gidip kizin altina bakim sonrada yeni bir ssss pat seansi beni bekliyo.akannehir
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi: biraz duruyo sonra sıkılıveriyo ama bende evde yatırcam ablam içinde uyutuyodu bazen bebişlerini evde
sağol şekerim ben resmi felan yaptımda nasıl ekliycem onu beceremedim bilmiyorumkismile
geçmiş olsun cnm ya allah nazarlardan korusun yavrularımızı:Saruboceq:
face sadece arkadaşlar görüy ama sizler yani sizlerde maşallah demiyosanız kime güvencez.kafamçokkarıştı benim kız ondan sebep gündüzleri uyumuykaydirigubbakcemile3boy boy fotoları var klip bile çektikkaydirigubbakcemile3
nazımı bi doru düzgün göstermedin zaten:mymeka:
avatardakini görmek için mikroskop gerek :jeyyar:
şimdi gönderde burdan baktıktan sonra silersin cnm hadi
wannam bak merve sana ne diykaydirigubbakcemile3
emzıgı werdım şşşş patla uyudu ama kucagımda ılk kez oldu bu ya
kiza sss pat yaptim. uyudu gibi ama cok agliyo ya. hep aglayarak uykuya geciyo.:sinifsinif:
seninki arabada uyuyo demek ipeşim onuda yapmıyakannehir
senın kız oyle duruyo demekkı bacım
sen burdasın o nırdefisfisfis
anaa benım laptop bebe nerde ben orda bı elımde cıngırak gezıyoz bazende ewde
benimkide aglıyyo o zaman hemen alıyorum en huzur bulgu yer kucagım orda oldumu saatlerce uyuyo yatakta en fazla yarım saat ama ogrenmek zorundalar
ben agladikca emzigi verip kafasini falan oksuyorum uyuyana kadar.
niye savasiyolar anlamiyorum ki.bilmiyorumkismile
sunways canım saclarını hep dalgalı kullan bence cok yakısmıs bayıldım :))
:lepi:sagol canımcım.kendı halı dalgalı
sımde sen gıbı dıyo fön cektırınce konusmuyo benlekaydirigubbakcemile3
bıe benım oglusunda kafası banyo sonrası kepek gıbı kuruyunca yok ama bu konak galıba ya
kenyaa kızımda da vardı bebe yağı sürüp taradım banyodan önce daha ii geldi zeytinyağı yapmıştım o kaa çabuk geçmemişti bebeyağı hemen geçirdi vallaa
kenyaa kızımda da vardı bebe yağı sürüp taradım banyodan önce daha ii geldi zeytinyağı yapmıştım o kaa çabuk geçmemişti bebeyağı hemen geçirdi vallaa
kızımı yıkıcam kafasında bikac yerde kuruluk var konakmı ne diyolar annem karbonatlı su yap sür sonrada yıka dedi biriside zeytinyagı demişti acaba hangisini yapsam sen karsılastınmı hi böyle bi durumla
gelmiyosun artık eskisi gibi işe baslayınca cok özledin bebişini simdi vaktini hep onunlamı geciriyosun dimi nasıl berayım keyfi yerinde mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?