2009 Kasm Anneleri

swelam kızlar
yemek yedik oglumuda yedirdim geldim
askı memnu basladı hem ınu izliyorum hem sizi takip ediyorum
ne var ne yok
bende simdi corba çtim tv karsısındayım askı memnuyu izliyorum

evet haklısın bebegimin cok fazla gaz sorunuda olmadı benim bitek kısır mahvetti bizi artık kesinlikle yemiyorum dediğin gbi kurufasulye ve nohut hiç yemedim yemegede korkuyrum :)

bız gedıkkkk...
oglum 20 dk sekerleme yaptı emıyo su an..uyutmak pek zor telefon caldı sese zıpladı...bu arada ben dun nohut yedım yemegını.cok gaz olmadı..sabahları 7 de ıkınma rutınını bıraksa kuzum daha rahat edıcek.

kızımı yıkıcam kafasında bikac yerde kuruluk var konakmı ne diyolar annem karbonatlı su yap sür sonrada yıka dedi biriside zeytinyagı demişti acaba hangisini yapsam sen karsılastınmı hi böyle bi durumla

ben de bebeyagı surup fırcası ile taradım gecti en iyi çözüm bu herhalde.

hoşgeldin sunways
bizimki de sese cok zıplıyor urkuyor uyanıyor annnane de babanne de okuyor ama gecmiyor bir turlu urkmesi
berk de bazen ıkınma ile uyanıyor ıkanmak oyle zorluyor ki uyandırıyor demek.

hoşgeldin sunways
bizimki de sese cok zıplıyor urkuyor uyanıyor annnane de babanne de okuyor ama gecmiyor bir turlu urkmesi
berk de bazen ıkınma ile uyanıyor ıkanmak oyle zorluyor ki uyandırıyor demek.

ay benımkı gecen gece fena sıcradı.gece 5 e kadar yemın ederım ya kucagımda gezdık ewı sabaha kadar
esımde yok tekım cok korktum ya..
bıde ıkınıyolar ya sabah oyle uyanıyoz her sabah
bıtse su gazlar artık yaaaa cocugum uyuyamıyo.ha bıde nıye 12 de uyuyolar hala anlamıs degılım..bu arada hossbulduk cnaım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…