2009 Kasm Anneleri

aminn canımmm:Saruboceq:

seninki arabada uyuyo demek ipeşim onuda yapmıyakannehir

bilmem, uyur herhalde.bilmiyorumkismile

senın kız oyle duruyo demekkı bacım
sen burdasın o nırdefisfisfis
anaa benım laptop bebe nerde ben orda bı elımde cıngırak gezıyoz bazende ewde

yok kiz durmuyo. uyuyana kadar besiginin basindan ayrilmiyorum. belim kopuyo.mafoldumben

kızımı yıkıcam kafasında bikac yerde kuruluk var konakmı ne diyolar annem karbonatlı su yap sür sonrada yıka dedi biriside zeytinyagı demişti acaba hangisini yapsam sen karsılastınmı hi böyle bi durumla

sunways canım saclarını hep dalgalı kullan bence cok yakısmıs bayıldım :))

sagol canımcım.kendı halı dalgalı
sımde sen gıbı dıyo fön cektırınce konusmuyo benlekaydirigubbakcemile3
bıe benım oglusunda kafası banyo sonrası kepek gıbı kuruyunca yok ama bu konak galıba ya

kenyaa kızımda da vardı bebe yağı sürüp taradım banyodan önce daha ii geldi zeytinyağı yapmıştım o kaa çabuk geçmemişti bebeyağı hemen geçirdi vallaa

:lepi:
annemde dun farkette bi kac yerde bide biraz sert gibi
kenyaa kızımda da vardı bebe yağı sürüp taradım banyodan önce daha ii geldi zeytinyağı yapmıştım o kaa çabuk geçmemişti bebeyağı hemen geçirdi vallaa

bende bebe yagı sureyim o zaman fırcaylada tarattırayım

gelmiyosun artık eskisi gibi işe baslayınca cok özledin bebişini simdi vaktini hep onunlamı geciriyosun dimi nasıl berayım keyfi yerinde mi

kızımı yıkıcam kafasında bikac yerde kuruluk var konakmı ne diyolar annem karbonatlı su yap sür sonrada yıka dedi biriside zeytinyagı demişti acaba hangisini yapsam sen karsılastınmı hi böyle bi durumla

bende bebe yagi diycektim. Naz'da da var. yikadikca gecer canim.

gelmiyosun artık eskisi gibi işe baslayınca cok özledin bebişini simdi vaktini hep onunlamı geciriyosun dimi nasıl berayım keyfi yerinde mi

ay annem vardı zaten ondan gelemedim ama hakkaten beroş uyanıkken bakıyodum bazen artık bakamıyom çok vaktimi alıyo yaa uyutma falaan
offf şş patçılar çoğalmış bi ben çözemedim şu işi bu gün nerdeyse iki saat uğraştım benimki asla şş patla mayışmıyo bi kere kucakta dik tutarak berayın uyuması mümkün değil uyku gözünden akıyo ama kafayı yaslamıyoki ööle etrafa bakcam diye uğraşıyo sonunda da ağlıyo bir iki sallayıp mayıştırırsam uyanık bile yatırsam kendi kendine uyuyo da o mayıştırma evresi nasıl olcak çözemedim yaaa bilmiyorumkismile
sallamaya alıştırma yatır uyusun diyolar yatırıyom basıyo yaygarayı offff

slm hanımlar. Siz beni pek tanımıyorsunuz ama ben yakın takipçinizim.Az önce oğlumla günden geldik. Beni çok şaşırttı ev sürekli ağlayan çocuğun hiç sesi çıkmadı.Ses kalabalık çok hoşuna gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…