bende bebe yagi diycektim. Naz'da da var. yikadikca gecer canim.
kafasının uzerınde war
ıslakken kabuk kabuk olı ya
wannaam napıooonn
ay çok sıkıldım hee alıştıydım hergün dışarı çıkmaya bi de şu sskdı rapordu derken öğlene kaa dışardaydım
şimdi hiçbişe yapasım gelmiyo yarın da işe gitcem sabahtan eşim izin alcak bebişe bakcak küçük bi işim var ama ii oluyo valla
selam şekerslm hanımlar. Siz beni pek tanımıyorsunuz ama ben yakın takipçinizim.Az önce oğlumla günden geldik. Beni çok şaşırttı ev sürekli ağlayan çocuğun hiç sesi çıkmadı.Ses kalabalık çok hoşuna gitti
selaamslm kızlaropuyorumnanaktan
kafasının uzerınde war
ıslakken kabuk kabuk olı ya
cnm zeytinyağına karbonat ekle banyo öncesi sür hafif ovala
yıkarkende süngeri kafayada sür çıkıyo
ay uyanmış hiç sesi çıkmıyo kendi kendine kalkmaya çalışıyo yan odada kaydirigubbakcemile3 kalkıp yanıma gelecek heralde kaydirigubbakcemile3
yalnız bebek buyutmek gercekten zor yaaay annem vardı zaten ondan gelemedim ama hakkaten beroş uyanıkken bakıyodum bazen artık bakamıyom çok vaktimi alıyo yaa uyutma falaan
offf şş patçılar çoğalmış bi ben çözemedim şu işi bu gün nerdeyse iki saat uğraştım benimki asla şş patla mayışmıyo bi kere kucakta dik tutarak berayın uyuması mümkün değil uyku gözünden akıyo ama kafayı yaslamıyoki ööle etrafa bakcam diye uğraşıyo sonunda da ağlıyo bir iki sallayıp mayıştırırsam uyanık bile yatırsam kendi kendine uyuyo da o mayıştırma evresi nasıl olcak çözemedim yaaa bilmiyorumkismile
sallamaya alıştırma yatır uyusun diyolar yatırıyom basıyo yaygarayı offff
benimkide kalabalıgı seviyor o ugultu ninni gib geliyor sanırımslm hanımlar. Siz beni pek tanımıyorsunuz ama ben yakın takipçinizim.Az önce oğlumla günden geldik. Beni çok şaşırttı ev sürekli ağlayan çocuğun hiç sesi çıkmadı.Ses kalabalık çok hoşuna gitti
bende az once bebe yagı surdum sac fırcası ile azıcık oynadım pul pul dokuldu yıkadım ve sonuc süperrrrcnm zeytinyağına karbonat ekle banyo öncesi sür hafif ovala
yıkarkende süngeri kafayada sür çıkıyo
selam guzel anneler nasılsınız?
benim tasınma yaklaştı kolileri hazırlamaya basladım.
insallah kolay atlatırım
sizle neler yapıyorsunuz bbeişler nasıl
kartanesı ben şşş patı yan yaptım emer wazıyettekı emzıgı atmasın
yalnız bebek buyutmek gercekten zor yaa
su uyku düzenleri bir otursa süper olucak bende yavas yavas oturtmaya calısıyorum uyku duzenini
benimkide kalabalıgı seviyor o ugultu ninni gib geliyor sanırım
bende az once bebe yagı surdum sac fırcası ile azıcık oynadım pul pul dokuldu yıkadım ve sonuc süperrrr
evet bebek fırcasıyla taradım ben coka guzel cıkardıkızlar bebek fırçasıyla mı taramak lazımkaydirigubbakcemilebilmiyorumkismile
kolay gelsin canım inş. cabucak halledersin tasınmak zor işselam guzel anneler nasılsınız?
benim tasınma yaklaştı kolileri hazırlamaya basladım.
insallah kolay atlatırım
sizle neler yapıyorsunuz bbeişler nasıl
kızlar bebek fırçasıyla mı taramak lazımkaydirigubbakcemilebilmiyorumkismile
dünür pasta yap çay koy yarın çankırıya giderken gelinimide alayım vereliniortak
ayy ben pastayıda cayıda yaparım sen gel damadımla ye iç ama ben kızı yollayamam
gercekten kız anası olmak zor yaa nasıl vericez biz bu kızları Allahım uzaklara gitmese bari :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?