he yaa sanki kirlenmiycek yine aynı yine aynı:1no2::1no2:
he yaa sanki kirlenmiycek yine aynı yine aynı:1no2::1no2:
en azından içimiz rahatlıyo
napıyon bacım nasılsın
benim gibi gormezden gelin.delikafadulden
evet bikaç günde olsa insan rahatlıyo
be iyiyim bacım ne olsun işte kendimi yorgun hissedim
dğumdan beri şu uykusuzluğumu bi türlü atamadım üstümdenmirmirmirmir
evet bikaç günde olsa insan rahatlıyo
be iyiyim bacım ne olsun işte kendimi yorgun hissedim
dğumdan beri şu uykusuzluğumu bi türlü atamadım üstümdenmirmirmirmir
Ninni Dinle | Müzik Dinle | Klip izle | Sarki Sözleri | Müzik Mp3 | Video Klipler ahanda size ninnilerrrrr
şindik kızımı bunlaa uyutuyommm ağlayan bebe ağlamadan uyumaya çalışıyo
bi yandan da ben sötylemeye çalışıyom...
gecici canim gecici.
alisinca oda ise yaramiyo.kaydirigubbakcemile3
kızlarrr yardımınıza ıht.var yıne.2 gecedır denız gece tıkanıo saat 5,6 gıbı sankı tukuruk kacıo,yada akıntısı var gıbı.oksuro,zor nefes alıokıcık yapıo bıde burnundan hırıltı gelıo.bole olan varmı.dr.a gıttık serum fızyolojık damlat dedi.kalorıfer yaparmı acaba nemsızmı kalıo acaba oda fıkrı olan yardım lutfen sabaha kdr uyumadım onu bekledım tıkanırsa dıe
gözün aydın canım..bizde de aynı sorun var 10-15 gündür sümüksü arada da yeşil yapıyo dün götürüp tahlil yaptırdık bizde bişey çıkmadı çok şükür bizdede..nette bi doktor yazmış olabilir o şekilde kaka diye..dediğin gibi kan gelirse veya aşırı kaka yaparsa zaten bişey vardır yani..hoşbulduk canım kızı emzirdimde cvp geç oldu dün başka bir dok götürdüm yeşil ve sümüksü kakanım genelde bebeklerde görülebileceğini kan ve 8 den fazla kaka yaparsa korkmam gerektiğini söyledi onun dışında her şey normaldi şükür 800gr almış iştahıda düzeldi uykudayken emmiyo
ah kolay gelsin canım..ben geçen hafta yaptım temizlik,heryeri dipköşe sildim oda öyle mutfağı filan indirmedim yani..yaza doğru taşınmayı düşünüyoruz onun için o kaa detaya inmeyeceğim..ay yok kız mutfagı temizledim o zaten 2 gunluk iş yani
dün aksamda bonyoyu yaptım
simdi halı silip bugunde bu odayı bitiricem :)))
hergune 1 oda işte
yapmasam heryer cok kotu oluyo valla gozume batıyo surekli
bitirem haftayada sana gelem dünürcüm ayıp ettin :)))
canım ya kimsende yok çok zor taşınmak biz neyapcaz bilmemkafamçokkarıştıinşallah tutar canım sağol
oyyyyy sorma canım taşınıyom çok zor yaaa
çok sağol
bende bebekten önce öyleydim ama şimdi yine deli gibi dönüyom evde ama eskisi gibi olmuyo dağınık ev ama temizliğe daha çok önem veriyorum..saol cnm söylemen yter ben bu temizlik konusunda acık takıntılıyım evim hep düzenli olmalı yani hiçbir eşyanın yeri değişmemeli koltuklar kaymamalı gibi sempatiksalakcinni
oğlumda anasına alıştıda süpürge sesinden falan korkmuyo :roflol:
artık öyle oluyo canım bazen insanın kolunu kaldıracak hali olmuyo..ben bugün sadece mutfağı toparladım mesela bebeğim sürekli ağladımafoldumbenpis gazlar geri geldi mafoldumbenbenim gibi gormezden gelin.delikafadulden
kızlarrr yardımınıza ıht.var yıne.2 gecedır denız gece tıkanıo saat 5,6 gıbı sankı tukuruk kacıo,yada akıntısı var gıbı.oksuro,zor nefes alıokıcık yapıo bıde burnundan hırıltı gelıo.bole olan varmı.dr.a gıttık serum fızyolojık damlat dedi.kalorıfer yaparmı acaba nemsızmı kalıo acaba oda fıkrı olan yardım lutfen sabaha kdr uyumadım onu bekledım tıkanırsa dıe
dinlendirecek kimsede yok dimi
busede seni yoruyo biz bi taneyle zor ugrasıyoruz
bide seninki tam yaramazlık yapacagı donemde Allah yardımcın olsun canım
face de masallah gozler cin gibi bakiyo. hic uykusuz gorunmuyo.:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?