2009 Kasm Anneleri

benim oğlumunda burnu sık tıkanıyo,buhar makinası sabaha kadar açık odamızda ama yinede tıkanıyo.zaten burda nem çok fazla bide buhar makinası çalışıyo sempatiksalakcinni

get get alıştır ipeşini yoksam naparsın koca bi yaz evin içinde:1no2::1no2:

bende çok kullanmıyorum günde 3,4 saat felana.sa.s

delikafaduldendelikafaduldendelürtme adamı nan alışcak ipeşim yazın evde geçirmeyi hayal bile edemem.yüzücez kızımla bol bolkaydirigubbakcemile2

3-4 saatmiohaoldumsmile
çok kızım ben açtığımda 5 dk kalıyo sonra kapatıyom ara ara 5 dk falan açıyom
zaten odanın her yerine buhar ulaşmıyo ya sinir oluyom
kociş elleriyle dağıtıyo bide yazık

slm kızlar a.s.
sabahtan beri oğluşumla dışardayız kahvaltı için çkıktık ooohh yeni geldik hihoyyythihoyyyt
bugün hava o kadar güzelki anlatamam kısa kolluyla gezdim yaa delikafaduldendelikafadulden
ohhh..bizde çıkmak istiyozzzzkaydirigubbakcemile2
buhar makinesi çok iyi geliyo
peteklerin kuruluğu boğazdaki mikropları tetikliyo buda hastalığa yol açıyoa.sa.s

bende buhar makinasi kullanıyodum ama dr çok sık kulanma dedibilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

bende sık kullanmıyorum cnm ciğerler su toplarmış falan dediler bana da
açtığımda 5 dk nemlendirip lkapatıyom sürekli açık kalmıyo

ya bizim ev çok rutubet yaptı busene malum ist.tropik iklim gibi oldu hergün yağmur..,daha zararlı olur diye kullanmadım buhar makinesi..kuruluk yapıyo ama bilmiyom kullanmim dedim..o yüzden taşınmayı düşünüyoz zaten..

hadi ya ben bütün gece açık bırakıyombilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
canım istersen araştır ama sakıncalı olur gerek yok ara ara nemkendirsen yeterli bence

sana yetişmeye çalışıyom :sm_cool:
o değilde adette olmadım ya hep aklıma geliy kendimi dinler oldum
emzikli olmasaydım göğüsten anlardım ama zatın ara ara şiş oluy:uhm:
ooohoooo haftasonu gelcekteee havalar ısıncaktaaaa ipeşim arabasında durcaktaa sende gezcen haaaalülülülülülülülülülülülü
gezcez işte banane bananelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

hı hı yüzersiniz yüzersini ben buseyi ilk denize getirdiğim zaman hayatımın en berbat günnünü geçirmiştim:roflol::roflol:

bacım yumurtlaman iöçin önce adet oplman lazım taaammmıııı yok öle bebek mebek sus bakem:mymeka:

gerçektenmi ay sevindim kız o zamankaydirigubbakcemile2
ama benim arkideş adet olmadan hamiş kaldıydı da korkum yaaa
tohtorum şincik hamile değilim ben dimisırnaşık şey

valla benim doktorum geçen ay kontrolde yumurtaların baya baya iyi durumda hamile kalabilirsin dikkat et dediydi ona göre yani dikkat diyorumeyvahedigeldismile

slm hatunlar ya bizim bu bebelerin normalde ne kaaaaaaaaaaa uyumaları gerek benimki çok mu uyuyor aceb 4 yada 5 gündür sadece 5 saat uyanık kalıyo ablam çok yatıyor dedi nazar değmesin ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…