2009 Kasm Anneleri

opuyorumnanaktan canım benim sağol
ayy evet sırf onun için sabrediyom gıı
ben gelince bebişler kocaman olur gezerik naaaaaaaaanbayanssulusmile

slm kızlar nasılsınız kuzularınız nasıl
benim oğlanın burnu tıkalı gibi hırıl hırıl yapıyo koca gece ya tıkanırsa diye uyumadım odada buhar makineside çalıştırıyorum nasıl oldu anlamadım kaynanamda geçip karşıma annen seni hasta etmiş bakamıyo sana deyip duruyo sinirlerim zıpladı bide alıyo çocuğu karşısına annem kavuşmamıza 2 hafta kaldı diyo sinirimden ölüyorum

sağlık olsun 2 sene sabredecen artık
kardeşimde kocişin meslek icabı ığdırda 2.5 aylık bebeylen gittiydi
aklıma hep sen geliyon onla konuşunca
ilk günlerde o kadar kendini yanlız hissetmişti ki allahtan şimdi alıştıda rahatladı
tekrar istanbula dönme şansı varmı peki ayy ne güsel olur
ama anadolu yakasına gel olurmu bir böcük lazım bize hem

nan beyza diyceydim de berra yazmışım yanlışlıklankaydirigubbakcemile3
beyzam benim artıkın hiç unuturmuyom eyvahedigeldismile

cnm kucana al kulağına şşşşşşşş sesi çıkar yumuşak tonda
sırtının tam ortasına avucunla pat yap bu iki şeye konsantre olması için öevredeki uyarıcıları sonlardır tv falan açıksa kapa yani ilk başta ağlasa bile sen devam et
ben öle yapıyom 2-3 dk içerinde ağlaması kesiliyo uyku moduna geçiyor
ama uyku vaktinin geldiğine emin ol cnm ilk yapmada karşı çıkailir yenibir uygulama ya beyzam buda ne oluyo diyebilir o yüzden pes etme tamam mıkötükedihüso

sinirlendiğini belli etme bence seni gıcık etmeye çalışıyo canım yaa

bacım istanbul büyük şehir olduğu için tekrar gelebilir kardeşinde
ben anadoluya gelemiyooooooom gıııı avrupada ev aldık 2 yıl öncce mecbur oraya gitcez
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

gııııııı ortada bi yerde buluşuruk avrupa anadolu ne kızıyon

uykusuz bir gecenin ardından hepinize günaydın kızlar..kafamçokkarıştı

kızım saatte bir uyandı gece.. sonra 5 te uyandı gazını çıkarana kadar saat 6:30 oldu ve gazı çıkınca kakasını da yaptı.6:30 da uyudu 8:30 da geri uyandı ve yşine gaz yine kakaa... gazını kendisi çıkarıyodu yavrucuğum niye böyle oldu anlamadım.. bi de böyle sık uyanmasının nedeni ne olabilir sizce?

slm canım ya odayı havalandır onu uyutmadan önce 5 dak havalandır ben öyle yapıyom çok şükür bizde olmuyor bu kaynanalar var ya sanki bilerek hasta ediyon hel birde kavuşmamıza az kaldı kız bunlar bebişine bakacaksalar sendende soğuturlar dikkat et

yok anacım bu avrupa karuları gelmiy hiç biyere
sen gelince bi el atarsun diyecem ama inşallah bu yaza buluşuruk kızlarla

hihoyyythihoyyythihoyyytipeşim de faydalanur bunlardan

evet tubiş avcılara geliyomsositososito
kaydirigubbakcemile5
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

bende sinir oluyom öle dendiği zaman
bende herhalde hasta olcak çocuk bu senin cocukların hiç mi hasta olmadı diyom kötükedihüso

hihoyyythihoyyythihoyyytipeşim de faydalanur bunlardan

faydalanır faydalanmazmı kısssss kaydirigubbakcemile3
ay zeytün anacım bizim p.tesi günkü toplanmamız iptal oldu banu p.tesi alamıyo iznini mecburen yarın kullancak derini dr a götürecek bende sağlık ocağından p.tesi hariç bir gün getirin dedi artıkın toplanmamız bir sonraki haftaya kaldı bebişim emi.
:gitme: mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…