oyyyyy kuzummm gecmiş olsun bende cok korkuyom yaaaa.inş gecer bıseyı kalmaz canım
bende bı ıkı kere yaptım onu aslında ama sonuc yıne aynı
cok zor dımı elle sagmak.benım sütüm şükür ıyı ama sagmak zor gelıyo boynum basım agrıyo egılmekten.bıde sagdıgımıda wersem ılk yatısı uzun ıkıncısı yıne 2 saat oluyo emsede aynı dıger turlude ya
bende bı ıkı kere yaptım onu aslında ama sonuc yıne aynı
en iyisini yapıyon en azından aşa yukarı ne kadar içtiğini bilirsinyerimseniben
bıde gecmıe baktımda oglus emıyo anca yazıyom.benım oglum 20 dk emıyo walla bazen gecıyo.ama bu uykusunu uzun tutmaya yetmıyo uyanması aclıktan degıl bence..bı olay war ya rem dıye uyku bı ara hafıflıyo bızede oluyo mısal bızde su ıcıp wc ye gıdıp gerı dalıyoz.bızde bebe ıh dese emzırdıgımız oıcı gece sureklı uyanıp gerı dalamıyo emmeden ışte.sıkıysada emzırme aglayınca susmuyo höfff
bıde gecmıe baktımda oglus emıyo anca yazıyom.benım oglum 20 dk emıyo walla bazen gecıyo.ama bu uykusunu uzun tutmaya yetmıyo uyanması aclıktan degıl bence..bı olay war ya rem dıye uyku bı ara hafıflıyo bızede oluyo mısal bızde su ıcıp wc ye gıdıp gerı dalıyoz.bızde bebe ıh dese emzırdıgımız oıcı gece sureklı uyanıp gerı dalamıyo emmeden ışte.sıkıysada emzırme aglayınca susmuyo höfff
diş kaşıyıcısı bende alcam şöle simit gibi olanar varya ondan
hemde iki eliyle kavrıyorlar daha iyi olarkaydirigubbakcemile2
ama nerden alcam bilmim nettende almak istemiyom
kargo parasına 2 tane alırım kaydirigubbakcemile3
nbr kızlar
artıkın pek giremiyom evi toplamaya başlıyom bugün arada kaçamak yaparım
ay kociş beni deli ediyo oğluş uykusu var ağlıyo uyumuyo bende uyutmak için sallıyom
diyoki bana bırak uykusu gelince kendi uyur
bende psikopatım ya kendime işkence ediyom uyusun diye
uykusu gelince ağlıyo işte uyumuyo
adam hep işte olduğu için haberi yok hiçbişeyden
emzirmek işkence emmiyo
afdam diyoki aaaaaa bunu doyurmak ne zormuş
ben 1 aydan fazladır çekiyom dwedim
demek inanmıyomuş görmediği için
gündüz ölede gece remden dolayı uyansa bile kendi kendine uyuyu
ama emmek içinse mızıklıyo bende alıp emziriyom zattın gözü kapalı emiyo ama gece uzun tutamıyom hemen uyuyo bende yatırıyom uyuyo ölece
ayyy işte her bebe farklıakannehir
kolay gelsın ssekercımnbr kızlargece rem olayı daha yogun ama henuz kendı kendıne dalmayı bılmıyolar ıste bazıları ıstısna olabılır emme bu benımkı ıcın gecerlı degıl ılle destek lazım dalması ıcın
bazen dalıyo ama herzaman degıl
artıkın pek giremiyom evi toplamaya başlıyom bugün arada kaçamak yaparım
ay kociş beni deli ediyo oğluş uykusu var ağlıyo uyumuyo bende uyutmak için sallıyom
diyoki bana bırak uykusu gelince kendi uyur
bende psikopatım ya kendime işkence ediyom uyusun diye
uykusu gelince ağlıyo işte uyumuyo
adam hep işte olduğu için haberi yok hiçbişeyden
emzirmek işkence emmiyo
afdam diyoki aaaaaa bunu doyurmak ne zormuş
ben 1 aydan fazladır çekiyom dwedim
demek inanmıyomuş görmediği için
sana cok guluyorum ya, ne duysan alicam ondan diyosun.kaydirigubbakcemile3
bu arada facedeki civcivleri gordunmu? sen ve ben en bastayiz. sira ondende baslasa, arkadanda baslasa civcivler fistik gibi.kaydirigubbakcemile3 bize kiyak gecmis.
:sm_cool:ivettttttttttt güzel civcivleriz :roflol:başı sen çekiyon:hooray:
bende kıçına takılmışım:dance:
alcam deyom da bi pok alamıyom
kociş çok pinti bu aralar:jeyyar:
küçükken pek bişey almayalım büyüyünce alalım diye tutturdu
zattın ben bi çalışmaya başlayım oğamı sorarım gider alırım da ahhh ekonomik özgürlük ahhhhhhhkötükedihüso
ya bacılar diş kaşıyıcı diyosunuzda bizim dr anneler bu salyaları diş sanır ama henüz çok erken dedi
yinede siz bilirsiniz
ayyy wannam bu bursanın lodosundan nefret edim pazartesi koydum pusete sağlık ocağına gittim dönüşte bir lodos aklım gitti hasta olacak diye heryerini kapadım
benik kiz 9dk emdi sonra memeyle oynamaya basladi.
ben nasil 2 saatte bir emzirmem kuzumu ya? zaten su gibi sut, ne kadar tutuyodur ki?mafoldumben
slm kızlar nasılsınız bende koydum kızı yatagına aman ne bagırdı anlatamam
bikac gun önce face video koymustum yaa ogun bizimki resmen delirdi nasıl silecegimi bilemedim
her bakan masallah demeyi bilmiyoki neyse sükür simdi iyi yatagının ustune oyuncaklarıda koydum baka baka konusuyo sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?