Allah kolaylık versin diloşum:Saruboceq:
sen güçlü hatunsun bununda üstesinden gelirsin yerimseniben
hem azcık sabır
seneye ver elini istanbul:lepi:
alsanaalsanasmile tickerdada mı görmüyon düdük alsanaalsanasmile
4. aya daha bi aydan fazla var gııı sen hele de bii belkim işe yarar nan :jeyyar:
opuyorumnanaktan canım benim sağol
ayy evet sırf onun için sabrediyom gıı
ben gelince bebişler kocaman olur gezerik naaaaaaaaanbayanssulusmile
avrupa yakasına gelcen dimi sen bilmiyorumkismile
sağlık olsun 2 sene sabredecen artıkay bacım benim kaderim taşınmak sorma
bide il dışı taşınıyom paso:)
geçen yaz istanbulşdan buraya geldim hamile hamile
şimdide minicik bebeynen oy oy
gerçi biz istedik ilçeyi burda toplam iki yıl kalalım diye yoksa dört yıl kalcaz
Allah kolaylık versin diloşum:Saruboceq:
sen güçlü hatunsun bununda üstesinden gelirsin yerimseniben
hem azcık sabır
seneye ver elini istanbul:lepi:
alsanaalsanasmile tickerdada mı görmüyon düdük alsanaalsanasmile
4. aya daha bi aydan fazla var gııı sen hele de bii belkim işe yarar nan :jeyyar:
evet tubiş avcılara geliyomsositososito
sinirlendiğini belli etme bence seni gıcık etmeye çalışıyo canım yaaslm kızlar nasılsınız kuzularınız nasıl
benim oğlanın burnu tıkalı gibi hırıl hırıl yapıyo koca gece ya tıkanırsa diye uyumadım odada buhar makineside çalıştırıyorum nasıl oldu anlamadım kaynanamda geçip karşıma annen seni hasta etmiş bakamıyo sana deyip duruyo sinirlerim zıpladı bide alıyo çocuğu karşısına annem kavuşmamıza 2 hafta kaldı diyo sinirimden ölüyorum
sağlık olsun 2 sene sabredecen artık
kardeşimde kocişin meslek icabı ığdırda 2.5 aylık bebeylen gittiydi
aklıma hep sen geliyon onla konuşunca
ilk günlerde o kadar kendini yanlız hissetmişti ki allahtan şimdi alıştıda rahatladı
tekrar istanbula dönme şansı varmı peki ayy ne güsel olur
ama anadolu yakasına gel olurmu bir böcük lazım bize hem
nan beyza diyceydim de berra yazmışım yanlışlıklankaydirigubbakcemile3
beyzam benim artıkın hiç unuturmuyom eyvahedigeldismile
cnm kucana al kulağına şşşşşşşş sesi çıkar yumuşak tonda
sırtının tam ortasına avucunla pat yap bu iki şeye konsantre olması için öevredeki uyarıcıları sonlardır tv falan açıksa kapa yani ilk başta ağlasa bile sen devam et
ben öle yapıyom 2-3 dk içerinde ağlaması kesiliyo uyku moduna geçiyor
ama uyku vaktinin geldiğine emin ol cnm ilk yapmada karşı çıkailir yenibir uygulama ya beyzam buda ne oluyo diyebilir o yüzden pes etme tamam mıkötükedihüso
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
slm kızlar nasılsınız kuzularınız nasıl
benim oğlanın burnu tıkalı gibi hırıl hırıl yapıyo koca gece ya tıkanırsa diye uyumadım odada buhar makineside çalıştırıyorum nasıl oldu anlamadım kaynanamda geçip karşıma annen seni hasta etmiş bakamıyo sana deyip duruyo sinirlerim zıpladı bide alıyo çocuğu karşısına annem kavuşmamıza 2 hafta kaldı diyo sinirimden ölüyorum
yok anacım bu avrupa karuları gelmiy hiç biyerebacım istanbul büyük şehir olduğu için tekrar gelebilir kardeşinde
ben anadoluya gelemiyooooooom gıııı avrupada ev aldık 2 yıl öncce mecbur oraya gitcez
gııııııı ortada bi yerde buluşuruk avrupa anadolu ne kızıyon
kızlar bakın duru ya ne aldım dün sipariş vermiştim az evvel geldi elime kızım çok sevecek oyuncakını
☞ Disney Winnie The Pooh Ana kucağı/Bebek Arabası Oyuncağı : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kıyafetleri, Bebek Ürünleri, Bebek Giyimi, Chicco, Oyuncak
☞ Tiny Love Baby Bird : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kıyafetleri, Bebek Ürünleri, Bebek Giyimi, Chicco, Oyuncak
ahanda bunları aldım
günaydın millet naberisniz
dilmuh canım genemi taşınıyon canım allah kolaylıkversin sana ya
kaydirigubbakcemile5evet tubiş avcılara geliyomsositososito
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
slm kızlar nasılsınız kuzularınız nasıl
hihoyyythihoyyythihoyyytipeşim de faydalanur bunlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?