2009 Kasm Anneleri

ben hemen cevap verim ben furka uyumazsa gelmim gece buraya normalde 12 de uyuyo bende gelim buraya takılim ama dalamazsa gelemim tabe
hem uyutmaya çalışıp hem buraya yazamim bende:1no2::1no2:

valla ben kizla birlikte uyumaya girdigim icin gece benim icin hayal burasi.boshayallersmile

acil birsey olursa cagirirsin. yada kendi annen gelemiyo mu canim?
annem ızmıtte canım ya babam tek kalıyo bu seferde
hem kaynanam baslar bu sefer bız burdayız anasını cagırmıs dıye
ablam arayıp konusunca bıle dıyomuskı akıl hocaları arıyo
aslinda uyuturken uyumuyorum ama uyutmaya calisirken gunun butun yorgunlugu ustume cokuyo bi daha cikmiyorum yataktan.mirmirmirmir
sennasıl uyutuyosun nazlıyı canım

tam girdim oğluş uyandı emzirdim gazını çıkardım biraz bakındı uyuyor şimdi bende bişeyler yedim fırsattan istifade sizler nasılsınız

işteyim çalışıyorum tatlım

sen işe başlayanlardansın ama yanılmıyorsam öğleden önce 3 saat sonrada 3 saat çalışıyordun bende mayısa kadar ücretsiz izindeyim bugün iş yerinden aradılar 2 hafta önce başla yarım gün gelir gidersin dediler bakalım net bişey söylemedim daha bide kabul ederlerse haftasonu 2 gün izin isticem maaştan düşsünler en azından 2 gün oğluşumla beraber olurum

sen normalde haftasonlarıda mı çalışıyodun? anlamadım yav. haftasonu neyin iznini isticenbilmiyorumkismile
darkseaa senin oğlanın adıda DENİZ dimi benimkiyle adaşlar 1 kasım benim denizin doğum günü seninkinin kaçı
evvet. benimki de deniizz. 15 ekim tatlım. erken doğuma.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…