sahi kızlar siz naptınız sevgililer gününde
biz dolaşmaya çıktık adım başı çiçekçi vardı
ben de bak çiçekçi, aha burda da var, sevgililer günü ama bi çiçek bile almadın diye diye zorla iki dene gül aldırdım alsanaalsanasmile
artık öle eskisi gibi serbest gezmek yoooooooooookkk unutun o işleri hatta dışarı çıkamk tam bir işkenceye dönüşecek:1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:artık ne yapacağız eskisi gibi rahatlık yok gerçi sen tecrübelisin.neyse havanız değişmiştir
ben de bak çiçekçi, aha burda da var, sevgililer günü ama bi çiçek bile almadın diye diye zorla iki dene gül aldırdım alsanaalsanasmile
ne güzel sürpriz olmuşbi değişiklik yapıp ewde oturduk biz:sm_cool::sm_cool:
ewde oturup tw ye baktık..sonra esım dısarı cıktı mac sewyretmeye 9 dada ewe geldımafoldumben
bende senın gıbı dusunerek uzuldum ve yatak odasına gıttım kııı
yatagın uzerınd egüller gordum..sonra sewıncle boynun asarıldım
ama ne yazıkkı uykuya yenık dustum we uyudum:sm_coolpuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
artık öle eskisi gibi serbest gezmek yoooooooooookkk unutun o işleri hatta dışarı çıkamk tam bir işkenceye dönüşecek:1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:
ben nefret edim bu özel günlerden yaaaadelikafadulden
iyi geceler canım, görüşmek üzere a.s.arkadaşlar benim bıdık uyudu fırsat bende uyuyum keninize iyi bakın iyi geceler...
sana da iyi geceler canımbende yatıyom kızlar iyi geceler
gÜnaydın cnm sen mı ıstedınde yolladılar?slm kızlar nasılsınız dün bana bebelac ve milupadan nımune geldi.milupa 3 tane aptamil milumil,2tane sütlü pirinçli,2tanede gece tahılı,önlük ve bebek kitabı koymuş.bebelacta önlük ve 1 adet sütlü pirinçli mama koymuş...
slm kızlar nasılsınız dün bana bebelac ve milupadan nımune geldi.milupa 3 tane aptamil milumil,2tane sütlü pirinçli,2tanede gece tahılı,önlük ve bebek kitabı koymuş.bebelacta önlük ve 1 adet sütlü pirinçli mama koymuş...
kızlar bişey merak ediyom
şimdi biz 6.ayda mama vercekmiyiz yoksa ek gıdamı direkt
daha çok var ama merak ettim
kızlar bişey merak ediyom
şimdi biz 6.ayda mama vercekmiyiz yoksa ek gıdamı direkt
daha çok var ama merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?