hoşgeldin canım a.s.selaaaam ben geldima.s.
fatom napiyosun
hoşgeldin canım
napalım oğlan uyanık
umarım bu gece de 4 lere 5 lere kadar oturmayız sabah uyanamadım eşim işe geç kaldı
Allahtan büyük oğlum sabahçı değil
hoşgeldin canım a.s.
napim ayşem nette sörf yapim işte oğlanı uyuttum inşallah bu saatten sonra uyanmaz yoksa bittim:1no2::1no2::1no2:selaaaam ben geldima.s.
fatom napiyosun
hoşgeldin canım
napalım oğlan uyanık
umarım bu gece de 4 lere 5 lere kadar oturmayız sabah uyanamadım eşim işe geç kaldı
Allahtan büyük oğlum sabahçı değil
yok kızz bi çiçeği bile zorlan aldırdımhosbulduk canim.. kiz yoksa siz dün sevgililer günümü kutladiniz ondanmi gec kaldi esinkaydirigubbakcemile3
yok gıı bu selim varya 4 e geliyodu uyudunapim ayşem nette sörf yapim işte oğlanı uyuttum inşallah bu saatten sonra uyanmaz yoksa bittim:1no2::1no2::1no2:
allah sizi davul etmesin emi neden uyanamadınız yoksam mercimeğimi fırına verdiniz heee sizi gidi siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
ya ben buradayım da sayfa bazen yüklenmiyoanaaaaaaaaaaaaaaaa herkes gettimi
iyi geceler kızlar yatmadan önce bi şey soracam sizlere .dıaşarıya çıkan arkadaşlar bebeklerinize tulum giydiriptemi çıkıyosunuz bebek arabası ile mi gidiyorsunuz gezmeye...
anaaaaaaaaaaaaaaaa herkes gettimi
hoşgeldin canımherkeze slm benim oğlanda cin gibi etrafa bakınıyo...
Allah kavuştursun canımselam kızlr
oglusu uyutmak ıcın yanına uzandım emzırerek o ben uyumusum
nıhayet oda uyumus yatagına koydum
sımdı bende yatıcam
kocısımde yoldadır uzun uzun ıgıdyodur
gecmıse baktım alıntıda yaptım ama oglum durmadı yazmadım cıktım
esım hafrıyatcı soran arkıdesler olduydu kamyonları war ısın basında durmaya gıdıyo mersıne
o sebepten 1 aydan once gelemıyo
babasıda orda su an.herkesı optum ıyı geceler
hoşgeldin canım
ben uyuttum fakat uyanırsa kabus gibi olur eyvahedigeldismile
hade hade hadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenyok kızz bi çiçeği bile zorlan aldırdım
yok gıı bu selim varya 4 e geliyodu uyudu
ben de sabah alarmları duymadım
o kadar ağladı zırladı, babası duymadı bile alsanaalsanasmile
allah kavuştursun elifcim:teselli:selam kızlr
oglusu uyutmak ıcın yanına uzandım emzırerek o ben uyumusum
nıhayet oda uyumus yatagına koydum
sımdı bende yatıcam
kocısımde yoldadır uzun uzun ıgıdyodur
gecmıse baktım alıntıda yaptım ama oglum durmadı yazmadım cıktım
esım hafrıyatcı soran arkıdesler olduydu kamyonları war ısın basında durmaya gıdıyo mersıne
o sebepten 1 aydan once gelemıyo
babasıda orda su an.herkesı optum ıyı geceler
gittim canım valla benim kız kudurdu diyebilirim bebeişim iyiydi hiç arabadan çıkmadı ana kucağıylan birlikte koduk arabaycanım dün avm gittinmi seninkiler durdumu ne yaptılar.
hade hade hadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
allah kavuştursun elifcim:teselli:
gittim canım valla benim kız kudurdu diyebilirim bebeişim iyiydi hiç arabadan çıkmadı ana kucağıylan birlikte koduk arabay
astronot felan giydirmedim zaten arabanın içi sıcak oluyo terler bence astronotlarla ve rahat olamaz
ama dönüş trafiğimiz tam bir çileydi yani :1no2::1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?