sagol canım.hadi gozun aydin canim.
sagol canım amın..tesekkurlergözün aydın canım geçmiş olsun bi daha da gelesin hastalıklar.. bu arada allah kavuştursun...
sagol canım sukur gectısunways elif gözün aydın hadi tekrar geçmiş olsun canım
bende nefret ederım hastanelerden oglum ıkı gun kaldı ben hemen hasta oldum orda.uzulme ıyı kılo almıs oglun dr bkma yaaaslm kızlara.s
doktordan geldik..bu ay götürmücektim ama sırf kakasının sümüksü olması düzelmedi on gündür o yüzden götürdüm..2 saat perişan olduk idrar kaka yapmasını bekledik neyse yaptı verdik çok şükür bişey çıkmadı.
geldik banyo yaptırdım uyuttum,kendim duşa girdim,hastanelerden nefret ediorum ya...
kilosunu merak ediyodum zaten belliydi az aldığı 700 gr almış bu ay hatta bira aydan fazla olmuştu dr gideli..
6300 olmuş dr biraz alış hızı az dedi..diğer 2 ay daha fazla almıştı tabi..mama takviyesi yapın günde 60 cc filan dedi..hiç vermek istemiyorum ya ama sütüm azaldı farkındayım kaç gündür tatlı şeyler yiyorum helva filan ama bebe de istemiyo eskisi gibi memeyi:çok üzgünüm:
sagol canım ıyılestı sukurnbr kızlar
surem 700 gr az değil bence
benimki bu ay 500 gr aldı dr iyi sınır anne sütüne devam dedi
bizim dr 6 aya kadar herşeyi yasakladı ama ben arada muz elma yalatıyom kociş kızıyo onların tadını alınca bidaha meme almaz diye dalga geçiyo ama tattırıyom valla
elif gözün aydın düzelmiş oğluş
çıtırtı gördüm seni facede iki çocuğunda sana benziyo gııııı
tasınmak zor allah yardım etsın canımbacım ne edem gııı
taşınmada bu ay sonu canım oyyyyyyyy
selam
ben ezel seyretmiom
bende seyretmiyoooooom
bende suan seyretmiyom bastim kayit yapio kocis arkadasiyla konusuyo o kayit etsin reklam bakmadan atliya atliya bakarizkaydirigubbakcemile2
nisa yi da uyuttum mu ohhh söyle kari koca ezel keyfi yaparuk:dance:
ben benim annem bir meleği izliyombende suan seyretmiyom bastim kayit yapio kocis arkadasiyla konusuyo o kayit etsin reklam bakmadan atliya atliya bakarizkaydirigubbakcemile2
nisa yi da uyuttum mu ohhh söyle kari koca ezel keyfi yaparuk:dance:
ben benim annem bir meleği izliyom
ohhhh yapın keyif
benim kociş işte:gitme::gitme:
nöbetçi mi?
çok olay oluyomu vanda. bugün 15 şubat dolyısyla nasıl geçti?
benım koca 2 ay yok...bırak keyfı şöyle bes dakıka sarılamıycam bıle uzun bı sure:çok üzgünüm:
demi canım ya..çoğumuzun ki bu ay max.700-800 gr aldı bildiğim kadarıylavereliniortak700 gr bencede öle az değil zaten bundan sonra anca okadar alıcaklar dahada azalacaka.sa.s
sağol canım ya bende zayıf diye takıyom,dr mama var günde 1 yada 2 kez dedi işte kötü değil kilosu ama biraz az buldum dedi..ama ben zorda kalmadıkça vermicem,çok huysuzlanırsa ozaman anca..bu doktorlar niye değişken böle..kafamçokkarıştınbr kızlar
surem 700 gr az değil bence
benimki bu ay 500 gr aldı dr iyi sınır anne sütüne devam dedi
bizim dr 6 aya kadar herşeyi yasakladı ama ben arada muz elma yalatıyom kociş kızıyo onların tadını alınca bidaha meme almaz diye dalga geçiyo ama tattırıyom valla
elif gözün aydın düzelmiş oğluş
çıtırtı gördüm seni facede iki çocuğunda sana benziyo gııııı
allah kavuştursun..benim kociş arada gidiyo yurtdışına ama bikaç günlük oluyo allahtan,onda bile mahvoluyom ben:çok üzgünüm:benım koca 2 ay yok...bırak keyfı şöyle bes dakıka sarılamıycam bıle uzun bı sure:çok üzgünüm:
allah yardımcınız olsun canım..zor gerçekten doğuda görev yapmak..gececi canım
olay oluyo
ayy neyseki bugün gececi diye görev yazmamışlar yaa
özetle olmaz netten bütün bölümlerine bak kesinlikle harika bir senaryo ve kurguya bu ezel nası bişe. ben hiç seyretmedim. özetlicek olan var mı
benim kocik dizi seyretmezbenneyaptımki
ben benim annem bir meleği izliyom
ohhhh yapın keyif
benim kociş işte:gitme::gitme:
cok degisik bak kendin demisin izle kesinlikle benden tavsiye ask mesk dizisi degil resmen intikam dizisiçook değişik bişeye benziyo ama çok fransız kaldım ya.
2 herif bir kadın var sanırım ama sonrası ??bilmiyorumkismile
benım koca 2 ay yok...bırak keyfı şöyle bes dakıka sarılamıycam bıle uzun bı sure:çok üzgünüm:
sen yazında taşınmıştın yaakannehirya ben nasıl toplancam offffff
kociş bikaç gün sonra ilişik kescek artık o bakar bebişe ben toparlanırım
ben bakarım o toparlar
amaaaaaaan çok zor geliyo şimdi toplanmak
sen yazında taşınmıştın yaakannehir
he yavrum sorma
yazın tayin istanbuldan vana çıktı geldik
şimdide bu ay sonu ilçeye gidiyoz tayin çıktı dur ben daha çooook taşıncam
evlendiğimden beri bu 4. oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?