2009 Kasm Anneleri

korktuğum başıma geliyo zattın dediğin gibi 00.1 oranına ben girersem şaşmam
10 kasımdan korktum ipeşim de 10 kasımda geldidelikafadulden

senin kiz ters zaten kaydirigubbakcemile3

slm hatunlar ya bizim bu bebelerin normalde ne kaaaaaaaaaaa uyumaları gerek benimki çok mu uyuyor aceb 4 yada 5 gündür sadece 5 saat uyanık kalıyo ablam çok yatıyor dedi nazar değmesin ha

olabilir canim, gecis donemidir belki.

bugun sastik iyice.
normalde bu saatte uyutmam Naz'i ama aksam ustu uykusundan erken kalkinca yine uyuttum. azcik uyusunda uyandirayim.
bu durumda gece uykumuz gec olucak biraz bu gece.

:roflol::roflol::roflol:

edosta sezlonga uzaniyodu ya.:roflol::roflol:

:mymeka::mymeka: nivar kız halada yatcam diyorum :lepi::lepi:

heee o yüzer anam ondan korkulur

kork benden fatosum dersem yaparım delikafadulden

slm hatunlar ya bizim bu bebelerin normalde ne kaaaaaaaaaaa uyumaları gerek benimki çok mu uyuyor aceb 4 yada 5 gündür sadece 5 saat uyanık kalıyo ablam çok yatıyor dedi nazar değmesin ha

maşallah diyeyim
ama hakikaten çokmuş kız normalde bu aralar azalması lazım uykularının berrada tersi olmuş akannehir

wanna benimki çok mu uyuyo aceb ne dersin

her bebegin ihtiyacina gore degisir canim. demekki berra sultan uykuya ihtiyac duyuyo. ama bu zamanda azalir, bir kac aya uyuma sayisi azalir suresi uzar canim.

:mymeka::mymeka: nivar kız halada yatcam diyorum :lepi::lepi:

yazin konusak edosum. yatiyomusun, kosuyomusun?:roflol:

wannam sahi ben seni ruyamda gordum :))
bize gelmissin bebişinle oturdun gece 2 de gittinizkaydirigubbakcemile3
ne alakaydı bilmiyorum ama bide beyaz guvercin vardı evde hayal meyal hatırlıyorum walla :)

şimdi işten geldi kapıdan girdi sofra hazır annem dedi ben bakayım egeye siz yeyin yemeğinizi yok ben bakarım siz yeyin diyo kaydirigubbakcemile3 sanki biz işten gelmişiz kaydirigubbakcemile3
sonra yedik hepimiz sofradan kalkar kalkmaz uyuttu oğlanıki uyku saatini şaşırıyomuş sonraa kaydirigubbakcemile3
şimdi uyandı oğlum 1 saat oynarlar ben süt sağarım alır yedirir sonrada pişşşştttt pat pişştt patt uyutur oğlunu :lepi::lepi:
çok seviimmm kocamı yaa :asigim::asigim:

slm kızlarr edos kız hosgeldin ahh ahh tabi sıcak yerlerdesin cıkar tadını :)

hihoyyyt ayy valla kenyacım çle güzeldiki havaa anlatamamm kaydirigubbakcemile
darısı başınıza kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bizim dışarı çıkmadığımız gün sayısı çok az vallaa naniknanik

wannam sahi ben seni ruyamda gordum :))
bize gelmissin bebişinle oturdun gece 2 de gittinizkaydirigubbakcemile3
ne alakaydı bilmiyorum ama bide beyaz guvercin vardı evde hayal meyal hatırlıyorum walla :)

kiz gece ikide kiz kalkmazsa benim bi tarafimdan pireler ucusuyo.kaydirigubbakcemile3
hayirdir insallah, ama beyaz guvercin guzelmis.
yakinda kendimizi disarilara vurucaz ya onun habercisidir.kaydirigubbakcemile3

Vekakar ve cefakar kadına, güvenilir elçiye, sadık dost ve sevgiliye, Güvercini uçarken görmek uzaktan gelecek habere, isteklerinin Allah Teala tarafından yerine getirilmesine, Hangi şekil ve durumda görülürse görülsün, güvercin sevinç ve mutluluğa delallet eder. Evinde güvercin gören bekar erkek, mizacına uygun, ahlaklı ve güzel bir kızla evlenir.

Rüyada güvercin güzel bir haber demektir. Çiçeklerin arasına konan güvercin aşkla sevgiliyle ilgili haberdir geleceğini anlatır. Uçarak yaklaşan güvercin çok çabuk haber alacağınızı belirtir

Rüyada güvercin güzel bir haber demektir. Çiçeklerin arasına konan güvercin aşkla sevgiliyle ilgili haberdir geleceğini anlatır. Uçarak yaklaşan güvercin çok çabuk haber alacağınızı belirtir

İki güvercinin birlikte yuva yapmaları, barışın ve mutluluğun işaretidir. Ölü bir güvercin, ayrılık anlamına gelir. Partnerinizden ayrılabilirsiniz

Hemen gelecek güzel, temiz, iyi haberdir. Müjdedir.

alintidir....

ayy ne güzel inş. güzel haberler alarız en kısa zamanda:Saruboceq:

ayyyyyyyyyyhhhhhhhhhh dakka bir gol bir yane haaaaaa
girer girmez murodan seçmeler çıktı karşıma akannehirakannehirakannehir
edaaaaaaaaaaaa sana doğumda doktor extra pırlanta döşedi zaar muro iice bi kıymet bili adam iice kafayı yidi falla sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…