ben hemen cevap verim ben furka uyumazsa gelmim gece buraya normalde 12 de uyuyo bende gelim buraya takılim ama dalamazsa gelemim tabe
hem uyutmaya çalışıp hem buraya yazamim bende:1no2::1no2:
valla ben kizla birlikte uyumaya girdigim icin gece benim icin hayal burasi.boshayallersmile
onu uyuturken sende uyuyosun tabekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
selam kızlar
ben de 11i geçiyodu kalktım
oğlanı kahvalı ettirdim okula yolladım
selimi ayağımda sallıyom uyumak üzere
senin bebe gece uyumadigi icin mi bu kadar gec kalkiyo?
bu gece 3 e doğru uyudu
böyle değildi yaa huyu değişti galiba
annem ızmıtte canım ya babam tek kalıyo bu seferdeacil birsey olursa cagirirsin. yada kendi annen gelemiyo mu canim?
sennasıl uyutuyosun nazlıyı canımaslinda uyuturken uyumuyorum ama uyutmaya calisirken gunun butun yorgunlugu ustume cokuyo bi daha cikmiyorum yataktan.mirmirmirmir
inşallah canımsen tecrubeli annesin benim gibi.
daha cok degisecekeler biliyosun.
ama hep iyi yonde degisirler insallah.
nbr kızlar
slm dilmuh naber
tam girdim oğluş uyandı emzirdim gazını çıkardım biraz bakındı uyuyor şimdi bende bişeyler yedim fırsattan istifade sizler nasılsınız
işteyim çalışıyorum tatlım
sen işe başlayanlardansın ama yanılmıyorsam öğleden önce 3 saat sonrada 3 saat çalışıyordun bende mayısa kadar ücretsiz izindeyim bugün iş yerinden aradılar 2 hafta önce başla yarım gün gelir gidersin dediler bakalım net bişey söylemedim daha bide kabul ederlerse haftasonu 2 gün izin isticem maaştan düşsünler en azından 2 gün oğluşumla beraber olurum
evvet. benimki de deniizz. 15 ekim tatlım. erken doğuma.sdarkseaa senin oğlanın adıda DENİZ dimi benimkiyle adaşlar 1 kasım benim denizin doğum günü seninkinin kaçı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?