2009 Kasm Anneleri

hoşgeldin canım
napalım oğlan uyanık
umarım bu gece de 4 lere 5 lere kadar oturmayız sabah uyanamadım eşim işe geç kaldı
Allahtan büyük oğlum sabahçı değil

selaaaam ben geldima.s.

fatom napiyosun
napim ayşem nette sörf yapim işte oğlanı uyuttum inşallah bu saatten sonra uyanmaz yoksa bittim:1no2::1no2::1no2:
hoşgeldin canım
napalım oğlan uyanık
umarım bu gece de 4 lere 5 lere kadar oturmayız sabah uyanamadım eşim işe geç kaldı
Allahtan büyük oğlum sabahçı değil

allah sizi davul etmesin emi neden uyanamadınız yoksam mercimeğimi fırına verdiniz heee sizi gidi siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

iyi geceler kızlar yatmadan önce bi şey soracam sizlere .dıaşarıya çıkan arkadaşlar bebeklerinize tulum giydiriptemi çıkıyosunuz bebek arabası ile mi gidiyorsunuz gezmeye...

hosbulduk canim.. kiz yoksa siz dün sevgililer günümü kutladiniz ondanmi gec kaldi esinkaydirigubbakcemile3
yok kızz bi çiçeği bile zorlan aldırdım
yok gıı bu selim varya 4 e geliyodu uyudu
ben de sabah alarmları duymadım
o kadar ağladı zırladı, babası duymadı bile alsanaalsanasmile

iyi geceler kızlar yatmadan önce bi şey soracam sizlere .dıaşarıya çıkan arkadaşlar bebeklerinize tulum giydiriptemi çıkıyosunuz bebek arabası ile mi gidiyorsunuz gezmeye...

canım ben genellikle avm gidiyorum astronot montunu giydiriyorum orda çıkartıp hırka giydiriyorum.

selam kızlr
oglusu uyutmak ıcın yanına uzandım emzırerek o ben uyumusum
nıhayet oda uyumus yatagına koydum
sımdı bende yatıcam
kocısımde yoldadır uzun uzun ıgıdyodur
gecmıse baktım alıntıda yaptım ama oglum durmadı yazmadım cıktım
esım hafrıyatcı soran arkıdesler olduydu kamyonları war ısın basında durmaya gıdıyo mersıne
o sebepten 1 aydan once gelemıyo
babasıda orda su an.herkesı optum ıyı geceler

Allah kavuştursun canım
iyi geceler

yok kızz bi çiçeği bile zorlan aldırdım

yok gıı bu selim varya 4 e geliyodu uyudu
ben de sabah alarmları duymadım
o kadar ağladı zırladı, babası duymadı bile alsanaalsanasmile
hade hade hadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
allah kavuştursun elifcim:teselli:
canım dün avm gittinmi seninkiler durdumu ne yaptılar.
gittim canım valla benim kız kudurdu diyebilirim bebeişim iyiydi hiç arabadan çıkmadı ana kucağıylan birlikte koduk arabay
astronot felan giydirmedim zaten arabanın içi sıcak oluyo terler bence astronotlarla ve rahat olamaz
ama dönüş trafiğimiz tam bir çileydi yani :1no2::1no2:

artık ne yapacağız eskisi gibi rahatlık yok gerçi sen tecrübelisin.neyse havanız değişmiştir

sagol canım.
benım yatagımda yatıcaz gorumceyle
yalnız sımdı kıllandım bıseye..
gorumcem bızımewe geırken uzerındekılerle yattı yataga
bıde bugun bebegımı sewerken koluyola bebegımın agzını sılerken yakaladım
napıyon dedım
bezı war onunla sıl dedım
nolcak dıyo ya alla alaaa mıkrop kapar sılme oyle dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…