katı oluyo ama ben beğendim
eliiiiif sendede öylemi oluyo yoksa benmi beceremedim
yarında havuç deneyecem alamda

ulen senin dilinine düşene kadar kanalizasyona düşem daha iyi:dilcikar:
bu kasimin analarida bebeleride birbirinden güzel masallah itek cok hos hatunmussun
teşekkürler canııım emme bu veletler hoşluk bırakmadı
kaydirigubbakcemile5dimiii elifim ben enesten sonra büyük konuştum bir daha doğurmam didim böyle oldu darısı tüm dalga geçenlere:roflol::roflol::roflol::roflol:
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

ödün pörtledi dimii lülülülülülü

bende seneye bi kazaya kurban gidebülürün :jeyyar:

seneye çok geç:roflol::roflol::roflol:

benimki arçelik canım hiç tortu olmuyor
emme reklamlarda baktım herşeyi kabuğuyla atıyorlar deneyim dedim iğrenç bi tat oldu bundan sonra akıllandım kabuklarını soyuyorum elmayı soymuyorum ama

benimki arçelik canım hiç tortu olmuyor
emme reklamlarda baktım herşeyi kabuğuyla atıyorlar deneyim dedim iğrenç bi tat oldu bundan sonra akıllandım kabuklarını soyuyorum elmayı soymuyorum ama

canım ben king aldım kabuklu koydum ama sırf su olmadı tortusu çok tadı güzel

canim benimki gayet güzel yapiyo elmayi tamamen posasindan ayiriyo suyunu cikariyo ama mandalina portakal elmaya oranla daha sulu olduklari icin onlarin posasinda biraz daha sulu kaliyo...ben he rmeyveyi sIKiyorum valla ne bulsam atiyorum icine üzüm bile attigim oluyo...

kaydirigubbakcemile5dimiii elifim ben enesten sonra büyük konuştum bir daha doğurmam didim böyle oldu darısı tüm dalga geçenlere:roflol::roflol::roflol::roflol:
:
insallah bidahaki bebelerde de ayni topikte bulusurukkaydirigubbakcemile3
büyük konusanlar topigi olur onun adida:roflol:

aklında bulunsun kivi nar falan atacağın zaman soy kabukların tadıda karışıyor o zaman

kiviyi soymadan atamazsin ki zaten kabuklari killi igrenc olur killar icinden gecer mevye suyuna karisir..ben kiviyi muzu sonradan ekliyorum icine
önce kati meyveleri SIKIyorum sonra el blendiriyla kiviyi muzu püre haline gtirip biraz yaptigim meyve suyundan döküyorum üstüne corba inceltir gibi inceltiyorum sonra birbirine karistiriom daha kolayima geliyo..hem yumusak meyveler cok ziyan oluyo böyle yaparsan ziyan olmazlar

canım ben elmayı 4e bölüp attım yanlışmı yaptım bi yerde niye tamamen su olmadıki
sen ne yapıyon

canım ben elmayı 4e bölüp attım yanlışmı yaptım bi yerde niye tamamen su olmadıki
sen ne yapıyon
ben elmayi ikiye kesip sapiyla cekirdeklerini cikariyorum sadece sonra yallah makinayakaydirigubbakcemile2
sadece elma mi denedin bide portakal falan dene bakim o nasil olcak

anaaaam yarın sabah arkadaş gelcekmiş tatvandan
oğlu hastaymış dr a götürcekler burda
çocuk sürekli kusuyomuş hiçbişey yemiyomuş
bi ton tahlil yapılmış teşhis koyamamışlar
daha 6 aylık yavrum yaaa

ben elmayi ikiye kesip sapiyla cekirdeklerini cikariyorum sadece sonra yallah makinayakaydirigubbakcemile2
sadece elma mi denedin bide portakal falan dene bakim o nasil olcak

sadece elma denedim portakal için narenciye sıkacağı var onu kullanıyom
dur ben herşeyi deneyem onunda sadece kabuğunu soyupmu atıyon
ben elmanın çekirdeklerini çıkardım 4e bölüp attım niye olmasdıki istediğim gibi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…