- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
sen normalde haftasonlarıda mı çalışıyodun? anlamadım yav. haftasonu neyin iznini isticenbilmiyorumkismile
evvet. benimki de deniizz. 15 ekim tatlım. erken doğuma.s
cumartesi tam gün çalışıyorum canım
evde yakın değil öğlen gidip gelemem süt iznini kullanınca anca 5 te çıkarım eve gelene kadar 6 olucak ooooooooooof çok zor şimdiden başladım karalar bağlamaya
benimkide 37 haftalık doğdu 21 kasım normal doğum 16 kasım sezeryen tarihiydi ama bizim ufaklık erken davrandı
hani isimlertin karekter üzerine etkisi olurmuş ya. nasıl seninki uslu bir bebek migamyoncuiremsu
sgumusben izmiri çok severim yaa. çok gzl bi şehir. bida tayin istersek izmiri isteriz heralde
sen izmirin neresindesin
inatçı ve beklemeye tahammulü yok mesela karnı acıktımı mümkün değil susturamıyorum göğüsümü açana kadar yıkıyo ortalığı uykusu geldiğindede öyle hemen mızırdanıyor beni uyut diye sürekli ilgi istiyor onunla konuşulsun istiyor senin ki nasıl
kızlar selam nasılsınız
sgumus canım haftaiçi birgun kullansan izin olmazmı ben çarşambaları kullanıyorum
bizimkide tam bir ilgi manyağı. onunla oynadığın konuştuğun sürece hiç bi sorun yok. ama bi dakka kendi halinde kalmaz. hatta gece uyutuyom odadan çıkarsam uyanıyo. ne zaman ki biz de odaya uyumaya giriyoz öyle geçiyo derin uykuya
slm durumun annesi nasıl duru ablamız
haftasonu eşim 2 gün evde o yüzden haftasonu kullanmak istiyorum ama tabi ne diyecekler bilmiyorum
annem ızmıtte canım ya babam tek kalıyo bu seferde
hem kaynanam baslar bu sefer bız burdayız anasını cagırmıs dıye
ablam arayıp konusunca bıle dıyomuskı akıl hocaları arıyo
sennasıl uyutuyosun nazlıyı canım
inşallah verirler iznini canım
Duru iyi teyzesi ama dün akşamdan beri ben delirmek üzereyim konuşmaya başlıyo bende o an gidip kameraya kayıt edeyim diyorum koştura koştura kameryı alıp açıyorum hanımefendi kamerayı görunce susup ölece bakıyo gülüyo poz veriyo resmen sanırsam anası kılıklı foto çektirmeye meraklı bir kızım olcak :roflol: :roflol:
sabahta aynı şeyi yaptı yaaaaa :roflol:
inşallah verirler iznini canım
Duru iyi teyzesi ama dün akşamdan beri ben delirmek üzereyim konuşmaya başlıyo bende o an gidip kameraya kayıt edeyim diyorum koştura koştura kameryı alıp açıyorum hanımefendi kamerayı görunce susup ölece bakıyo gülüyo poz veriyo resmen sanırsam anası kılıklı foto çektirmeye meraklı bir kızım olcak :roflol: :roflol:
sabahta aynı şeyi yaptı yaaaaa :roflol:
aynen yaa o kamerayı gorunce hemen susuyo gostermeden cekmek lazım :)))
b arada slm kızlarrrr:)
off hatun uyandı yaa
bide aglayarak uyanıyo zilli :)
kucak kedisi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?