2009 Kasm Anneleri

wannaam napıooonn
ay çok sıkıldım hee alıştıydım hergün dışarı çıkmaya bi de şu sskdı rapordu derken öğlene kaa dışardaydım
şimdi hiçbişe yapasım gelmiyo yarın da işe gitcem sabahtan eşim izin alcak bebişe bakcak küçük bi işim var ama ii oluyo valla

ay uyanmış hiç sesi çıkmıyo kendi kendine kalkmaya çalışıyo yan odada kaydirigubbakcemile3 kalkıp yanıma gelecek heralde kaydirigubbakcemile3

napim canim ya.
bende cok sikildim artik evde.
Naz da kucakta dikey pozisyonda asla uyumaz. ben once o sekilde bi iki ssss pat yapiyorum. sonra hadi eee yapalim deyip yatagina koyuyorum. tabi aglamaya basliyo. sirtina pat yaparken, agzina emzigini verip ssss yapiyorum. bide iki kasinin ortasini, kafasini oksuyorum. tabi uyumasinin ne kadar surdugu keyfine kalmis.

selam şeker
valla kalabalığı seviyolar benimki de geçen dayımlara gitmiştik hiç uyumadı bakındı öölece
slm kızlaropuyorumnanaktan
selaam
kafasının uzerınde war
ıslakken kabuk kabuk olı ya

bebe yağı sür tara geçer

yalnız bebek buyutmek gercekten zor yaa
su uyku düzenleri bir otursa süper olucak bende yavas yavas oturtmaya calısıyorum uyku duzenini
benimkide kalabalıgı seviyor o ugultu ninni gib geliyor sanırım
cnm zeytinyağına karbonat ekle banyo öncesi sür hafif ovala
yıkarkende süngeri kafayada sür çıkıyo
bende az once bebe yagı surdum sac fırcası ile azıcık oynadım pul pul dokuldu yıkadım ve sonuc süperrrr

selam guzel anneler nasılsınız?
benim tasınma yaklaştı kolileri hazırlamaya basladım.
insallah kolay atlatırım
sizle neler yapıyorsunuz bbeişler nasıl

dünür pasta yap çay koy yarın çankırıya giderken gelinimide alayım vereliniortak

kızlar bebek fırçasıyla mı taramak lazımkaydirigubbakcemilebilmiyorumkismile
evet bebek fırcasıyla taradım ben coka guzel cıkardı
selam guzel anneler nasılsınız?
benim tasınma yaklaştı kolileri hazırlamaya basladım.
insallah kolay atlatırım
sizle neler yapıyorsunuz bbeişler nasıl
kolay gelsin canım inş. cabucak halledersin tasınmak zor iş
bende az once bebişi yıkadım kafasında konak olmus bikac yerde neyseki holloldu
sen nasılsın berk nasıl canım

dünür pasta yap çay koy yarın çankırıya giderken gelinimide alayım vereliniortak

ayy ben pastayıda cayıda yaparım sen gel damadımla ye iç ama ben kızı yollayamam
gercekten kız anası olmak zor yaa nasıl vericez biz bu kızları Allahım uzaklara gitmese bari :1no2:

ayy ben pastayıda cayıda yaparım sen gel damadımla ye iç ama ben kızı yollayamam
gercekten kız anası olmak zor yaa nasıl vericez biz bu kızları Allahım uzaklara gitmese bari :1no2:

amin cnm uzağa gitmesinler çok zor kendimden biliyorum
en azından aynı şehirden olsun nasipleri :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…