2009 Kasm Anneleri

benım oglumda arada oksurudu burnu tıkanırdı dr lar bıseyı yok deyıp yolladı hep sonucu bılıynuz ıste. bence ıhmal etme nılkan

sutun kalitesine ne yapar bilmemki?
ama bebe biskuvisi verebilirsin. hem doyurucu olur.

benimki ya memede uyuyo yada emzigini vere vere pis pisliyorum. tabi aglamayi ihmal etmiyo.kaydirigubbakcemile3

fantamalt diye bir anne sutu guclendirici var ben baslangıcta onu kullanmıştım sutun içine atıyordum anne sutunu guclendiriyordu cabuk beslenip buyuyebilmesi için veriyorduk drunuza da danısıp anne sutune isterseniz ekleyebilirsiniz

Naz'ada oluyo, ozellikle sabaha karsi. sanki nefesi tikaniyo gibi oluyo. neden oldugunu bende bilmiyorum ama kaloriferden olabilir diye dusunuyorum.bilmiyorumkismile

istanbulda havalar ısınacakmış 20 derecelerde olcek hafta sonuhihoyyyt
kızımla gezebilecezzz:lepi:
süper bi haber ya..:lepi:biz iki haftadır evdeyiz..boğulucam artık kociş yoktu çıkamadık iki haftasonudur..

petekler kuruma yapıyo canım kesin ben bile gece kaç kez su içiyorum boğazım kötü oluyo..benim bebişde gündüz bişey yok ama gece sürekli tükürüğünü zor yutuyo uykuda kuruduğu için oda kesin..

slm kızlar a.s.
sabahtan beri oğluşumla dışardayız kahvaltı için çkıktık ooohh yeni geldik hihoyyythihoyyyt
bugün hava o kadar güzelki anlatamam kısa kolluyla gezdim yaa delikafaduldendelikafadulden

deme yaaaaa mafoldumben
birazda olsa teselli bulmuştummmm
yıktın bütün hayallerimi
:mymeka: kaydirigubbakcemile3

hayalleri ben diil bebeler yikiyo.kaydirigubbakcemile3

masallah, alisir insallah canim.

buhar makinesi çok iyi geliyo
peteklerin kuruluğu boğazdaki mikropları tetikliyo buda hastalığa yol açıyoa.sa.s

slm kızlar a.s.
sabahtan beri oğluşumla dışardayız kahvaltı için çkıktık ooohh yeni geldik hihoyyythihoyyyt
bugün hava o kadar güzelki anlatamam kısa kolluyla gezdim yaa delikafaduldendelikafadulden

havamı atıyon nan bizealsanaalsanasmile
hafta sonu burayada yaz geliy bizde gezerüknaniknanik

ooohoooo haftasonu gelcekteee havalar ısıncaktaaaa ipeşim arabasında durcaktaa sende gezcen haaaalülülülülülülülülülülülü

:dilcikar:hafta sonuna kadar sokakta bebe arabasıyla tur atcam bikerem
alıştırcem ipeşimi dün hiç ağlamadı bugün biraz soğuktu yarın yine deneycem:mymeka:
get get alıştır ipeşini yoksam naparsın koca bi yaz evin içinde:1no2::1no2:
bende buhar makinasi kullanıyodum ama dr çok sık kulanma dedibilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

bende çok kullanmıyorum günde 3,4 saat felana.sa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…