2009 Kasm Anneleri

benim bu sabah hiç sütüm çıkmadı ya. allahtan dondurucuda vardı biraz. yoksam aç kalacaktı yavrum akannehir

sen normalde haftasonlarıda mı çalışıyodun? anlamadım yav. haftasonu neyin iznini isticenbilmiyorumkismile

evvet. benimki de deniizz. 15 ekim tatlım. erken doğuma.s

cumartesi tam gün çalışıyorum canım
evde yakın değil öğlen gidip gelemem süt iznini kullanınca anca 5 te çıkarım eve gelene kadar 6 olucak ooooooooooof çok zor şimdiden başladım karalar bağlamaya

benimkide 37 haftalık doğdu 21 kasım normal doğum 16 kasım sezeryen tarihiydi ama bizim ufaklık erken davrandı

hani isimlertin karekter üzerine etkisi olurmuş ya. nasıl seninki uslu bir bebek migamyoncuiremsu

sgumusben izmiri çok severim yaa. çok gzl bi şehir. bida tayin istersek izmiri isteriz heralde
sen izmirin neresindesin

hani isimlertin karekter üzerine etkisi olurmuş ya. nasıl seninki uslu bir bebek migamyoncuiremsu

inatçı ve beklemeye tahammulü yok mesela karnı acıktımı mümkün değil susturamıyorum göğüsümü açana kadar yıkıyo ortalığı uykusu geldiğindede öyle hemen mızırdanıyor beni uyut diye sürekli ilgi istiyor onunla konuşulsun istiyor senin ki nasıl

sgumusben izmiri çok severim yaa. çok gzl bi şehir. bida tayin istersek izmiri isteriz heralde
sen izmirin neresindesin

2 yıldır kuşadasındayım canım daha önce merkezdeydik eşimin işi dolayısıyla burdayız evet izmir güzeldir hiçbi yere değişmem insanıda sıcak kanlıdır kibardır kızlarıda güzeldir

bizimkide tam bir ilgi manyağı. onunla oynadığın konuştuğun sürece hiç bi sorun yok. ama bi dakka kendi halinde kalmaz. hatta gece uyutuyom odadan çıkarsam uyanıyo. ne zaman ki biz de odaya uyumaya giriyoz öyle geçiyo derin uykuya

benimkide bazen elimi tutarak uyuyor annelerine düşkün olucaklar zaten 3 yaşına kadar uyandıklarında annelerini görmek isterlermiş geçen bi prof söylüyordu

slm durumun annesi nasıl duru ablamız
haftasonu eşim 2 gün evde o yüzden haftasonu kullanmak istiyorum ama tabi ne diyecekler bilmiyorum

inşallah verirler iznini canım
Duru iyi teyzesi ama dün akşamdan beri ben delirmek üzereyim konuşmaya başlıyo bende o an gidip kameraya kayıt edeyim diyorum koştura koştura kameryı alıp açıyorum hanımefendi kamerayı görunce susup ölece bakıyo gülüyo poz veriyo resmen sanırsam anası kılıklı foto çektirmeye meraklı bir kızım olcak :roflol: :roflol:
sabahta aynı şeyi yaptı yaaaaa :roflol:

anladim canim, keske gelse. insanin kendi anasi gibi olmuyo.

ben Naz'i yattigim yerden emzirerek uyutuyorum geceleri.

:roflol::roflol:

benim kizda resim cekerken gulmuyo, oyle bakiyo.kaydirigubbakcemile3

aynen yaa o kamerayı gorunce hemen susuyo gostermeden cekmek lazım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…