istanbulda havalar ısınacakmış 20 derecelerde olcek hafta sonuhihoyyyt
kızımla gezebilecezzz:lepi:
elifsun sağol canım opuyorumnanaktanaçtım oluşumun çok hoşuna gitti uyudu :dance::dance:
sutun kalitesine ne yapar bilmemki?
ama bebe biskuvisi verebilirsin. hem doyurucu olur.
benimki ya memede uyuyo yada emzigini vere vere pis pisliyorum. tabi aglamayi ihmal etmiyo.kaydirigubbakcemile3
kızlarrr yardımınıza ıht.var yıne.2 gecedır denız gece tıkanıo saat 5,6 gıbı sankı tukuruk kacıo,yada akıntısı var gıbı.oksuro,zor nefes alıokıcık yapıo bıde burnundan hırıltı gelıo.bole olan varmı.dr.a gıttık serum fızyolojık damlat dedi.kalorıfer yaparmı acaba nemsızmı kalıo acaba oda fıkrı olan yardım lutfen sabaha kdr uyumadım onu bekledım tıkanırsa dıe
nekı o bende acam yaaagamyoncuiremsu
süper bi haber ya..:lepi:biz iki haftadır evdeyiz..boğulucam artık kociş yoktu çıkamadık iki haftasonudur..istanbulda havalar ısınacakmış 20 derecelerde olcek hafta sonuhihoyyyt
kızımla gezebilecezzz:lepi:
canım benim kzıım 1 aydır aynen böyleee
burnu tıkalı fakat nefes almada problem yaşamadım bi tekkk
deniz suyu kullandık baştan
sonra dokt.gittik ilaç kullandıkkkk öksürük ve hırıltı içinnn
çok şükür baya düzeldi amaaa arada yine öksürüyooo
birde her sabah muhakkak burnu tıkanıyooo
benim denemdiim şey kalmadı peteğin üzerinesürekli ıslak havlular koydum fakat burun tıkanıklığı bir türlü geçmedi
doktor 1 yaşına kadarrr zaman zaman olabilir normal dedi..
deme yaaaaa mafoldumben
birazda olsa teselli bulmuştummmm
yıktın bütün hayallerimi :mymeka: kaydirigubbakcemile3
wannam mızıklayınca koydum yatagına muziginide actım bu defa hiö ses cıkarmadan daldı :)) masallah
umarım işe yarar kac gundur yatak odasında geciriyorduk zamanımızı esim gecen yere yatmıs müzik ve titresim bittikce elini uzatıp acıyo gorunmeden :)))
tıkanırsa falan diye yanında olmak zorundayız
süper bi haber ya..:lepi:biz iki haftadır evdeyiz..boğulucam artık kociş yoktu çıkamadık iki haftasonudur..
petekler kuruma yapıyo canım kesin ben bile gece kaç kez su içiyorum boğazım kötü oluyo..benim bebişde gündüz bişey yok ama gece sürekli tükürüğünü zor yutuyo uykuda kuruduğu için oda kesin..
slm kızlar a.s.
sabahtan beri oğluşumla dışardayız kahvaltı için çkıktık ooohh yeni geldik hihoyyythihoyyyt
bugün hava o kadar güzelki anlatamam kısa kolluyla gezdim yaa delikafaduldendelikafadulden
duracakmıki ipeşimiz bakalım avm deki gibi olursa tüm yaz evdesiniz:roflol::roflol:
buhar makinesi çok iyi geliyo
peteklerin kuruluğu boğazdaki mikropları tetikliyo buda hastalığa yol açıyoa.sa.s
slm kızlar a.s.
sabahtan beri oğluşumla dışardayız kahvaltı için çkıktık ooohh yeni geldik hihoyyythihoyyyt
bugün hava o kadar güzelki anlatamam kısa kolluyla gezdim yaa delikafaduldendelikafadulden
bende buhar makinasi kullanıyodum ama dr çok sık kulanma dedibilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
get get alıştır ipeşini yoksam naparsın koca bi yaz evin içinde:1no2::1no2::dilcikar:hafta sonuna kadar sokakta bebe arabasıyla tur atcam bikerem
alıştırcem ipeşimi dün hiç ağlamadı bugün biraz soğuktu yarın yine deneycem:mymeka:
bende buhar makinasi kullanıyodum ama dr çok sık kulanma dedibilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?